u mna to bolo tiez podobne, ten rozhovor so mnou robil asi Bilkovic, ci ako sa volal, ale robila mi to taka mlada blondinka, co vyzerala asi na 20, ale take tam boli asi dve… co s tyka sestriciek, tak tie s ami nezdali az take mlade, ale boli zlate, hlavne jedna, ktoru som si zabudla zistit meno, inak yb som jej uz bola nieco zaniesla… kedym ti to robili? mna robili 14.11. v piatok a v nedelu som sla doobeda domov, aj ked som mala na prepustacej sprave napisany pondelok ale neva…
a mala si dobrych kolegovcov co boli tam s mandlami? aj vy ste kukali skoro stale telku ?
No niektoré sestričky tam boli naozaj milé, to by som klamala… ale vždy mi zabudli doniesť vodu na čaj… ja som bola pred dvomi týždnami…v pondelok, a v stredu ma pustili…
Nooo, celkom fajný, len som bola s 2 ženami takými starsími, ale telku ma moc ani nebavilo pozerať…ale taký milý pán tam bol, škoda že som si tiež nezistila jeho meno… dalo sa zasmiať riadne, aj ked sa mi nedalo a bolelo to, no musela som…
Hehe cafte kocky ako si tu hurkutate na fore, toto nieje pokec.sk !!! , :-)))))
Didi a aku su asi tie bolesti co mas, resp co si mala, mna to akurat rezalo a silno stipalo, ,ale ked som stale pil po trosku, a hrdlo bolo vlazne tak OK
winglet
Čawko,tvoj príspevok má prekvapil,keď po operácii si už jedel rožky…úžasné:-).Ja som tiež prežila tonzilektomiu…ale v celkovej narkoze,tak som si vybrala.Nechcela som lokalku,lebo nemôžem pozerať na tie nastroje.Operácia trvala 30.min.zákrok som prespala,zobudila som sa už bez mandlí.Po operácii mi vôbec nebolo zle…Bolesti prišli až na 3.deň.Vtedy má to bolelo strašne pri jedení…Za 10.dní som mala silné bolesti:-(.potom sa to ukludnovalo…Normalnú stravu som mohla jesť až o 2.týždne,keďže mi to začalo veľmi krvacať na 5.deň…Tak som znova musela ostať v nemocnici:-(.Teraz už sa mám dobré…žiadné angíny,nič…ak chceš ozvy sa
zuzika0918@azet.sk
Ahojky, no však treba si hrkútať, ved rozprávame k téme, takže v poho…
Noo, bolesti všelijaké, hlavne teda pri prehĺtaní hrdlo, cítila som tlaky v hrdle a tá bolesť vystrelovala až do uší, veľmi nepríjemné to bolo, a hlavne v noci…ale áno, musí človek veľa veľa piť, pretože ked je to vlhké, tak sa to lieči a až tak to nebolí…to je pravda, takže PI PI a PI…ale len čajíky…
ahoj, ja som bola na Antolskej. Su tam super doktori, vsetci velmi mili… Chystas sa na vyber alebo si uz bola? Mne ich vyberali 9/12
10 dni? to snad nie… ja kazdym dnom dufam ze to bude lepsie alee zatial sa to nejak citelne nezlepsuje… aspon to nekrvaca ale, mno, dufam ze to nezakriknem
No ja pijem pijem, ahlavne chladene a aby to malo vele a vela bubliniek :-))) ja to uz mam davno za sebou hehe, skus mrknut nizsie take dve tri strany dozadu
ahoj, ja som deviaty deň po operácii krčných mandlí a tiež som bola prekvapená, že druhý deň po operácii som v pohode jedla vianočku. Aj doma sa to dalo vydržať, ale čo ma prekvapilo - krvácanie. V piatok som krvácala cca 15 minút, zato včera vyše hodiny. Nebývam v meste, tak som nešla k lekárovi, ale dosť sa bojím, prečo sa to komplikuje.
ahoj … pripájam sa aj ja a chválim HUMENNÉ. Starostlivosť super - hlavne sestričky, lebo mne robili zákrok v piatok a cez víkendy je to hlavne na sestričkách. Takže ešte raz - ĎAKUJEM.
hej, aj ja som sa nad tymto uz pozastavovala… v niektorych nemocnciciach davaju ludom tekutu stravu a taku aj kazu potom aspon tyzden jest, v inych zas cloveku daju hned rozky ci vianocku…
ja som patrila k tej prvej skupine, ale uz nemocnici mi chalan, co mu robili prepazky v nose podhodil zopar zemiacikov a tak…
ono by sa mala skro taka tekutejsia, aby sa to nerozkrvacalo, ale potom dobre pozuvat…
ono sa to vlastne lieci tym, ze ti prechadza voda a jedlo cez hrdlo a “exmandle”, ale zase treba na to chvilu davat pozor a nprehanat to…
vela zdaru vsetkym pri lieceni… ja budem mat 14.2. presne tri mesiace od operacie a mozem povedat, ze NELUTUJEM!!! som zdrava (konecne viem, co to slovo zase znamena) a citim sa omnoho lepsie aj fyzicky…
jaaaaj, kenny, to nam boli casy… uz si oslavil tri mesiace, vsak? ci sa mylim? nepamatam si presne, kolko dni si bol predo mnou… ja to oslavim 14.2. ale mozem povedat, ze odvtedy som chora nebola… co je uplne uzasne… tiez pijem aj studene, napchavam sa zmrzlinou vonku, co si ludia myslia, ze mi asi sibe, minule som sa zase po 4-hodinovom korculovani napila uplne ladovej vody a nic…
proste pecka je to…
akurat mam pocit, ze sa zmenila jedna vec… akosi lepsie znasam chlad, ci co… resp. uz nemusim chodit taka naobliekana a neni mi aj tak zima… hmmm
P.S. este sem pridavajte nejake prispevky, xem vediet, ako to bude zachvilu pisat, ked uz teraz je ten stlpcek nesmierne uzky
inak kenny, som rada, ze ta vidim, sorry… citam uz som daaavno o tebe nepocula…
ani na pokeci nie, ked uz si ho spomenul
ako sa ma zuzu?
hej, hej…kukni nase slaaavne prispevky… na druhej a tretej strane… som teraz kukla… a zaspominala… kde su tie stare casy
fuuha, a predtym ti to nekrvacalo? az po 9 dnoch? to je zvlastne veru… moze to byt ze ti nejaka cievka tam praska alebo co, nic vazne pravdepodobne, ale ak sa to bude opakovat tak chod radsej na ORL na kontrolu…
a neboli ta to uz?
čaute … no myslím, že som to nepreháňala s ničím :o)) v nemocnici to bolo v pohode hneď po operácii, len trošku som vypľúvala krv, ani to bárs nebolelo, sestričky mi chodili núkať dačo od bolesti a ja som nechcela, lebo som očakávala ešte dačo bolestivejšie … No a doma v pohode čo sa týka jedla, len - som hneď chodila do roboty (hneď po prepustení …), takže oddychu bolo málo, ale cítila som sa OK. No a dnes som bola na ORL, vraj to je možné …
Aháá, takže ty takto, no pekne, takže ty sa už môžeš chváliť že to máš za sebou a s tým, ako ti je dobre… juuj, sa už teším kedy to budem ja hovoriť…hehe
evi, to krvacanie mohlo byt sposobene aj tym, ze sa odlupuju tie fibrinove povlaky…nie? a ked sa odtrhne vacsi kus, tak potom to asi moze byt…
Ahojte!!! Tak vkoro všetci už máte po “tom”… Ja mám termín už pol roka, budú mi to robiť v Ba na Antolskej v celkovej anestéze…Rozhodol som sa pre bolesti klbov, svalov časté angíny ( za 2, 5 mesiaca 4 druhy antibiotík…) , a našli mi baktériu na madliach krčných: STREPTOKOK-a… Zistili mi mega zvýšenú hodnotu ASLO: vyše 1300…či koľko…cítim sa stále unavený…Snáď sa to po výbere mandlí zlepší…verím v to…chcem žič plnohodnotný a zdravý život… Zatiaľ čaute… A termín mám 2.3.2009… Peter
Ahojte!!! Tak vkoro všetci už máte po “tom”… Ja mám termín už pol roka, budú mi to robiť v Ba na Antolskej v celkovej anestéze…Rozhodol som sa pre bolesti klbov, svalov časté angíny ( za 2, 5 mesiaca 4 druhy antibiotík…) , a našli mi baktériu na madliach krčných: STREPTOKOK-a… Zistili mi mega zvýšenú hodnotu ASLO: vyše 1300…či koľko…cítim sa stále unavený…Snáď sa to po výbere mandlí zlepší…verím v to…chcem žič plnohodnotný a zdravý život… Zatiaľ čaute… A termín mám 2.3.2009… Peter