Kúpele na Slovensku

aj nad tym som uz premyslala, ze by som si ziadost podala a ak by my ju teda schvalili, tak by som si potom pockala proste na to, pokial to cele prehrmi. mozem si potom ako sama vybrat datum, kedy by som nastupila, ci to mi oni sami pridelia?

fuuu, tak na toto ti 100% neviem odpovedat, nakolko mne oni z kupelov stanovili termin. no mozno ked je takato situacia, tak sa s nimi bude dat dohodnut. to uz si budes musiet priamo od nich zistit.

Tak, tak :slight_smile: A teraz som akurat pozerala ich stranku a uz maju aj oni zatvorene pre samoplatcov a klientov cestovnych kancelarii. Ale tak dobre spravili. Treba hlavne v tejto situacii mysliet na zdravie!

Ano? Vidis, to som ani nevedela, lebo mna to vobec nenapadlo pozriet. Vdaka, ze si mi to napisala, aspon som o nieco mudrejsia. A ti, ktori su cez poistovnu su tam normalne? Ale kupat sa pravdepodobne nemozu, ci? Isto museli nejake obmedzenia spravit.

Tak tí, čo sú tam už nejakú dobu si myslím že pobyt dokončia, no nových prijímať asi nebudú… Ale čím budeme zodpovednejší, tak tým sa to celé rýchlejšie skončí a zas sa všetko vráti do normálu

To je pravda, no aspon je cas si vsetko dostatocne prestudovat a premysliet. Po tejto panike, bude viac ludi potrebovat kupele, no mozno hlavne na hlavu

Nemas zaco :slight_smile: Ved preto si tu piseme, aby sme si vymienali informacie, ktore vieme a aby sme si medzi sebou pomahali. To je teraz to najdolezitejsie! Aspon takto, ked sa inak neda :wink: Isto su aj procedury obmedzene, to je jasne!

Pekronelka to si teraz vsetci prajeme, aby to cim skor skoncilo!!! :slight_smile: Musime verit a dufat, ze to tak aj bude.

Ahojte baby, do kedy si myslite, ze bude takato situacia? Teraz tym padom si clovek kupele ani nemoze vybavovat, ze? Och, tak ma to mrzi, lebo konecne som to zacala aj doktorom riesit, kedze sa nam nedari splodit babatko:-( A teraz vobec neviem, co bude:-( Pls, napiste nejake povzbudive slova.

Neviem, ci by ti s tym teraz nejaky doktor pomohol a vobec ani len netrufam povedat, ako to bude teraz s tym schvalovanim. No neboj sa ono sa to casom vrati do normalu a mozno sa vam pocas tedjto karanteny aj podari splodit dieta :slight_smile: Moc by som ti to priala bo vyzeras, ze si to moc prajes

Nik nevie kedy sa toto skonci. Najhorsie je sledovat tie hrozne spravy kazdy jeden den. To je na nervy. Ludia doma bez penazi a este aj pocuvas, ze nie su vobec ziadne ochranne prostriedky zabezpecene. Si myslim, ze za to co platime zdravotke a vsetky tie odvody do statnej pokladnice, tak kazdy jeden mal dostat do schranky respirator

Vsak toto, ze doktor by ma teraz asi poslal kade lahsie, keby som mu spomenula kupele. Celkovo sa kazdy teraz boji a ja by som riesila takuto vec. Radsej to nebudem ani skusat. Bodaj by si mala pravdu, keby sa nam podarilo babatko, tak by som ziadne kupele a ani ziadnu inu liecbu nemusela riesit. To by bolo uplne najlepsie! Ved som videla take fotky, ze v lete bude babyboom:-D:-D

to by si ale musela žiť niekde inde a nie na Slovensku. no na druhej strane v každom jednom štáte kolabuje zdravotníctvo, tak neviem, či sa aj oplatí sťažovať. ešte môžme byť radi, že naša vláda dala dosť zavčasu obmedzenia, ktoré snáď budú k niečomu dobré. druhá vec sú kúpele. ktovie ako to potom bude, no ja pevne dúfam, že budú naďalej pobyty preplácať, lebo to mnohým ľudom pomáha…

Uz som si to zistila aj ja, vsetko je v obmedzenom rezime, ako si napisala.

Hmmm dalo sa to čakať. Podľa mňa to budú tie posledné inštitúcie, ktoré sa budú po korone púšťať :frowning: A dúfam, že sa tie pobytu aj napriek tomuto budú preplácať, aj keď od nášho zdravotníctva človek čakať veľa asi nemôže

Podla mna nikto z nas nevie, co bude a preto zbytocne sa o tom aj bavit. Cas ukaze, co ako bude fungovat, co sa bude preplacat, atd. Teraz by sme len polemizovali a pritom skutocnost moze byt uplne ina. Navrhujem, podme sa radsej o niecom inom bavit. Napriklad by ma zaujimalo, ci si niekedy bola v kupeloch, hm? Alebo si sa len chystala?

Dobre si to napisala a suhlasim s tvojim napadom, aby sme sa isli o niecom uzitocnejsom bavit :slightly_smiling_face: :wink:

1 lajk

aj ja sa k vam pridam ak smiem…o com sa budeme bavit?..kedze je toto tema o kupeloch, tak asi stale o nich, ze?..no mne by to aj vyhovovalo, kedze by som rada zistila, ktore kupele na Slovensku su dobre…:slight_smile:

Tak podľa mňa tu máme mnoho dobrých kúpeľov. Záleží aj prečo chceš ísť do kúpeľov - aký máš problém zdravotný a podľa toho si ich vyberať. Mne sa moc páčili Nimnice, Lúčky, no aj Bojnice sú moc krásne

mna uz nejaky ten cas gynekolog nahovara, aby som vyskusala kupelnu liecbu ale doteraz som nemala cas to moc riesit…nechcelo sa mi to vybavovat a uz vobec nie zistovat, ktore kupele su na ake zdravotne problemy…teraz mam na to ale casu az moc, tak som si povedala, ze si to idem postupne zistovat, vybavovat aby som potom mohla nastupit, ked sa situacia ukludni…ty si bola v tychto vsetkych?..

Ja mám za sebou Nimnice a Lúčky. V Bojniciach bola mamina a tak som si ich pozrela, keď som ju tam bola navštíviť. Hej máš pravdu, takto ti teraz aspoň čas ujde :slight_smile: