Dobrý dem som mladý liečiteľ . Rad pomozem
Zdravím .. Rad pomozem
Dobry den, ak mate pochybnosti a potrebu pomoct svojmu telu a dusi napiste mi. Nemam rad ked ma oslovuju ako liecitel avsak pomaham. Pracujem s energiami a silou zivotnej energie, chcem pomahat a nepytam za to peniaze, zdravie sa nekupuje. Dokazem vam napravit mysel, zlepsit zdravotny stav a utlmit bolesti fyzickeho tela. Na dialku to dokazem tiez avsak len po dohode, mam kancelariu v Kosiciach. viac info mailom cafedelmar111@gmail.com
Ja mam dobre skusenosti s gloriou-jarkou pridam aj kontakt keby ste mali zaujem 0902853549
Dobrý den,neviete nejakeho dobreho liecitela z Košíc?Mojej tete piska v hlave a lekari to nevedia vyliečiť,ďakujem
Dobrý deň, prosím vás, o pomoc, hľadám v KE a blízkom okolí, niekoho kto očisťuje-odrába, a lieči samozrejme. Je to dosť vážne. Vopred ďakujem, len seriózne. email:janka.19@zoznam.sk
neviem či je to jeho syn, to nevie nik, ale poznám ho.......No jedno viem iste, že sa hrá na
liečiteľa, aby si dobre zarobil na dôvere a naivite dôverčivých ľudí. A určite sa mu aj darí, lebo nevie čo s peniazmi......
Dobrý den, prosím, pošlite mi kontakt na tohto pána liečitela, mam problem s očami. dakujem fogyzuby@azet.sk
Chcela by som upozornit na jednu dobru liecitelku z BA ktora ma liecila na dialku lebo som nemala moznost prist za nou. Pomohla mi pri bolestiach ktore sa uz nedali vydrzat . Jej meno je gloria Jarka a vdacim jej za vela . Ak by ste ju aj vy chceli vyskusat pridam aj kontakt lebo viem ako tazko sa hlada dobri liecitel 0902 853 549.
Neviem či práve takýto liečitelia ti pomôžu!
Zdravim Matus mozte mi napisat ako liecite a ci liecite aj na dialku?
Na dialku liecit nedokaze nikto ale akoze pokus mal dobry Nechapem takychto ludi ze preco vobec otravuju ved nikto nedokaze zdiagnostikovat nejaku vaznejsiu chorobu cez telefon. boze
Liečeniu cez mobil môžu veriť iba zúfalí ľudia, ktorých zneužívajú takzvaný liečitelia. Ak nechcete mať prievan v peňaženke, liečte sa sami. Ja som sa vyliečil sám, neviem iba opraviť zub. kaz, zlomeninu a neviem nič o pôrode, som chlap.
Liečiť sa sám, to zaváňa buď nejakou psychickou poruchou alebo životom mimo reality ale nevadí, psychika je síce dôležitá ale zlomeninu asi nevylieči
dobry. vie niekto poradit dobru ludoveho liecitela. vcera v praci mi seklo v krizoch. potreboval bz som to napravit …ledva chodit sedim a vstavam uz 2 den. poznal som kedysi jednu babku ktora mi vedela pomoct. no neviem sa snou skontaktovat mala skoro 80 r. a neveim ci este vobec zije. NItra a okolie. dakujem
Väčšinou to je len o tej psychike, keď si povieme že ľudoví liečitelia nám pomáhajú tak to máme v hlave a je to tak. Aj toto je typický placebo efekt, podľa mňa zbytočné vyhodené peniaze za takýchto liečiteľov
Som practicioner Naturalnej mediciny a skuseny Liecitel , posobim v Toronte. Prichadzam na slovensko, v druhej polovici Januara budem v Presove. Mozete sa na mna obratit cez moj email: dinabioheal@yahoo.com., alebo Facebokk na meno Dina Bernar. Liecim vsetky problemy, , psychickeho aj fyzickeho charakteru , mam na Slovensku pacientov ktori mozu dat referencie.
Mam s tym skusenosti, ale vyzaduje si to intenzivnu liecbu spojenu z Akupunkturou. Prichadzam v januari na Slovensko a budem aj na zapadnych hraniciach okolo Trencina. Ak este mate problem mam ochotu pomoct. Mozete ist na moju web. stranku a tam najdete testimonial of Zuzany. Malokto v tom vie pomoct. Lekari uz vobec nie. Prenesu to do Manierovej choroby a presunu na psychiatriu.
Omyl, prevadzam na Slovensku cez mobil aj bezbolestne porody. A zdiagnostikovat sa da ak je to skuseny professional cez metody Quantovej mediciny. Iba nevzdelanec ma dnes nazory ze energeticke liecenia nepomahaju. Uz davno je potvrdene distantne liecenie vedeckymi vyskumami.
Môžeš mi prosím ťa vysvetliť bezbolestné pôrody cez mobil ?