Krčné mandle

jaj tak to o ibalgine som nepocula …asi si ho prestanem davat pomaly lebo nechcem ho brat v kuse…ja berem algifenove kvapky este aj ale tie mi vobec nepomahaju jak keby som si ich ani nedavala…takze neviem noo …a ja som zas pocula ze zmrzlina podporuje krvacanie…kokos toto je hrozne…nic nemozem skoro brat a to co mozem mi nezabera…uz to chcem mat za sebou…ty si kolky den po operacii??

ja som akurat dnes tyzden,…ale este stale mam bolesti:(…a ten flector je na to super lenze vraj sa moze najviac 3x denne davat a to mne nestaci lebo uzmi nevyslo teraz na vecer a nemozem sa normalne najest:(…je to fakt taka strasna bolet:(…a ty kolkaty den si po?tiez ta to tak boli stale?a kolko mas rokov?

no mne to museli šiť, lebo som mala v uchu piercing. krvacianie zastavuju takou el. ihlou a keby som mala ten kov v uchu, mohli by mi ho spalit. hovorila som im, nech mi to kludne rozseknu, ze kaslat na nausnicu, ale nechceli. tak mi to tam teda po vybrati takou dlhou nitou uzlili. mala som pocit, ze podobne ako ked si topanky zavazujes…

Ahoj vsetci!
Prosim vas, nebol niekto v celkovej narkoze
v Novej nemocnici v KE? Ake to bolo? vdaka

ahaaa hmm zaujimave a to si si asi nemohla dat dole ten piercing z ucha ze?to si mala nejaky cerstvy?

aj mne to nitou uzlili… :slight_smile: dalo sa to… :slight_smile: a operacia bola naj vec v mojom zivote, ktoru som spravila… odvtedy, a uz je to 5 mesiacov, som nebola ani raz chora… klop-klop-klop :smiley:

tak ja som dnes tiez 7 den po operacii…vcera som mala akurat nervy lebo dva dni som vkude uzvala ibalgin a myslela som si ze uz mi skoro nic neni…ale ked som si vcera na vecer nedala zistila som ze ma to velmi boli a ze sa nic nezlepsilo…ale dnes sa citim uz lepsie …co sa tyka jedenia tak jem uplne od zaciatku ,cize na druhy den po operacii…vcera a dnes som jedla dokonca aj muffiinu…povedala by som ze keby som nemavala tie ranne bolesti v uchu tak by som sa ani nestazovala…ale tiez usi su fakt hrozne…niekedy mam chut skrabat steny…ale ced den je to uz v pohode…dnes som pila uz aj mineralku a stale glogtam repikovy caj…uz sa len modlim aby sa mi to nezhorsilo…ja mam 15 ty kolko?

kto išiel do nemocnice tak že jeden den tam išiel a až na 2.den ho operovali?? čo ste tam ten 1 den robili? pls odpíšte… dakujem :slight_smile:

no ja som mala na chrupavke 3 náušnice. už pár rokov. dve som si vedela dať dole a jednu nie. tak som bola tesne pred zákrokom poprosiť sestričku nech mi pomôže, a akurát mi dobre rozrýpala celú tu chrupavku až mi to krvácalo. vtedy som ich začala prosiť s plačom, nech mi to rozseknú a oni že: “nie, veď to zašijeme, nie je to nič strašné”. a na ďalší deň som bola aj celkom rada, že mi to zašili, lebo som si dva krát tak kýchla… (možno aj vďaka tomu sa mi to tam nepotrhalo)

ja som 15 dni po zakroku,uz som uplne fit,neboli to,a jem vsetko…ale bolelo to dllho,a potom zrazu takmer z jedneho dna na druhy preslo - ziadne pomale ustupovanie ale skor uplne nahle…

pozor na Ibalgin - naozaj rozsiruje cievy a moze tak sposobit krvacanie!!! preto sa neodporuca, ani zmrzlina - teraz sa to vybera inak a moze vzniknut zbytocny zapal loziska.

treba si od bolesti pytat flector,zabera na 100%

no skoda toho ibalginu len mne zabera len ten :frowning: a hej hej aj ja som pocula to o tej zmrzline…no skoda som sa tesila ze ju budem papat a nic z toho…:frowning:

Sasha

Želám ti skoré uzdravenie a čo najmenej bolesti…cmuk:).Viem si predstaviť,ako ta to bolí:(.ja som prežila to isté…Zmrzlinu zakazali aj mne,lebo ževraj to spôsobuje zápal…radšej to neriskuj…Daj si predpísať kvapky algifen,sú super od bolesti…Ak chceš ozvi sa na zuzika0918@azet.sk

no ja mam 16…vies ja by som normalne jedla aj vsetko lenze mna to ani tak neboli ako stipe…a to je tiez take cosi ze by som si aj vlasy kludne vytrhala asi:D…ja kloktam kamilky rozpustene vo vode…no ja uz len dufam ze to pomoze no…inak samo od seba ma to u neboli len pri tom jedeni a este ked sa rano zobudim ale len ta rana na lavej strane…no je to divnee

no mna stipe iba ked je nieco velmi sladke…a rano tak mna usi ale nehorazne…normalne mam chut umret…to je strasne…ale samo od seba ma to tiez neboli je to pohoda tak cez den…a v ktorej nemocnici ti ich brali??bo mne na natolskej…

ja som bola v ziline sukromne cize nebola som ani v nemocnici hned v ten den som sla domov:)…no ale dufam ze uz mi to prejde a a a zelam to aj tebe:)…ale ako tak citam bojim sa aj ze mi to zacne este krvacat alebo nieco take…tak dufam ze nie…a to v akom meste ti robili?a v lokalnej ci celkovej anesteze?

mne to robili v bratislave a v lokalnej anezteze …robili mi to v piatok a v nedelu rano som sla domov…ale nemalo by ti to uz krvacat…podla mna to len na zaciatku mozu teraz by nemalo…ale tak mozne je vsetko…samozrejme aj tebe praje aby si sa uzdravila co najskor…sak piseme dalej jak sme na tom ne?:smiley:

no jasne mozme:D…ja som sa dnes rano zobudila a hrozne ma to bolelo som hore od 7:(

luccik…

jaj tak mna dnes po prvy krat rano neboleli usi…chvabohu…teraz som si dala algifenove kvapky a idem ranajkovat jogurt:D…inak ty kolko ostavas doma??

Ahoj kika

Kedy idu tvojej dcerke vyberať mandle?Budem držať palčeky,aby všetko dobre dopadlo…:)))ak chceš ozvi sa mi na
zuzika0918@azet.sk

ja este tento tyzden budem doma:)