@dojrala v pohodicke tiez kolkokrat ked mi niekto nieco povie tak mi nenapadne dalsich milion otazok, ktore mi napadnu potom ked odidem alebo zlozim telefon a uz mi je aj hlupe volat znova
ale niekde som citala, ze nie zakazdym je to vhodne aj ked je to tam napisane zeleninu moze vsetku? ovocie asi nie ci?
To sú fakt len výnimočné prípady, keď je treba sa poradiť aj s doktorkou či môžeš dať dieťaťu toto a toto, tiež som to tak robila keď som začínala s príkrmami a nikto sa na mňa divne nedíval keďže mamičky s prvým dieťaťom to nemajú odkiaľ vedieť
to sa mi stane zakazdym, proste som taka, ze v jednej situacii uz myslim, milion hodin dopredu a snazim sa proste vsetko riesit uz dopredu takze potom zabudnem urobit nejake veci v tej danech chvili
@dojrala ano mavam to tak podobne ale to je normalka, vacsinou ale zavolam spat hned alebo napisem, ved teraz uz je pomaly kazdy na fb takze ked tak to riesim aj cez to
no a co si vlastne nakoniec zistila? uz vies ake mas priniest?
vazne? akoze nebojim sa toho, ze by si o mne napriklad doktorka pomyslela, ze neviem co je dobre pre moje dieta ale vlastne mi ani nenapadlo sa nikoho takto spytat. teda okrem kamosiek ale to tiez vies ako to je. kazda ti povie nieco ine a ty si mas potom vybrat a bud zazera jedna alebo druha, to proste nemam vobec rada taketo situacie, preto sa tomu snazim vyhybat
Dievcata ma zistit pre moju sestru kedy by mala zacat s prikrmami, viete mi poradit?..
Tak moze sa zacat od pol roka tusim pomalicky ale pokial este stale koji a ma dost mlieka, ze na dietati nevidi, ze by bolo hladne tak staci aj len raz za den dat aby si postupne zvykalo dieta na chut a ucilo sa papat normalne z lyzicky
Koji este ale vraj by uz mala zacat aj s tymito vecami, neviem teda odkial to ma, ci vycitala zase niekde na internete alebo jej to povedal doktor, na to som sa nepytala. Vyzera, ze malemu este staci ked ho koji, takze malo mlieka podla mna mat nebude
to ja tiež dobre poznám neboj sa ale proste koniec koncov si to musíš aj tak sama premyslieť a rozhodnúť sa. nikto ti nemôže prikazovať čo dávať tvojmu dieťaťu vieš
Tym padom jej vazne staci s tym zacat iba tak aby si zacal zvykat na nove veci, to znamena tak jedne prikrm do dna. Na zaciatok treba dat nejaky zemiak rozvareny, mrkvu roztlacenu a tak
ved jasne, akoze necham si trosku poradit to ano, lebo proste nietko moze mat viac skusenosti ako ja ale prikazovat si isto nenecham
no ved aj ja som jej potom nakoniec pisala je to take pohodlnejsie, uz si na to ludia celkom zvykli ale na druhej strane je to aj celkom skoda, ze sa tak zabuda na tu pravu komunikaciu, nie len cez mobil ale proste tvarou v tvar. hej jasne toto som jej kupila
fakt?
no aka nahoda, keby si si pytala, teda, ze by ti aj tak nepovedala tak by som ti tieto poradila. tymi podla mna nic nemozes pokazit, su ovocne, uz od 6 mesiacov vhodne a este aj bez pridaneho cukru
Takze ma zacat ale nema to este davat ako normalne jedlo cez den ale proste len ako nejaky doplnok? Napriklad na desiatu? A ake mnozstvo? Ci kolko bude jest? A bude to vobec chciet jest?
Presne tak Pokial je to s kojenim este takto tak nema zmysel to nejako prerusovat. Pokial to teda ona nechce. Lebo niektore zeny chcu cielene uz takto skoro prestat s kojenim
Neviem ale ako to chce ona
vidis tak aspon viem, ze su dobre. ale ved som jej volal ako som ti hovorila a vravela mi, ktore mozem doniest takze pravdepodobne jej ich dava aj on
este lepsie myslim, ze je to pre deti idealne, potom oni maju bio tie tasticky ak by si chcela, teda kamoska by chcela ale niektore mamicky si na tom tak nezakladaju
Ona asi este nechce ale z toho co mi hovorila si nie som uplne ista, uvidime co mi poviem ked jej poviem ako by to malo byt s tymi prikrmami Dakujem inak za pomoc, ja este deti svoje nemam a jej to je tiez prve dieta tak o tom v podstate nic moc nevieme, vsetko sa pyta doktorky viac menej a potom takto inych mamiciek
Najlepsie by bolo keby prisla ona sem a povedala vlastne ako to ma, ci chce este kojit alebo nie, kolko ma mlieka a tak. Lebo vies to je tak na nic cez niekoho Chapem, ze jej chces pomoct ale bolo by to asi najlepsie