mati, neboj, je to pohoda, teda ja mozem vraviet len za lokalku… ale kuk si starsie prispevky aj na takej 3,4 ci 5 strane, neviem, kde co uz presne je… tam je to vsetko opisane aj zazitky nas, co sme na tom boli v novembri… detailne
Mám 12 ročnú dcéru, ktorá ma tiež problémy s vysokým aslom a ako prišla do puberty aj angíny prišli. Tvoj príspevok ma veľmi zaujal. Lekári nám odporúčajú vybrať mandle a len to odkladám a dúfam, že sa to zlepší, ale ako som prečítala Tvoj príspevok, som rozhodnutá ich dať von. Ďakujem Ti, že si sem napísala a mňa povzbudila.Veľmi pekne ďakujem, viac nemám nad čím rozmýšlať.
Mám 12 ročnú dcéru, ktorá ma tiež problémy s vysokým aslom a ako prišla do puberty aj angíny prišli. Tvoj príspevok ma veľmi zaujal. Lekári nám odporúčajú vybrať mandle a len to odkladám a dúfam, že sa to zlepší, ale ako som prečítala Tvoj príspevok, som rozhodnutá ich dať von. Ďakujem Ti, že si sem napísala a mňa povzbudila.Veľmi pekne ďakujem, viac nemám nad čím rozmýšlať.
tiež si spomínam, ako sme sa utešovali, že neskôr sa to určite zlepší.keď sa tak pozerám teraz na svoju pokožku, z ktorej len veľmi pomyly miznú ekzémové alergické ložiská, veľmi ľutujem, že som nebola skôr. a ešte na povzbudenie: čím je človek mladší, tým lepšie celý zákrok znáša. takže veľa šťastia .
ahoj Lucia
Výber mandlí sa da v pohode zvládnuť,teda aspoň ja som to zvladla:Mne to robili v celkovej anesteze a je to super,lebo zákrok prespíš a zobudíš sa už bez mandlí…Takže ti želám skoré uzdravenie,preži to tam:)).Ak chceš tak sa mi ozvi
zuzika0918@azet.sk
ahojky to mne ďakuješ za ten príspevok,alebo sa mylím?:))))
zuzika0918@azet.sk
Dobrý deň všetkým prajem, chcel by som si dať teraz v najbližšej dobe vybrať krčné mandle, pretože mám neustále bolesti hrdla. ked sa z toho vyliečim, za týžden je to späť. Mám zvyšenu hladinu ASLO…pre mna laika je to jedno, no mandle chcem čím skkôr dať preč, preto sa chcem spýtať, či mi viete poradiť, kde by som si to mal dať spraviť, prípadne kontakt. Dostal som jediné doporučenie a to do Ban. Bystrice na laserom vyberanie. Odporučate?dakujem za odpoved
Ahoj…ja idem vyberat krcne mandle 14.5 mam strasny strach,bojim sa vsetkeho od operacie az po samotne hojenie…idem ich vyberat v lokalke,tak by som chcela niejake informacie pripadne nazory…Dakujem,dufam,ze to niejako zvladnem
Ahoj Ewka
Neboj sa výberu mandlí,nieje to nič strašne,da sa to prežiť.Bolesti sa nemusíš bať,to ti budú davať lieky…Tie príspevky čo tu poniektorí píšu tak si to nevšimaj…Mne to robili v narkoze,ale aj v lokalke sa da zvládnuť,neboj…Po operácii moc nerozpravaj,aby to nekrvacalo…A v akom meste ti to budú robiť?Ak máš záujem ozvi sa…
zuzika0918@azet.sk
Ahoj Zuzika,budu mi to robit vo Svidniku,ja celkovu narkozu nemozem podstupit koli trombofilnemu stavu…ja mam z toho snad uz aj nocne mory a bojim sa ze sa im tam v priamom prenose zadusim…mam caste bolesti hrdla ale Aslo mi vyslo v poriadku,len tam mam streptokoka a sposobuje mi aj zenske problemy…je to zacarovany kruh…
Mne sa stava to iste - a to uz som po vybere viac ako mesiac…musim pit v urcitom uhle-alebo mensie hlty a nechapem preco …
kazdy kto povie ze je to v pohode je obycajny zvrhlik, sado maso a pod.
zuzika0918 pravdepodobne nikdy nevyberali mandle preto sali ludi ze to neboli. daj si hlavu odrezat
Ewvka
Ahoj Ewka nič sa neboj opéracie,nesadusiš sa…len musíš pekne z hlboka dýchať a bude dobre.Nebudeš ani nič cítiť,lebo ti to úmrtvia.S tým hrdlom som mala aj ja problémy…a teraz už mám pokoj.Želám ti skoré uzdravenie,aby si to zvládla v pohodke,posielám CMUK
zuzika0918@azet.sk
mne tiez vyberali mandle a v lokalke. tiez som toho nazoru ze to nieje az take bolestive ale kazdy to preziva inac. A vela spravi ako sa k tomu postavis, netreba to tak prezivat. Si nemysli ze ked to teba tak bolelo tak ze musi kazdeho a ked mas potrebu strasit ludi tak to rob.
martina
Ahoj Martinka
Tak ako sa cítiš po výbere mandlí??Dufam,že bolesti ti už ustupuju.V ktorom meste ti to robili??Ja som bola tiež na výber mandlí v Prešove…Už je tomu pomaly rok.Som už bez problémov,čo som veľmi rada.Keď tak sa mi ozvi
zuzika0918@azet.sk
Ahoj Zuzi,chcela by som sa ta opytat,ked ti vyberali mandle v celkovej anasteze,platila si nejaky poplatok?Alebo,ako to vlastne funguje to vybavenie?Dakujem vopred,napis mi prosim na moj mail…s pozdravom Eva
moj mail je evuliacik26@azet.sk
ahoj Ewka, mne vyberali mandle v lokalke (minuly tyzden),tiez som sa hrozne, ale fakt hrozne bala, ale musim povedat, ze som nic necitila. ani ma nenapinalo, oni ti to umrtvia-najprv ti zastriekaju s takym sprejom, potom ti to opichne, co fakt neboli, len to trosku citis. a samotne vyberanie neboli, len je to trosku neprijemne. ale bolest to nie je. predtym ti pichnu aj 1 injekcijku do svalu-od strachu, od bolesti a proti tvorbe slin. Do pol hodiny som bola hotova. aj som si videla svoje mandle no a po zakroku - oni ti vsetko povedia. len sa treba setrit a vela pit. a zmrzku jem doteraz-tak 1-2 x denne-odporucili nam to. da sa to zvladnut, ja som sa toho velmi bala, ale bolo to fakt neopodstatnene. budem na teba mysliet, urcite to zvladnes. potom daj vediet.papa. hlavu hore :-))
Ahojte, nema niekto skusenost z FN (novej)
v Kosiciach? vdaka