Super. dakujem za info, vyzera to tam aj fajn, aj co som si googlila a pozerala stranku. Super toho tam je dost, a ty si tam uz bola ano?
Parada, viem si to predstavit, a ake procedury si ty mala? Mala si aj nieco take zaujimave?
samozrejme, ze som bola! keby som nebola, tak by som ti vobec nepisala, ved by som predsa nemala ziadne osobne skusenosti!!! na zivo to tam je este lepsie ako na fotkach a videach.
Procedúry som mala rôzne. Mala som zopár krát skupinové cvičenie a taktiež aj cvičenie v minerálnej vode. Potom rašelinové zábaly, lymfodrenáž a iné. Všetky si už ani nepamätám Pani doktorka mi stanovila a na tie som chodila. Žiadnu procedúru som si nemenila, proste som im na 100% verila. Oni najlepšie vedia, čo ľudom dať, aby im to pomohlo. Takže asi tak
Jasne to znie logicky, s cim si bola ak to nieje tajne? Tiez s astmou?
A ako sa citis? Cvicenie ake?
nie je to tajne, uz som tu asi dva krat pisala, ze som v kupeloch bola kvoli zenskym problemom. nepise sa mi to vobec lahko ale uz je to aspon vsetko za mnou.
Prepac, ja som tie komenty len tak prechadzala, nedalo sa to vsetko nacitat…prepac, nechcela som ti to pripomenut, len som chcela vediet ci si sa neliecila s tym co ja by som sa isla
Teraz sa cítim veľmi dobre, ďakujem za opýtanie Také liečebné cvičenie, neviem ako ti to mám konkrétne definovať. Či ti tu mám konkrétne cviky opisovať? To snáď nebudeš chcieť
Hahaha to nie a bola si aj na nejakom vylete? Alebo co ten ich program tam? Chodila si?
Ahojte, bol niekto niekedy teraz v kupeloch najlepsie kvoli viacerym potratom? Popravde mam problem otehotniet uz dlhsie, doktor si mysli, ze je to kvoli preruseniu na ktorom som bola v 18tich…
Máš na mysli potrat svojvoľný alebo taký, za ktorý ty jednoducho nemôžeš? Som teraz z tejto tvojej správy trochu zmätená, tak ťa poprosím, aby si mi to lepšie vysvetlila, lebo by som ti asi vedela pomôcť, nakoľko mám za sebou dva potraty
No nebola som schopna dietatko udrzat, potratila som, vzdy v inom tyzdni…
to mi je veľmi ľúto, ale viem ako sa cítiš, mne sa jedno dieťatko narodilo mŕtve ach hrozne sa o tom píše aj po toľkých rokoch, bola som mladá, potom sa podarilo po xy rokoch a teraz sa už 4 roky nedarí
Och, to si nedokazem ani predstavit, musis byt velmi silna, ze to vies takto povedat, resp. napisat a este vynosit zdrave dietatko a este by ste teda chceli jedno ano?
tak hlavne čas to vyriešil a aj to, že sa potom podarilo vynosiť zdravé dieťatko, ale bolo to šialené obdobie, áno chceli, ale zase sa nedari, doktor už veké šance nedáva, ale kamoška bola na pobyte a im sa potom po 8 rokoch podarilo…
To mam radost, ze sa podarilo, nooo doktori to niekedy vzdavaju skor, ja by som si asi nasla aj nejakeho ineho lekara. Nooo kupele by nám mohli pomoct aj ja si hladam : )
ďakujem, no ja som práve bola asi u 3 a iba jeden navrhol skúsiť kúpele a potom mi to spomínala aj tá kamoška, že by to nebola úplna somarina… a ty máš čo za problém?
Takže kvôli nejakým zdravotným problémom sa ti nedarí vynosiť dieťatko. Už tomu potom chápem. V tom prípade by si isto mala nárok na kúpeľnú liečbu. Dievčatá, ktoré majú takéto ženské problémy chodia väčišnou do Lúčiek. Vyskúšaj sa popýtať doktora a začni si to vybavovať. Poznám jednu babu, ktorá mala tiež takýto problém. No potom začala chodiť pravidelne do kúpeľov a teraz má už krásneho zdravého chlapca, ktorý má pol roka.
lydyia nemas zaco. No ved ja som tu pisala, tiez som mala viac potratov a nepodarilo sa mi este vynosit ani jedno babo, doktor tvrdi, ze to je skrz interupciu.
radinaLM ano presne tak. Ahaaa, Kolko x bola v kupeloch? A kde to? V luckach? O nich som nieco malo pocula, no ja som hlavne zmenila lekara a musim pockat objednana som na 22.11. k nemu.