Ahoj citala som vasu konverzaciu, ste v Luckach? Je tam fakt tak skvele? Mam nejake problemy a rozmyslam ci pojdem do Nimnice alebo sem
Ahojte hehe, tak ja neviem ako vy, ale mňa napríklad dosť mrzí, že kúpele nie sú aj napr. na spôsob dovolenkových destináciií, jednodňových “wellnesov” a nie všade sa dá ísť aj na víkend a koho by napadlo super pôjdem do kúpeľov na víkend alebo na týždeň za masážami a pod.? Podľa mňa je to veľká škoda, ja som bola v kúpeľoch raz, moc mi to nevyhovovalo mala som málo procedúr, ale skrz problémy ktoré mám dám tomu šancu a požiadala som znovu uvidíme či mi to poisťovňa schváli
Ahoj Vranilka, preco prave tieto dve procedury ta zaujali? Ako viem, ze oxygenoterapia je velmi dobra, kedze ide o kyslikovu terapiu, pri ktorej sa vdychuje zvlhceny vzduch obohateny kyslikom, ktory je vyrobeny pristrojom. So sestrou sme momentalne v kupeloch Lucky a tu tieto dve procedury poskytuju. Maju ich ako doplnkovu liecbu ale moja sestra si tuto oxygenoterapiu priplatila, lebo jej zvyseny privod kyslika pomaha k lepsej obranyschopnosti a okyslicuje jej krv. No vravim, ze tam to maju iba ako doplnkovu liebcu, nie hlavnu.
Helenka jasne, ze maju webovu stranku. Nech sa ti paci: https://www.kupele-lucky.sk/, aby si ju hladat nemusela
Ako mas na mysli to, ze do kupelov nemozes ist na vikendovy alebo tyzdenny pobyt? Ak ano, tak si na velkom omyle, lebo niektore kupele to ponukaju!
Dobre si citala, so sestrou momentalne sme v tychto kupeloch. Uz sice len do piatku, ale dobre sme si oddychli a sestre velmi pomohli procedury, ktore pocas pobytu absolvovala. Ake mas zdravotne problemy, ak smiem vediet? Rozhodnut sa musis sama, ale ak by bolo na mne, tak by som ti odporucila radsej Lucky
Vdaka, ty si inak zlata, ze si mi sem priamo link pridala. Idem kuk a snad tam uz najdem vsetko a nebudem ta uz musiet viac otravovat.
aj take predlzene pobyty ponukaju? ak ano, vies aj poradit ktore kupele to maju v ponuke? chcela by som si ist niekam oddychnut. dakujem za tipy
Mna neotravujes helenka, kludne sa pytaj ak nebudes niecomu rozumiem, dobre?
Suzie predlzeny pobyt (pobyt vikend plus) od stvrtka do nedele mozes absolvovat aj v kupeloch Lucky V tomto pobyte mas zahrnute:
- ubytovanie na osobu od stvrtka do nedele
- 5 liecebnych procedur za pobyt
- 3 x vstup do bazenov za pobyt podla vyberu
- 2 x vstup do vitalneho sveta na 60 minut za pobyt
- 2 x vstup do KARDIOFITNESS na 1 hodinu za pobyt
- 1 x vstup do solnej jaskyne za pobyt
- 1 x premiova procedura v ramci casovanych procedur
- 1 poukaz na vstup do bazenov podla vyberu platny na 6 mesiacov
A cenovo to vychadza cca 240 - 260€, podla toho ktore ubytovanie si vyberies. Oni maju totiz viac ubytovani, vies?
prosim ta a ty si tam uz bola na takom pobyte? keby som chcela tak sa tam mozem takto vybrat aj ja sama alebo mi to musi len lekarka odporucit? vies aby som si nahodou neurobila este horsie ak by to liecenie nebolo pre mna vhodne
Ktory pobyt mas teraz na mysli? Ja som bola ako doprovod so sestrou, kedze sestra ma zdravotne problemy a ked mame dvojlozkovu izbu tak to cenovo aj lepsie vychadza. Toho sa bat nemusis, ze by ti to ublizilo. To by tam oni nedovolili!!! Kupele este nikomu nikdy neublizili!
aha to si mozem aj ja zobrat nejaky doprovod? to som netusila, ze aj to sa smie. ved to som ja tiez cez den tak nad tym premyslala, ze ved vlastne oni musia nejako na zaciatku skontrolovat aky mas zdravotny stav ci tam mozes byt nie?
Mozes, co by si nemohla. Samozrejme, ze si musi ten clovek za to zaplatit ale mozes si aj dvoch, troch ludi zobrat, koho chces. Jasne, kontroluju. Kupele su o tom, ze si tam pod dohladom lekarov a odbornikov pocas celeho pobytu.
a keby idem sama tak mi daju niekoho cudzieho na izbu alebo si mozem vybrat aj ze budem sama? maju aj jednolozkove? a co vsetko tam je? mam tam napriklad vlastnu kupelnu?
Mna by zaujimalo ci to je vsetko tam v jednej budove ale treba chodit aj niekam inam, presuvat sa a tak. Lebo viem, ze ked bola moja svokra na lieceny kedysi, ona ale bola v cechach tak oni na procedury museli chodit uplne niekam inam ako boli ubytovani a bolo to dost daleko
No to zavisi od teba. Ci si radsej priplatis za jednolozkovu izbu, ktora je o nieco drahsia alebo pojdes do dvojlozkovej izby a v tom pripade by sa mohlo stat, ze by ti dali niekoho cudzieho. Samozrejme, kazda izba ma svoju vlastnu kupelnu. Inak na ich stranke maju fotogaleriu a tam maju odfotene aj izby ako vyzeraju. Ked tak si pozri, lebo oni tych ubytovacich jednotiek maju viacej.
Ejvinta klamala by som, keby som napísala, že sa nachádza všetko v jednej budove. Oni to majú tak, že procedúry sú všetky v jednej budove ale niektorí kúpeľný hostia sú aj v iných apartmánových domoch ubytovaný a tie sú trošku ďalej. Ale nie je to vôbec ďaleko. Na peši úplne v pohode prejdeš. Je to všetko v jednom areály. Pozri si ich fotogalériu a budeš vedieť, ako to u nich vyzerá.
ale keby som sla cez poistovnu tak je to mozne? ze oni by preplatili to co maju a aj by som si zaplatila iba tu izbu jednolozkovu? no ta kupelna to je dolezite, lebo spolocne to by som uz asi nedala. hej? maju tam aj tie jednolozkove? idem to pozriet
Ak by si isla cez poistovnu a ta by ti schvalila preplatenie celeho pobytu (tak ze by ti hradila ubytovanie, stravu a procedury), tak by si si vyberat nemohla. Pravdepodobne by si bola ubytovana v dvojlozkovej izbe s nejakou cudzou osobou. Ale pokial si ubytovanie a stravu budes hradit sama, tak tam si mozes vybrat aj jednolozkovu. Myslim si, ze to u nich takto funguje aj ked som si neni na 100% ista, lebo my sme isli so segrou do 2-lozkovej a taketo nieco sme nemuseli riesit. Ale to sa uz mozes potom priamo ich popytat, bud im zavolas alebo napises.
prosim ta adrena ten pobyt vikend plus kolko vychadza pre dve osoby???
to ste si ale teda platili same hej? no ja by som si to potom este vyzistila teda sama aby sme vedeli na com sme. a strava tam je aka? da sa to jest? mozes si tam aj vyberat z nejakych jedal?