Krčné mandle

aaaaaa ete otazku na fajciarov…po kolkych dnoch ste si zapalili?:smiley: ja rozmyslam ze prestanem :smiley:

ahojte.ja mam na krku zvacsenu lymf.uzlinu,cca 3cm velku,a zevraj to moze byt od virusoveho ochorenia mandli,chcela by som sa spytat,ci moze mat tato uzlina nieco spolocne s mandlami,pretoze mi ich budu musiet vybrat:(dakujem.pa

no, radsej prestan, alebo minimalne take tri tyzdne nefajci, ok? lebo sa ti to moze zapalit a infekcia… a vraj ti ani chutit nebude… ja som bola na operaciu v oktobri a prezila som to, tak sa neboj… pohoda… je to neprijemne, ale sak tolko ludi to prezilo, preco by si ty nemal, hm? :slight_smile: vela stastia

neboj sa, stanka ma pravdu, da sa to v pohodke prezit… psychika robi vela a ked to budes ty brat s nadhladom a kludom, tak ziaden problem neni… operacia sa da v pohodke prezit a potom je to uz ok :smiley: teda ja som skoro ziadne bolesti nemala… :)ale dobry je flector, ale ten je len na predpis, tak skoc za obvodnou, mne dali v nemocnici algifenove kvapky, ale tie vraj nepomahaju… teda mne to bolo jedno, ja som to rpezivala v pohodke, my sme s jednym chalanom kradli normalne jedlo - zemiaky uz v prvy den z jeho taniera :smiley:
s tym fajcenim by som prestala… :smiley: ale ako xes, to len preto pisem, ze ja som zaryty zastanca nefajcenia :smiley:

Ahojte nabudúcu stredu to aj mna čaká-vybratie mandlí lokálne.Bola som na tom vpohode psych. ale ako to tu čítam tak začínam mat obavy.Držte mi palce potom sa ozvem.

cawte nebol tu niekto lokalne v bojniciach?ja tam idem 6.aprila a chcela by som co najviac vediet aby som vedela co ma caka

Ahoj Petka, ja idem tiez 6.aprila do Bojnic, tak sa tam uvidime. Vraj je to lokalne lepsie, lepsie sa to znasa ako po narkoze a nie je to po zakroku take bolestive pri lokalnom ako pri narkoze.

ahoj jani
jeeeeeej aka som rada ze som niekoho nasla.a kolko mas rokov ak sa mozem spytat.ja mam 15.a nevies do kedy nas tam nechaju?

Petusik, povedal mi doktor, ze ak vsetko bude v poriadku, tak stvrtok by ma pustili domov. Tak dufam, ze to bude o.k. Ja mam 26 rokov, ale nikto mi to neveri, vraj vyzeram maximalne na 17 - 18 rokov. Mam s tym vecne problem, ale co uz.
Takze sa vidime v Bojniciach. A ty si z kadial?

a je normálne ak mám podnebie vzadu nižšie spolu s tým dzindzikom čo odtiaľ visí a keď sa pokúsim nerozprávať nosovo tak to tam začne chrčať?

martina 31r.,

ahojček Martinka,vôbec sa nemúsíš bať vyberu mandlí,da sa to zvladnuť,od bolesti ti budu davať lieky,neboj…ja som po výbere mandlí tiež a dalo sa to prežiť…tie príspevky čo tu píšu tak never tomu!Držím ti palčeky,aby všetko dobre dopadlo:)))
zuzika0918@azet.sk ak chceš tak sa mi ozvi…

cicuska

ahojček tak presne aj ja mám ten problém,že mám,zväčšenú uzlinu na krku…a nevie sa,že z čoho,ale lekar tvrdí,že to je z mandlí,lebo boli chronický zápalené…Tak ti držím palčeky,nech všetko dobré dopadne…
zuzika0918@azet.sk

Zuzika diky moc,však už to nejako dobojujem a budem mat pokoj.Už nech to mám rýchlo za sebou.Maj sa.

Ahoj janus
Aha tak super aj ked mne doktorka vravela ze jedna teta tam dosla vo stvrtok a piatok ju pustili domov. Ja sa zas stretavam s vykanim a to neznasam ale tak co uz.Ja som z prievidze.a este sa chcem spytat kedy tam mame dojst 6.aprila o 8:00rano?

martina 31r

Tak ti držím palčeky,nech to všetko dobre dopadne…Jedine čo je tak si davaj pozor,aby si nekrvacala…Jedz len kašovité jedla…Želám skoré uzdravenie a čo najmenej bolesti…posielám Cmuk:))).ozvi sa mi na
zuzika0918@azet.sk

Stanka

Ahojky Stanka tak ako sa cítiš po výbere mandlí?Si bez problémov?Ja som bola na výber mandlí v auguste 2008.a cítim sa oveľa lepšie,žiadné angíny,bolesti hrdla nič…Je mi dobre a neľutujem,že ich mám vonku:))ozvi sa mi na
zuzika0918@azet.sk

Ahoj Petka,
ved uvidime, kedy nas pustia. Podla mna bude zalezat aj od nasho zdravotneho stavu. Co je logicke.
Mne primar vravel, ze mam prist kludne najedena, lebo operovat ma budu az v utorok a mam dojst toho 06. aprila kludne o deviatej rano.

Cawko janus,
no ved jasne tak dufam ze vsetko bude OK aj mne vravela taka doktorka u ktorej som sa objednavala ze mam prist najedena, lebo ma tiez operuju az v utorok, ale nepamatam sa na hodinu aku mi vravela.tak dojdem okolo tej deviatej.tak sa vidime ak sa neobideme a nasledne by sme neboli spolu na izbe…hehe

v utorok idem na mandle nevie niekto či musím byt uplne fit,lebo mam slabšiu nádchu a neviem či sa mam preobjednat alebo to nevadí?

ahoj Martinka, mala by si byt uplne fit. ked ma clovek nadchu, tazsie sa mu dycha, ma opuchnutu sliznicu a tak. podla mna, mala by si sa preobjednat a dat sa najprv do poriadku.myslim, ze ani lekar by ti to nevykonal, ked si nachladena. mna to caka zaciatkom maja, tiez som teraz naxladena. Boze, snad to zvladneme. drzim Ti palce. papa