Ja sa chcem spytat - co si mozem dat od bolesti z volne dostupnych liekov?
Ahojte, ja som mala 6 ked mi ich vybrali. Pamatam si to do detailov. Pozitívne bolo, že ma potom liečili zmrzlinou. Určite by som skusila homeopatiu. Dcerine mandle sme zachranili.
Vela šťastia.
ja som po zákroku rok a mám 54 rokov a ozaj je to paráda iba že pociťujem sucho v krku
Katka mne povedali že si možem davat novalgin tabl.
Ahojte! mna by zaujímalo na čo vetko sa robia testy pred operaciou…? ak možte čo najskor odp. dakujem
Ahoj Ivan, musíš mať vyšetrený krvný obraz a čo je veľmi dôležité: je vyšetrenie na zrážanlivosť krvi, tzv.hemokoagulačné vyš., predsa musí lekár vedieť , či Ti rana nebude počas a po zákroku krvácať…ostatné vyš. nie sú až také dôležité, držím palce. Zuzi.
dakujem, uz to nastastie ustupuje,len vecer je to bolavejsie…asi po celom dni rozppravania a jedenia…uz som jedla aj muffiny
ty si uz uplne ok? ja idem v pondelok na kontrolu,som zvedava co povedia…ale myslim,ze sa to hoji…tie povlaky uz hodne miznu a je pod tym taka ruzovocervena sliznica…
ahoj ja by som povedala že už som fit nemam tam ani povlaky jem všetko v pondelok idem už do prace chvalabohu lebo som sa už nudila
Dakujem…ale to bolo pre kamarata…bo on si zahulil a teraz nevie či mu to tam možu zistiť al. nie… ale asi skor nie ako ano… nevieš nahodou?
nejde nahodou teraz niekedy niekto do Bojníc na mandle? ja dem 27.4. wuaaa… už sa aj bojím…
mne vybrali mandle pred 4 dnami a neviem rozpravat ani poriadne jest,dost ma to boli …nechapem ale preco mi zakazali zmrzlinu,proste mi povedala ze to sa robilo pred 10 rokmi a ze teraz mi to moze aj uskodit…neviem ci to nemam risknut pretoze vsetci vravia ze sa to najlepsie lieci so zmrzlinou.dakujem sasa
ahoj, podla mna zmrzlinou nic nepokazis aj mne hovorili o tych 10 rokoch…ja som teraz 5ty den po tom a davam si obcas zmrzku a dokonca pomaha od bolesti:)…podla mna nema ako uskodit…:)ani ja nemozem poriadne jest …
aj mna zrusili so zmrzlinou …dobre ma to rozculio
mne to vysvetlili tak ze proste zmrzlina bola dobra kym sa mandle vyberali tak ,ze sa zasivali potom,ale teraz to robia s elektrickou pinzetou a ze je to tam inak zarastene,inak nevedela som vobec este vcera rozpravat a dnes som sa nastvala a rano som si rozdrvila polku ibalginu …dneska viem jest a uplne v pohode rozpravat…takze odporucam ibalgin,staci rano polovicka a mate pokoj na cely den:D
mna napinalo ked mi vybral prvu mandlu,lebo som prehltla moc krvy,ale tomu moc nezabranis,proste je ti uplne neprijemne a napina ta ale potom to prejde nemusis sa bat ze ta bude napinat stale…
opravujem sa dajte si polku rano a okolo piatej poobede druhu polku:D bo som to pisala ked bolo este rano a nevedela som ze to prestane ucinkovat:D
Zdravím všetkých s vybratými mandľami aj tých, ktorých to ešte len čaká. Ja som bola na zákroku 2.4.2009. Problémy s častými angínami a vysokým aslom (vždy okolo 1500) som mala už od mala. No, vybrať si mandle som nechcela ani za svet. Až sa mi to teraz v 19-tich rokoch poriadne vypomstilo. Začali sa neskutočné problémy s pokožkou. Spočiatku som mala tri malé fľaky na pravej ruke. No teraz, mám skoro celé ruky a chrbát posiate nechutnými červenými ložiskami zapálenej kože. Postupne to ide i na nohy. Liečilo sa to kvantami liekov a antibiotík. Je to však všetko alergická reakcia na ložisko všetkého zla, ktoré som mala pod krčnými mandľami. Keď som začala byť na tom už takto zle, prestala som váhať. Samozrejme pred tým, ako som šla na hospitalizáciu na Antolskú, som si čítala o tom všetky diskusie, čo som našla na internete. Strach sa stále viac a viac stupňoval. No, vôbec to nie je ani jednu malú trochu také strašné. Naozaj sa to dá prežiť, bez čo i len najmenšej ujmy na zdraví. Aj keď budete len v lokálnej anestézii, aj keď si budete držať misku, aj keby vám to museli šiť ako mne! PPreto vám chcem všetkým týmto odkázať, aby ste ani náhodou, pokiaľ máte problémy s mandľami neváhali ani sekundu a dali ich von. Nech nikomu z vás nenarobia také škody ako mne.
halooo?? tie BOJNICE?? nikto…:((
mne zas povedali ze ibalgin podporuje krvacanie takze ten som radsej neskusala…a ty si si predtym nedavala nic od bolesti?algifen alebo flector?ja si davam flector a ten je uplne super uplne zmiznu bolesti…bez neho ale ani jest nemozem:(
to fakt ti to museli sit???:-O…to preco?