Cau Petusik,
no buduci tyzden o takomto case budeme uz “tam” :-)))
Ved my sa tam nejako najdeme, aj keby nie sme spolu na izbe. Zatial pa.
no ani mi nespominaj moc sa na to netesim.ozaj neposles mi fotku aby som ta tam spoznala?ozqj ty si tiez z PD?
ahoj Jasmina ja to zajtra risknem uvidim co mi v nemocnici povedia horko tazko som si v robote vybavila dlhšie volno tak by som to už mala rada za sebou.Však zajtra sa to uvidí.Diky moc.
Ahojte, v novembri mi vyberali mandle, po operaci bolo vsetko ok, rýchlo s ami hojili, teraz vsak asimesiac dozadu som ochorela, krk nebolel, citila som vsak vacsiu unavu, boleli ma uzliny, vysiel mi herpes aj to preslo, no dnes sa rano zobudim a na podnebi aj miestach kd emi vybrali mandle mam biele povlaky, normalne som dostala strach, trapila som sa s chornickym zapalom 20 rokov a teraz po vybere budem s tým opat bojovat? Co mozu znamenat tie povlaky stretli ste sa s tým?
Ahoj Petus,
idem teda pohladat nejake foto a poslem ti. Ty mi mozes tiez poslat, adresu budes mat…
Ja som z Partizanskeho, ale momentalne byvam v Banovciach nad Bebravou.
P.s.:zacina u mna stupat nervozita. Viem, ze su to len mandle, ale…
cawes janus
presne a najviac sa bojim samotneho zakroku liecenie hadam nejako spolu zvladneme ale ten zakrok je to uplne primitivna operacia ktorej sa dost bojim ok idem kuknut fotos.no snad to prezijeme
Ja presne tak isto. Viem, ze “potom” ma to bude boliet, na to ma dnes upozornila aj moja obvodna lekarka, ale tak isto mam strach zo samotneho zakroku.
Ale neboj, prezijeme:-))) Buduci tyzden budeme mat o takomto case uz po tom. Ja uz som z toho pomaly chora, odratavam dni a hodiny:-)))
ja som bola u nej v pondelok na predoperacnych ale zatial neodratavam dni,radsej.no hej o takomto case o tyzden pojdeme zajtra domov ak bude vsetko ok.boze ja uz chcem nech je potom.ale ak by sme boli s niekym na izbe tak podla mna nie samy lebo dvojky tam asi nie su.ale neviem
ahoj janus
boze tu predoslu spravu som nejak pomotala to malo byt ze ak budeme spolu na izbe tak nebudeme asi same ale este s niekym.
Ahoj Petus,
asi budeme viaceri na izbe, teda je to viac nez iste. V nemocniciach to uz tak chodi. Ale je mi to v podstate jedno, hlavne nech sme tam aspon primerani veku, nemam nic proti starym ludom, ale nerobi mi to dobre lezat pri nich v nemocnici. No vzhladom na to, ze je to operacia krcnych mandli predpokladam, ze tam az taki “stari” nebudu. Zatial sa maj, pa.
ahoj, to poznam, ked clovek pracuje a potrebuje si vybrat par dni volna. budem na teba mysliet, aby ti to dobre dopadlo potom, ak budes mat cas, daj vediet ako si to zvladla. mna to este len caka a som z toho na nervy :-))))drz sa. pekny den prajem. Jasmina
Ahoj Zuzka,môj syn po vybraný mal taktiež biele povlaky.Lekárka mu dala antibiotiká,aby sa mu to lepšie hojilo.Tvrdila,že je to normálna reakcia.Skoré uzdravenie
Ahoj januš
ja som este v nemocnici nebola tak neviem ako to tam chodi a aj ja dufam ze tam nebudu starsi ludia lebo ako chapem ze uz maju svoj vek ale niektori su taky cudny stale ukecany,ustrachany zabudlivy ale nic proti nim tak ale vies co myslim.jedna kamoska bola na mandliach a vravela ze tam bola taka babka a bolo ich tam 5.ale ved uvidime.zatial si uzivajme ze este nas nic neboli
papa zatial
Ahojte všetci.
Som 7 deň po zákroku (krčné mandle)a cítim sa už teraz neporovnatelne lepšie.Dala som si mandle von pre neustále zápaly hrdla a vysokých hodnot ASLA+streptokokov.Robili mi to v lokálke v súkromnej klinike v Leviciach a všetci tam sú úplne super.Týmto chcem pozdraviť p.Mudr.Csendesa,ktorý mi mandle vyberal.Klobúk dole,taký prístup by mali mať všetci lekári.Dávam 100% celému zariadeniu ako aj personálu na tejto klinike.
Ahoj Petus,
ojeeej, to tam fakt mozu byt aj taki starsi? Ale myslim, ze nebudu. Inak sa moc nevyspime, oni dost zvyknu chrapat. Niektori su aj zlati, ja uz mam co to odlezane v nemocnici - zial, ale uz by to mohlo aj pominut:-)))teraz pride ten zlom. Inak ja si dost slubujem od toho vyberania mandli, skutocne verim, ze potom uz nebudem byvat aspon tak casto chora. Momentalne sa to so mnou tiahne od Vianoc…Ale som fakt rada, ze sme sa takto nakontaktovali. Pekny vecer, pa.
ahojky Cathy
Som rada,že sa cítiš lepšie po mandliach:).Aj ja som po výbere mandlí už 8.mesiacov a tiež sa cítim lepšie…žiadné bolesti hrdla a tak…V podstate sme boli na tom rovnako,lebo aj ja som mala vysoké hodnoty asla a bolesti hrdla…Aké vysoké hodnoty asla si mala?Koľko máš rokov?
zuzika0918@azet.sk
Ahoj Cathy, pridávam sa ku chvále, aj ja som bola na výber mandlí, mala som tiež takéto pozitívne skúsenosti, vrele odporúčam nerozhodnutým…prostredie, personál-tak by to malo všetko VYZERAŤ!!! Super. Januška.
Ahoj janus
aj ja som rada ze som nasla niekoho kto ide so mnou do toho, ale myslim si,ze sa aj tak nevyspime lebo nas to bude hrozne boliet ale neviem no ja som nebyvala tak casto chora ale mam stale chronicky zapal mandli a mam tam skarede hnisave capy tak to doktor odporucil.a ja mam stale hlieny ktore sa mi vracaju do ust ale to je vo dne v noci stale tak dufam ze sa mi to zlepsi.nech uz je potom ved v bojniciach pokecame zatial papa
ahojte tak dnes ma už pustili domov teraz v stredu mi to robili.Zakrok vpohode iba injekcie som cítila potom mi bolo chvilu zle ale nastastie som nezvracala.Teraz to pobolieva iba ked prehltam,dufam že sa to bude iba zlepšovat.Vobec nelutujem že som išla ale zhoršit sa to moze aj teraz ale dufam že nie.