Joooj no to by sa mne velmi pacilo, milujem akupunktury a masaze noh a vsetky tieto veci na nohy, a priplacanie procedur je jednotna cena za kazdu proceduru na viac alebo to zalezi aj na danej procedure?
Jednotna cena nie je, kazda procedura stoji inak. Pozri si tu: https://www.kupele-lucky.sk/liecba/procedury-a-liecebne-prostriedky/, maju tam cennik procedur a ku kazdej procedure, ktoru ponukaju, maju napisanu dlzku kolko procedura bude trvat a aj cenu. Tak si to tam nastuduj.
ahojte vie mi niekto odporucit kupele kde sa lieci Bronchialna astma? Dost by m pomohla skusenost s kupelmi od niekoho kto sa liecil na dychacie problemy tam.
Tento rok som bola 3 týždne, kedže je to tak, že keď ideš cez poisťovňu, tak tam musíš byť minimálne 3 týždne. Ale ako som ti už isto písala, mne to vôbec nevadilo
ahojky tak davnejsie som do tejto temy pisala, ze som bola v Luckach na kupelnom pobyte, ale ja som bola kvoli zenskym problemom. no ked si sa pytala na astmu, tak som hned kukla, ci neliecia aj to a nasla som, ze ano uz sa liecis na astmu dlho? lebo poistovna ti preplati pobyt iba v tom pripade, ked sa na nu liecis sustavne a odborne (teda mas aj rozne vysetrenia za sebou, atd.)
ahoj dakujem za odpoved, vies co ano liecim sa uz asi od 15 rokov a mam 32 ja si myslim, ze je to uz dost dlha doba, ponukli mi kupele az teraz, lekarka povedala, ze si to mam rozmysliet a premysliet kam chcem ist a ze mi vypise papier…
Pozerala som diky za info, nemaju to fakt az tak drahe. Znie to dobre.
Hej jasne, a co ziadna nuda? Mas tam aj nejake zname?
nooo tak to je dost dlha doba, to mas pravdu. az sa cudujem, ze ti kupele ponukli az teraz. isto by si mala narok uz aj skor. tuto sancu ti odporucam vyuzit. kupele su super
Nie, vôbec som sa tam nenudila. Ani neviem, ako rýchlo mi prešli tie 3 týždne. To sa fakt len zdá, že čo tam bude človek tak dlho robiť ale keď sú tie procedúry, raňajky, obedy, večere, tak ten deň tak rýchlo újde, že človek sa nestíha nudiť. A známe? Ani nie, no mala som šťastie na super spolubývajúcu, sme si tak dobre sadli, takže sme sa chodili aj spolu prechádzať a tak. Trávili sme spolu voľný čas
No ja som si nieco hladala, ale najvacsi kamen urazu je proste, ze nie vsade su tie procedury tak specialne a na vyssej urovni ako by som chcela ja…
Vaaau to by som aj ja chcela, skoda, ze uz tento rok nejde, ake tam maju sauny? Chodila si?
Cauko!! A tych kopu realnych skusenosti, ktore su tu uz vypisane ti nestacia?
Asi nie, ked sa znovu pytas. Moju ti teda napisem, kedze sa teraz prvy krat zapajam do tejto diskusie a to pritom som v kupeloch bola uz viac krat Chodim do Luciek, tam sa mi najviac paci. Bola som raz aj v Turcianskych Tepliciach ale tam to nebolo ono Preto ti budem pisat iba o Luckach. Mna kupelne pobyty nestoja nic, kedze v plnej vyske mi ich hradi poistovna. Mam take ochorenie, kvoli ktoremu musim chodit minimalne raz rocne a na 4 tyzdne. Viem si tam super oddychnut a pomaha mi to aj po zdravotnej stranke. Venuju sa mi tam, mam tam rozne procedury, chodim sa kupat do bazenov, atd. No proste oddych pre telo aj dusu
Ahooj! Dakujem za odpoved! Nooo tak ja si radsej pockam na nejaku konkretnu spravu pre mna. A s akym problemom si bola? Ja mam chronicku astmu a rada by som vyuzila moznost kupelov, ale neviem ci ta su vhodne respiracne procedury…
Sem-tam som išla ale nie moc často, keďže sauny moc neobľubujem. No majú tam fínsku saunu, mentolovú saunu, potom rímsky kúpeľ s prírodnými inhalačnými esenciami, turbo sprchu, sprcha - dážď a ten kenippov kúpeľ, ktorý tu už je spomenútý.
ejha, tak ty si potom az moc narocny clovek ako tak pozeram. ani v Luckach nemaju take procedury, ake by si chcela? a ake by si vlastne chcela? ake mas poziadavky???
Tak hlavne by som chcela sukromne procedury, kde budem sama a nie s viacerymi ludmi, ja si to kludne priplatim ale neviem no. Bola som uz raz ked som bola mladsia a moc mi to nepomohlo lebo procedury boli slabe a podla mna niektore aj zbytocne.
sukromne procedury nie su problem. teda aspon co viem, ze v Luckach je moznost mat aj napr. individualny telocvik, takze sa venuju iba tebe a nikomu inemu! dala som si tu namahu a nasla som ti cennik vsetkych procedur, ktore oni ponukaju. s tym, ze tie co su napisane ciernou farbou su volne predajne a tie co su zelenou farbou, tak sa daju zakupit po konzultacii s lekarom.
Oh ta mentolova by mohla byt super, myslim, ze by mi kupele teraz pomohli aj po psychickej stranke Da sa ist aj bez speci procedur napr. len wellness?
Tá je fakt super, aj mne sa najviac páčila lebo to tam krásne mentolovo voňalo. A čo sa týka toho wellnesu, tak tam môžeš ísť kedy chceš (samozrejme v čase otváracích hodín), ktoré sú tiež na webe zverejnené. Normálne si zakúpiš vstup a užívaš si