Lipoxal extreme - funguje to?

Ahoj. Velmi dobré prípravky na chudnutie so zárukou vrátenia penazí su na prírodnej báze. Zaoberam sa touto problematikou z rodinných dovodov a úspešne. Katka

Ahojte, len by som chcela povedať, že je to vážne na osobnosti. U niekoho sa branie tabletiek prejaví chudnutím, u iných priberaním. Podla mňa su vsetky lieky určité pacebo, keď tomu veríme, pomáhajú, ak im neveríme, smola. Treba sa ale aj snažiť a keď sa už človek rozhodne brať tabletky, mal by to byť prvý krok k novému životu so štíhlou postavou. Toď vše, a predsa len, ste dospelé ženy, preto by ste sa tu nemali doťahovať o tom, ktorá z vás má pravdu.

Ako písala vyžšie Martina, najlepšia je oddelená strava, mám to odskúšané len treba začať!

A skade máš ten adipex? Neberieš Ty dáke vitamíny. Ja som mala adipex z lekárne v Čechách a pekne som za mesiac dala dole 7 kg.

Vie mi niekto poradiť aké tabletky na schudnutie sú teraz dostupné na SK? Môžu byť aj indikované psychiatrom. Ďakujem.

Na internete zoženieš všetko možné, od Adipexu po Reductil. Adipex je účinný.

Ja som to uzivala na jar 2008, myslim jedno 120 tbl balenie a potom este to mensie a super to zabera, aspon mne, nie kazdej kamaratke to zabralo, okrem nechutenstva na zaciatku to malo efekt aj po douzivani tabliet a od aprila do pol oktobra bolo 10 kil dole, krasnych 44 kil. Podotykam netreba cvicit.

Dobry den, nemam skusenosti s tymi tabletkami na chudnutie, ale co sa tyka kilov, mam dlhe skusenosti, totiz od mladeho veku “bojujem” proti tlsti. V rodine, otec, mama, boli dobre v nadvahe a nechcela som byt ako oni. Co som mohla mat, 15 rokov, ked som si pripravovala vecer struhanu repu a ovsene vlocky na druhy den na obed, aby som nejedla cely obed co mama varila. Teda, zacalo som skoro s “obcessiou” lebo lahko som priberala kila. Dodnes controlujem moju vahu a nejem zbytocne a skodlive jedla. Tiez, vzdy sa zastavim pred pripravami (tabletky, atd.) v obchodoch, pocitok iba, ze ak nahodou zacnem tlstnut, mozem hned kupit si nieco na chudnutie ma uspokoji. Vo Francuzsku mozno kupit volne rozne tabletky, vytazky z rastlin, vsetko pre chudnutie. Avsak ci su naozaj ucinne?! Pre zdravotnych dovodov tieto pripravky neobsahuju nic, su iba mocopudne (urychluju stratu vody v tele) a daju pocit chudnutia. Totiz 2-3 kg je iba 2-3 litrov vody, ale tlst zostane. Nie je nic dobre pre metabolismus, lebo ani odbornici nechcu “narusit” neprirodzene (s liekami) funcie organismu. Su take lieky, ale kontrola lekara je nevyhnutna (stitna zlaza, oblicky, srdce, … ). Treba vediet presne, co obsahuje pripravok a ako ucinkuje. Niekedy male mnozstva aktivnych latok su v preparaciach, ale velmi male mnozstvo a nie su ucinne. Vela hraje v tomto samo-suggerovanie, si mysliet ze draha priprava je ucinna. Je tazko si mysliet ze platime draho pre nic! V kazdom pripade treba sa zastavit v kuchyni a hladat riesenie v potravinach, co su malokaloricne a dobre pre celu rodinu, zvlast niekedy treba si pripravit pre seba jedlo, nejest to co na priklad jedia rastajuce deti alebo manzel krory tvrdo pracuje. Prajem Vam vela uspechov a vytrvania, s pozdravom, Helène

Nie nefunguje! Skôr naopak, mám pocit, že priberám a to som s lipoxalom začala aj bicyklovať a kg idú stále hore. Všetko čo zjem, vidím hneď na váhe. Škoda, prišla som o cca 40 euro.

Skoda penazi. Pri Lipoxale treba jest, lebo neznesitelne pali v zaludku. Ked moc pali, treba sa aj viac najest, nech je to znesitelne a kilecka idu pekne hore. Ved preco by to malo zaberat, nikto by uz potom ziadne bobule na chudnutie nepotreboval a firma by nemala prijmy. Radsej treba zdvihnut zadky, hybat sa + neprezierat.

Ak mi chce niekto poradiť, aké má skusenosti s Lipoxalom, lebo ja už mám vek 55 rokov a chela by som poradiť, ako to funguje u staršieho človeka, či sa mi to oplatí kúpiť a či vôbec schudnem. Ďakujem za odpoveď.

Najlepsia tabletka na chudnutie je vysadit veceru. Ak clovek zniecoho pribera, tak je to skutocne vecera. Ja chudnem tak, ze ranajkujem medzi 8 h a 9 h a po 6 hodinach si dam obed s Lipoxalom Xtreme, ten je este silnejsi ako Extreme, ale zacatok uzivania moze byt pre niekoho dost tazky. Vyprovokuje ako by taku umelu chripku, ale je to zrejme tym, ze sa zacnu uvolnovat nielen tuky, ale vsetko zle, co v cloveku je nazbierane a chce to ist nejakym sposobom stela von. Osobne mna sneho poriadne prehnalo, zimnica a vracanie. Ja som to nevzdal a uzival som dalej, za tri dni som schudol 3 kg a dobre pripravok znasam, velmi mi posilnil imunitu a citim sa silny. Pekne a vyrazne sa mi straca tuk pod bradou. Vecer jem uz len ovocie. Lipoxal dobre hasi neprekonatelny hlad, hlavne vecer a to je dobra cesta ku chudnutiu. Pokial clovek nechce schudnut a nezmeni svoje stravovacie naviky, nepomozu ziadne tabletky, len mozno tak ze nepriberie alebo schudne len velmi malo.

Peter, ak je jeden ukážkový spôsob, ako nechudnúť, tak si ho práve popísal. Lipoxal a všetky ostatné tabletky sú “drahý moč”, placebo ale nie dobré, ale zlé - napomájú nesprávnym návykom. Jesť treba pravidelne, dlhodobo v rovnaký čas, vyvážene ovocie doobede, večer viac zeleninu ako ovocie. Správne pomery nájdete v rôznych príručkách pre kuchárov, ktorí varia pre školské jedálne, tu na Zzz. sk alebo napr. na stránke WHO. Nehľadajte zdravú postavu v diétach a tabletkách, lebo skončíte zle. Základ chudnutia je väčší výdaj ako príjem - spočítajte si aký máte bazálny metabolizmus, koľko aktivít denne vykonávate a koľko toho zjete, jednoduchou matematikou sa dostanete k číslu, koľko kalórii by mala vaša strava mať, aby ste chudli alebo naopak priberali.

Lieky na chudnutie | chudnutie-ako.sk … niekedy sa treba aj zamyslieť nad tým, čo sme ochotní pojesť, len aby sme vyzerali ako kachektické slečny z mól … nechcela som súdiť, ani nič podobné, dospelý človek by mal sám najlepšie vedieť, čo je pre neho dobré … osobne radšej sadielko vypotím niekde v posilňovni alebo budem so psom behať po lese, ako hltať “sajrajt” … navyše, pri pohybe sa vylučujú endorfíny a ten pocit, aj keď je človek uťahaný ako kôň, stojí za to.

Ahoj, prosim ta vies mi poradit, ako najdem tie prirucky, rada by som si ich nastudovala? Dakujem.

Ahojte! No ja si myslím, že keď začneme hľadať na nete tabletky a podobné veci na schudnutie je to už s nami zúfale. Aj ja som podobne na tom. Je pravda že bez tabletky len s zdravou výživou a so športom pred 13rokmi som schudla z 96kg na 54kg. Bola som na seba hrdá váhu som si udržala do 56 asi tak 8r. ale ked som sa rozišla s priatelom začala som priberať. Momentalne mám 68kg. A teraz mi už nepomaha ani šport ani strava zdr. Je velmi ťažke rozhodnúť či objednať Lipoxal, ked jeden članok chváli produkt a ten druhý píše o tom ako o najhoršom čo pozná !

Ahoj Nikolka. To ti naozaj gratulujem, ze si tolko schudla a sama. Ja mam teraz 87 a snazim sa zhodit na povodnu vahu. Mohla by si mi prosim ta popisat, ako casto si cvicila a tak. Osobne si myslim, ze sa stravujem zdravo, len neviem, kolko by som mala cvicit, aby sa mi to podarilo. Dakujem.

Prosím Ťa Peter, ak prečítaš moju reakciu, napíš mi odpove´d. Dík. Začala som užívať lipoxal xtreme. Dnes je iba 3 deň, ale hotové zúfalstco. Hnedˇpo zapití sa snažím jesť, ale nie vždy sa mi podarí vyhn / t reakcii mojho tela. Začne to neskutočným pálením, v žalúdku nastane vojna, a mám čo robiť aby som to rozdýchala, nepovracala sa, alebo ma neprehnalo.
Mám ich radšej vysadiť, alebo tieto stavy prejdu? Čo sa týka hladu, nepociťujem ho cez deń skoro vobec, určite sa z neho dá schudnúť, no trápia ma tie satvy po zapití:- ( Dík za reakciu, Zuzana

Ahoj to ma palit v zaludku to o to ide o to spalovanie ja som to brala minuly rok a za 2 mesiace som schudla 20 kg oplati sa to urcite vydrz a nemusis to brat 20 minut pred jedlom ja som to brala a vobec som po tom ani nejedla lebo ja rano jest neviem jedz vtedy ked mas chut a pojde to ahoj diana

Chcela by som reagovať na to či kúpiť alebo nekúpiť lipoxal. S každými tabletkami, kvapkami na chudnutie je to rôzne, tak ako aj s nami. Každá musí na sebe vyskúšať čo je jej dobre. Stojí to peniaze aj trpezlivosť. Nie každá čo povie, mne to zabralo, zabera každej žene. Viem to podľa seba. Lipoxal som vyskúšala a zabral mi. Tiež som mala kedysi problémy s nadváhou, podarilo sa mi zhodiť za 10 rokov 18 kilov, teraz sa snažím udržať, len vekom je to ťažšie a ťažšie, ale lipoxal mi pomáha. každá tabletka je škodlivá, len dajme si otázku čo v dnešnej dobe nie je škodlivé?