Ale to kde su procedury to maju v jednej budove ano?
Exnurse55 cena je tam rozna, kedze zalezi od toho, ktore ubytovanie si vyberies. Ale posielam link, kde to mas priamo napisane: https://www.kupele-lucky.sk/pobyty/pobyty-pre-samoplatcov/vikendove-pobyty/pobyt-vikend-plus-od-stvrtka-do-nedele/.
Kajty nie, my sme si to prave ze nemuseli platit, lebo sestre schvalila poistovna plnu uhradu. Takze ubytovanie, stravu a procedury mala ona zadarmo a iba ja som si platila stravu a procedury. Jasne, prezisti si, za to nic nedas. A strava? Ta je tam uzasna. Velmi dobre a chutne tam varia, skoro ako doma
ahoj, prosim ta ty si bola v tychto kupeloch uz? ja si akurat teraz idem davat ziadost do poistovne a povedali mi, ze si mozem aj vybrat kam by som chcela ist a tak teraz hladam nejake informacie o kupeloch, kde sa oplati ist, kde nie. ty si tam bola spokojna? kolko procedur do dna si tam mala?
fakt? a stravovanie tam bolo co ranajky ako bufet a obedy a vecere nejaky vyber z teplych jedal? a ty si si ubytko neplatila?
Procedúry sú väčšinou v tom balneocentre, ktoré je na novo zrekonštruované. Potom je aqua-vital park, do ktorého chodia aj ľudia, ktorý nie sú ubytovaný ale idú iba normálne na jeden deň sa okúpať a oddýchnuť si a potom je ešte aj wellnes v Depandace Liptov a tam sa nachádza aj soľná jaskyňa.
Aha takze je to take rozhadzane, a ako daleko asi su od seba? Ci je to tak rozumne naplanovane aby kupelny hostia nebehali hore dole?
To je všetko v jednom areáli, nie je to ďaleko od seba a hádam pár krokov ti nerobí problém spraviť. Veď tam nič iné na robote nemáš, iba chodiť na procedúry a oddychovať. Pozri si videá, ktoré majú na stránke a hneď budeš vedieť, ako to u nich vyzerá. Nech sa páči link: https://www.kupele-lucky.sk/foto-video-galeria/videogaleria/. To ti dá viac, ako tieto moje slová
Kajty presne tak ako si napisala. Ranajky su formou bufetu, takze si zoberies to, co chces a obed a vecera su formou, ze si vyberies z jedalnicka. Nie, neplatila som.
Ahojte ja som tu davnejsie pisala o svojich problemoch, tak som si poziadala o kupele a schvalili mi cast uhradi poistovna a cast si hradim sama, idem este teraz v septembri tak sa velmi tesim
Videa boli fakt super dakujem, maju to tam krasne, fakt je tam pekne? Vau, take pekne kupele som este nevidela
Anitka98 a do ktorych ides?
super, ze ti to preplatili, a dobre tam varia? z kolkych jedal je na vyber?
Áno, je to veľmi pekný areál, aj mne sa to tam páči. Vo veľmi peknom prostredí sa tieto kúpele nachádzajú Máš ešte nejaké otázky na mňa, alebo už si sa dozvedela všetko, čo si chcela vedieť?
Varia tam vynikajuco Kajty. Nam tam velmi chutilo A co sa tyka toho, ze z kolkych jedal, tak vacsinou bolo zo styroch. Ale zase oni tam maju dve jedalne. Jedna sa vola Lipa a druha je Breza. V lipe vynasaju menu a v Breze sa ludia stravuju formou bufetovych stolov. Na stranke to maju aj vypisane
Ako dlho si cakala na vyjadrenie poistovne? Tam sa treba pytat este pred tym nez si dam ziadost ze? Treba si vopred overit volne miesta alebo nie?
aha a to aj obedy a vecere su tam potom formou bufetu ci ako? lebo ja som strasne vyberava na to, ale spominala som to uz kamoske isla by aj ona tiez ma nejake problemy zdravotne… tak uvidime, asi by sme si vybrali tieto kupele
Fuuu, už ani neviem, ale myslím, že nejaký mesiac to bolo, čo som čakala na vyjadrenie z poisťovne. To záleží podľa toho, koľko tam majú takýchto návrhov, niekedy to trvá aj dlhšie. Ale veď to ti oni povedia, do koľkých dní sa ti vyjadria. Ako kde teraz myslíš, že sa musíš pýtať? Túto otázku som úplne nepochopila. Voľné miesta si netreba overovať, keďže dané kúpele potom klientovi pridelia nástupný termín a zašlú písomné pozvania s podrobnými informácia. Iba v prípade, že by ti to nevyhovovalo im budeš volať a dohodneš sa s nimi na inom termíne nástupu.
Pokial si vyberies formou bufetovych stolov, tak ano. My sme mali obedy a vecere formou, ze sme si vyberali z menu. Takze ako to v tej druhej jedalni funguje ti moc neviem povedat. Ale vsak sa poinformujete, ked uz budete na 100% rozhodnute. A kamaratka ma ake zdravotne problemy? To by ste mali super, keby ste tam isli spolu v rovnakom termine. Aspon by si tam sama nebola
aha takze aj toto je na vyber. dobre vediet, budem sa potom teda na to vsetko pytat. vies co kamoska je v pohode len som jej vravela, ze by som chcela ist takto do kupelov a tak vravela, ze by sla aj ona, ze by si tam oddychla a mohli by sme ist spolu, ze mi to tam sprijemni. ona by si tot teda chcela zaplatit normalne sama. dakujem ti teda za informacie, keby mi este nieco napadlo tak sa ta pridem spytat lebo pocas toho procesu mi urcite este nieco napadne
dávali ste si niekto preplácať pobyt v kúpeľoch aj cez tie rekreačné poukazy?
Jaaaaa som bola v lete u nich a vyuzila som rekreacny poukaz Potrebujes nejake informacie? Kludne sa pytaj, mala by som ti vediet odpovedat