Dobrý večer, chcela by som sa spýtať či by ste mi nemohli zaslať informácie o chove a rozmnožovaní pijavice lekárskej doma?Za skorú odpoveď vopred ďakujem …
Liečba Pijavicou Lekárskou - Aplikácia a Predaj
Piešťany
0903 174 531 - Volať po 16:00
www.liecbapijavicou.wbl.sk
Dobrý večer,
mam doma dve úplne nové pijavičky.Nemám odvahu si ich priložiť.Poradí niekto nejakú techniku ako ich vybrať z pohára a priložiť.Nemám k nim odpor ani strach.Ale zaujíma ma technika,postup.dakujem
dobrý deň, syn - 12 ročný má ekzém, na rukách a na nohách, chcem sa spýtať, či aj v tomto prípade je vhodná liečba pijavičkami?? a prípadne kde v BA, by sme takúto liečbu mohli podstúpiť…Ďakujem za odpoveď…
Dobrý deň, venujem sa hirudoterapii v BA a v prípade detí je obmedzenie do 15 rokov. Pokiaľ by ste mali liečbu odkunzultovanú s lekárom, tak je to možné. Inak je tam možnosť ovplyvniť ekzém hirudoterapiou. Záleží z čoho to má. Aká je presná diagnóza? Henrieta
Dobrý deň, pijavice sú veľmi citlivé zvieratká a nie je jednoduché s nimi narábať. Ja snimi pracujem vždy v rukaviciach a treba ich vyberať tak, aby ste im odlepili prísavku podobratím. Zrušíte tak podtlak, ktorým sa pridŕža. Nesmiete ich ťahať. A prečo máte iba dve? Ja dávam dve pijavice na skúšku a potom pkračujem v aplikácii v niekoľkodňových odstupov aspoň 5 sedení. Pijavice je možné potom v prípade jedného klienta znova použiť po 12 týždňoch, keď pretrávia.H
Dobrý deň,
mohli by ste mi zaslať kontakt na Vás, lebo už dosť dlho rozmýšľam, že by som vyskúšala liečbu kŕčových žíl pijavicami. Ešte mám otázky : aké sú po aplikácií obmedzenia (pohybové, napr. cvičenie,)
dá sa to robiť aj v tomto ročnom období ?
koľko stojí jedna aplikácia, príp. koľko ich treba absolvovať?
ďakujem za odpovede
Gabi
Dobrý deň, chela by som reagovat na vami rovnaky problem krcove zili a pijavice. Neviete mi poradit , ktor na slovensku takuto metodu robi. Vdaka za odpoved
Dobr7 de+n, chem sa opytat vz robite s pijavicami a ja bz som potrebovala urobit takuto liecbu kde bz som mohla ist. Ja som y Kosic.
ĎAkujem
Anka
dobri den vazena pani henrieta mala bi som zaujem o liecbe s pijavicamimam stale zapal zil ako sa mozem s vami skontaktovat ?vopred vam dakujem anna
dobry den,chcem sa opytat,mam problemy asi 5mesiacov so svalom,stale sa mi natahuje zadny stehenny sval,2mesiace dobre potom znova,ale liecili mi to obstrekmi traumelovymi,aby som mohol hravat,som aktivny futbalista uz neviem co robit,chcem sa opytat ci pijavicami sa da nejako odstranit tento problem a zbavit sa toho,aby sa sval nenatahoval,samozrejme je tam aj vyziva a starostlivost,ako strecing,len hram futbal 14r a nikdy som nemal taketo problemy so svalmi.pomoze liecba pijavicami?dakujem pekne
dobry den, prosim o radu kde sa v okoli Popradu, Žiliny aplikuju pijavicky. dik
Dobry den , zaujma ma tato liecba pijavicami kedze mam po mame vrodene krcove zili a na sklerotizacii krcovych zil som bola uz asi 4-krat ale vobec mi to nepomohlo mam to este hroznejsie nez som to mala pouzivam rozne masticky a lieky ale nic uz to pomaly vzdavam .sukne su pre mna tabu a to mam 27 rokov.myslite ze mam sancu s touto liecbou zlepsit moj stav?nohy ma bolia a vecer ich mam velmi napuchnute.dakujem vopred za odpoved
viem ze ich chova lekarnik v obci velka lomnica pri kezmarku. skus si tam cinknut
Dobrý deň.Mohli by ste mi poslať na vás kontakt. Svokra má problémy s krčovymi žilami a chcela by vyskúšať liečbu pijavicami. Vopred ďakujem. Kazarková Ľudmila 0903/492 518
dobry den chcem sa opytat moja pijavica stale vygrckava krv, neviem ci si ju mozem prikladat, alebo ci je chora,mozte mi pomoct, dakujem
Dobry den my mame doma pijavicku vraj kazda sa po tom ako si ju prilozite na kozu a ona saje tak potom sa 3 mesiace ma cistit…a preto ju netreba pouzivat…grcka krv aj ked ju posolite aby sa ocistila rychlejsie ale kazdy clovek ma na to svoj nazor pretoze sol neznasaju
Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať či sa da pijavicami lieciť aj sucha gangrena na dolnej končatine,nakoľko hrozi amputacia nohy-
ďakujem
Viete mi poradiť predaj pijavíc - okolie Banskej Bystrice, Zvolen resp. Lučenec.Mám výrazné krčové žily, bojím sa operácie. Dakujem
Dobry vecer pani Henrieta,
dovolte mi prostrednictvom emailu a mam prosbu na Vas spytat ohladom hirudoterapie.Mohli by ste mi zaslat na Vas kontakt ak ste v Bratislave.Dlho som nad tym uvazovala postupit terapiu na hypertenziu aj inu diagnozu.Kolko stoji aplikacia?Mozte mi v tom pomoct?Vopred dakujem za odpoved.S pozdravom. Brindlinger