Vies co ja mam problemy tam dole, v A vsetko mi uhradili
To som si aj myslela, ze gynekologicke, kedze o takych sa tu baby bavia ale chcela som vediet aj konkretne. Ak ti to teda nie je neprijemne a vies sa o tom bavit. To je super, ze poistovne schvalia a preplatia aj cely pobyt. Cloveku to riadne pomoze. A na kolko tyzdnov si tam bola?
Som po operacii rodidiel, sa mi poskodilo po porode a bola som potrhana cela nie je to nic prijemne ale budem v pohode
Pred rokom som bola na operácii krčka, dnes to už podstúpilo asi viac žien, napriek tomu mám stále zápaly, zlé stery a som zúfala, odporúčali by ste na to kúpele baby?
a co na to doktor? odporuca ti kupelnu liecbu? ved on by najlepsie mal vediet, co ti pomoze. on pozna tvoj zdravotny stav, nie my! no osobne si myslim, ze kupele by ti padli vhod, kedze pooperacne stavy sa doliecuju prave v kupeloch.
Fuha, tak tomu verim, ze to nebolo nic prijemne. A tie kupele ti na to teda pomohli, ano? Aspon ze taketo moznosti tu na Slovensku mame. Lebo keby sa clovek mal liecit len sam doma, tak by sa asi dlho, dlhooo liecil. A zabudla si mi napisat, na kolko tyzdnov si tam bola? Aj si trochu okolie pobehala, ci si bola nonstop iba tam zavreta??
Tak to je super Helenka, ze uz tam mas svoju partiu s ktorou chodis kazdy rok. Aspon vam je veselsie. My sme uz par krat boli v kupeloch Lucky a aj teraz momentalne sme tam A teda ti posielame so sestrou pozdrav z krasneho Liptova
Doktor tvrdí, že to dlhšie trvá. Kúpele mi zatiaľ neodporučil. Dáva mi kde jaké lieky stále.
Ani nehovor, som veľmi rada, že nie som sama, prvý x keď som bola nebolo to nič moc kým som sa nezoznámila. Vau baby tak sa dobre majte a užívajte!
To ti verim Helenka, ze to musela byt vcelku nuda, ked si tam bola sama. Ale tak ludia sa rychlo zoznamia a este na takychto miestach. Dakujeme, uzivame a relaxujeme. Uz na dnes mame procedury za sebou, ideme trochu na prechadzku a pojdeme na veceru a oddychovat
Ano kupele mi pomohli velmi! Som rada, ze aspon toto tu je, bola som tam na 3 tyzdne Jasne ked som nebola unavena z procedur tak som sa isla aj prejst.
A aké máte procedúrky žienky?
Helenka moja sestra ma rozne procedury, ako napriklad elektroliecbu, svetloliecbu, v bazene maju skupinove cvicenia, sem-tam ma masaz a tak. Ona ma toho viac, kedze ma zdravotne problemy. Ja ako doprovod si sem-tam zakupim nejaku masaz ale vacsinou sa len kupem v aqua-vital parku
Jooj ty sa máš a čo je to tá svetloliečba? Chodím do kúpeľov, ale nič také som ešte nemala. A v tom parku tam to ako vyzerá?
Svetloliecba je Helenka to, ze ti na miesto, ktore mas postihnute (ktore ta boli, kvoli ktoremu si do kupelov prisla) nastavia bud bioptronovu lampu, solux, horske slnko alebo sanoterm. No to vacsinou davaju ludom, ktory maju problem s pohybovym ustrojenstvom. Mojej segre ale zatial davali len tu lampu. Tam to je super Nachadza sa tam rekreacny vonkajsi bazen s teplotou vody hadam aj 30 stupnov a v nom su aj rozne atrakcie ako protiprud, vzduchove lehatka, atd. A potom je tam este jeden sedaci bazen s liecivou mineralnou vodou a ten je este teplejsi, ten ma okolo tych 36 stupnov. A vo vnutri sa nachadza este jeden bazen, taktiez s liecivou vodou ale ten bol teraz v stredu a stvrtok zatvoreny, kedze ho rekonstruovali. No dnes by mal byt uz otvoreny, tak pojdeme kuknut No a aby som nezabudla, tak okrem bazenov je tam aj vitalny (saunovy) svet, tzv. ze mozes ist aj do saun
Vaaau, tak to je riadna pecka, a to z tej lampy ide nejaké špeci teplo a žiarenie, že to pomáha? Aj v saune ste teda boli? Aké tam majú?
ja tiez viem len odporucit, svetloliecba je super a fakt je ucinna, chodim na nu aj v ramci rehabilitacii a vzdy ju mam aj v kupeloch
No to ti teda poviem Helenka, ze je Isto je to nejake take svetlo ale to ti uz neviem povedat, ake presne. Taka mudra zase nie som Jasnacka, boli sme aj v saune. Trochu sa vyhriat, to dobre padne
ahojte prosim vas existuju na sk kupele ktore maju v ponuke procedur oxygenoterapia a vitaminoterapia ? ak by ste niekto vedeli daj vediet prosim
Nooo veru by som to mala skusit, jasne chapem prepac za take otazky, maju aj web? Fakt nad nimi uvazujem, bolo by to fajn aj v ramci oddychu.