Krčné mandle

timi, tie povlaky sa odlupuju priebezne, ako sa to hoji… za take dva tyzdne by myslim mali zmiznut… :smiley: to odlupovanie je znakom, ze sa to spravne hoji, neboj, nemusis zistovat, ci sa to odlupuje abo nie, to sa spravi same… len vela pi a pi a pi :smiley:

kaciatko13

ahojček moja tak čože sa mi neozveš na azet?mám sa dobré až nato,že ešte poobede mám teploty,ale hrdlo je už OK.veď už je tomu 6.mesiacov.A ty sa máš ako?napíš mi na azet zuzika0918

kedy zacat fajcit?..

no skor ako sa citis ked myslis ze to uz mas uzdravene…moja komoska zacala kurit hned na druhy den nenormalna ze?

ahojky Janka

tak to mi je,ale moc ľúto,že ti výber mandlí nepomohol:-(((.No u každého je to ináč,nie každému to pomôže…Ja som po výbere mandlí ešte len polroka a je mi dobre…Troška mávam zvýšené teploty poobede,ale ináč pohoda…Tiež chodím na alergologiu…nemáš záujem si dopisovať?
zuzika0918@azet.sk

ok

ahojte, chcela by som sa opytat, ci sa teda ten vyber krcnych mandli robi pod uplnou alebo lokalnou narkozou… mam z toho hrozny strach, vzdy mi bolo zle, ked som videla krv a doteraz mam pred ocami nosne mandle, ktore mi vyberali ked som mala 6 rokov a polozili ich predo mna na tacku…

No co bolelo ta to???

Julia

Ahojček tak mne to robili pod uplnou narkozou,teda som si taku vybrala,ale väčšinou sa to robí v lokalke…Nič sa neboj,nieje to také hrozne,ako sa to opisuje…
zuzika0918@azet.sk

zdravim ja sa chcem len spytat ci nahodou niekto nevie ci to robia aj v brezne a ci to robia laserom ci to robia len skalpelom alebo ako a ci to po lasere velmi krvaca a tak za odpoved diki :wink:

julka, kukni si prispevky nizsie… tam to mas blizsie rozpisane, prip. kuk na druhu stranu… :slight_smile: mozes si vybrat ako xes, ci v celkovej alebo v lokalke, ja som bola v lokalke a nelutujem, sla by som v pohodke este raz, nic to nebolo :slight_smile:

som 4dni po operacii a viem o com pisete aj ja som na tom rovnako ALE je tu zachrana ktora posobi 5-8hod a mate pocit ze vam skoro nic nieje a vola sa to Flector rapid
je to prasok ktory vas naozaj zbavi bolesti zelam skore uzdravenie

Ahojte aj ja som po vybrati mandli robili mi to lokalne ale dalo sa to celkom vydrzad ale uz by som 2krat nesla raz stacilo som doma4 den a dost ma to dnes bolelo aj do rana som bola hore ale co uz musim vydrzat.

Čauko,chcem podporiť všetkých čo sa boja ísť na výber mandlí,pretože ja som sa tiež veľmi bála a vôbec to nebolo také hrozné.Robili mi to v lokálke a absolútne to neboli jatky ako a to tu popisuje,mandle sú malinký orgán a krvvácanie vám zastavia-na to sú tam lekári.Najväčšie bolesti som mala prvé tri dni. Od 4 dna neberiem lieky proti bolesti, pri jedení to samozrejme ešte bolí ale tak znesitelne. Hlavne sa treba na to psychicky pripraviť že to bude bolieť a vydržať! Takže naozaj sa nebojte a tým čo to majú pred sebou držím palce!

ahojte mna tiez caka vyber krcnych mandli tak som sa chcela spytat kolko ste museli ostat v nemocnici?dakujem za odpovede

Chcel by som sa spytat kto bol na vybere mandli v Topolcanoch?Ako to tam chodi?

peťa

Ahojky tak ja som musela ostať v nemocnici dva týždne,lebo mi to začalo krvacať…:-(((.Chcem ti ešte povedať,aby si po výbere mandlí nejedla nič ostré,aby ti nekrvacalo…Rob to čo ti budu kazať lekari…Držím palčeky a skoré uzdravenie želám…Zuzka,ak chceš niečo vedieť napíš
zuzika0918@azet.sk

ahojte! mna to ešte len čaka…neviem ani kedy len mi dali odporučania… kolko sa na ten zakrok čaka?kolko trva liečba? no cca za kolko by som sa vratila do školy?? dakujeem…:slight_smile:

mati, kuk starsie prispevky, tam sa vsetko dozvies… :slight_smile:

ahoj ja som tyzdne po vybere mandli a dost to este boli… no a v nemocnici som bola 5 dní

ahojte…no dneska je utorok a v srvrtok rano sa mam hlasit v nemocnici,citim sa hrozne, boim sa bolesti…bojim sa krvy…viem cely priebeh toho…som sa popytal :smiley: a dam radu, ked pojdete na vyber mandli, nikdy nestresujte a uzivajte si posledne dni:Dviete ako to chodi, obcas mi smakuje kava, inokedy cigaretka:D ci tabakova alebo bez tabaku alebo iba s trosku :smiley: hah no mam otazku na vas:) prosim vas ake lieky su najlepie na bolest???