Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť dobrého ľudového liečiteľa v BA? Potrebujem zistiť, čo mi spôsobuje zdravotné problémy, lekári na to nemôžu prísť a už to trvá 8 mesiacov. Budem Vám veľmi vďačná, ďakujem
Popluhar liečiteľ mne osobne tiež nepomohol, po desiatej návšteve som pochopila, že klame, lebo vždy mi hovoril niečo iné, inú príčinu choroby a že nevie ešte ako ma vylieči, no ďakujem pekne, keď sa u neho čaká bez systému cca 4-6 hodín, príjma ľudí bokom, protekčných a Vás môže aj poraziť. Čudujem sa najmä tým starším a deťom, že ich nevie uprednostniť a vyhovára sa na to, že každý musí čakať - čo nie je pravda.
Liečiteľ nie je lekár a ak náhodou aj lekár je ak lieči ako liečiteľ, nelieči vtedy na diagnozu, ako si ludia môžu mylne myslieť. Preto vystavenie nejakej správy z jeho strany nemá zmysel, zodpovedný liečiteľ vám nemôže ublížiť, ale vám nemusí pomôct, to žiaľ záleží aj na vás, ako sa ku svojej chorobe postavíte, že sa môže choroba vrátiť, je znovu len postoj postihnutého touto chorobou. Obviňovať liečiteľa nemá zmysel, to je jeden z prvých dôvodov, prečo sa môže problém vrátiť. Sami sme si zodpovední za svoje ťažkosti a čo sa týka platenia, no aj liečiteľ musí z niečoho žiť a ak sa nám má venovať, musíme to chcieť v prvom rade my teda ja ako chorý a on si určite zaslúži za to primeranú odmenu a čo je primerané by mal zvážiť človek sám, pekný deň pre všetkých.
Nie je v BA lekar, ktory robi u Vas diagnostiku? Ja som z vychodu a u nas v okoli Popradu diagnostikuju a tym Vam zistia, aky je problem a ako ho liecit. Urci Vam aj liecbu.
Dobrý deň. Poradí mi niekto ľudového liečiteľa v okolí Popradu a Spišskej Novej Vsi? Alebo východne Slovensko? Ďakujem
Pán Popluhár neberie protekčných ľudí bokom. Bokom chodia ľudia smrteľne chorí, ktorí tú liečbu potrebujú urgentnejšie ako niekto s kožnou chorobou. Takíto ľudia u neho absolvujú liečbu aj dvakrát denne. Ja na neho nedám dopustiť, myslite si kto čo chcete.
Milá solinka, ešte raz Vám zopakujem, na vlastné oči som ja a veľa ľudí stojacich u liečiteľa na dvore videli - ako berie bokom svojich známych, väčšinou chodia na terénnych autách, zakže nie sú žiadni chudáci - ako my bežní ludia. A ešte jedna vec, ako môžete tvrdiť, že kožná choroba nie je vážna vec? Takí ľudia okrem bolestí trpia aj psychicky, a ešte jedna vec: p. Popluhár nemá právo tak manipulovať ľuďmi, že ich nechá bez systému čakať vo vydýchanej garáži na starých sedačkách niekoľko hodín denne. Osobne poznám jednu pani, chodí k nemu s postihnutým dieťaťom, kt. nikdy nebude chodiť, a on jej múti hlavu nezmyslami - že bude raz chodiť - len nevie kedy, tak ako mne trepal nezmysly, som zdravotník, tak som mu vedela oponovať, len ja som aj s inými triezvo mysliacimi ľuďmi prišla skôr na to, že je fakt placebo efekt.
Dnes sme boli u liecitela p. Popluhara v Kosutoch. Som rozcarovana, preto sa musim vyzalovat. Objednani sme boli na piatu, o deviatej bolo este pred nami 20 ludi, teda realne do 1 po polnoci. To sa nam vysmieva do oci alebo co? Naco objednava, ked nestiha? Ci pre zarobok? Vzdala som to. Pre bolesti chrbta som tam jdnoducho nevladala sediet dalsie 3 hodiny, to je tak vsade? U kazdeho liecitela? Lieci vnutornou silou, ale naozaj ju ma, ked denne od 11 ordinuje do 3 v noci a potom nanovo! Nikdy to nezistim, lebo tam nepojdem, z principu! Horsie ako u lekara, dehonostujuci pristup. Mala cakaren, vonku nula a dnu sa vsetci nezmestili.
Skuste si uvedomit jednu strasnu vec, ktora okrem ineho vyrazne ovplyvnuje vase zdravie: Vyziva! V obchodoch sa predava 60% nevhodnych potravin pre cloveka, ktore nam pomaly likviduju vnutorne prostredie nasho organizmu a nasledne nam to sposobuje rozne zdravotne neduhy. Nase potravinove obchody by sa mali spravne volat otraviny. Preco ludia fajcia, piju alkoholicke napoje, napoje typu “kolaloka” ktore patria skor medzi drogisticky tovar hned vedla cistiacich prostriedkov. Hydina, ktora patri skor do lekarne, presladene vyrobky, a vyrobky ktore ludia vobec by nemali konzumovat. Nekupujte v obchode veci, ktore vam ublizuju, oni su tam len preto lebo ich ste ochotny kupit a z toho ma potom niekdo iny profit, ale vy, vy v konecnom dosledku nie, aj ked je pravda, ze vsetci sa raz minieme.
… a este jedno som chcel, verte na zdravy sedliacky rozum, mojej pribuznej liecitel poradil, aby sa nenechala ako pacientka ozarovat, pretoze rakovina je choroba silneho ega a ozarovanie jej len ublizuje. Odmietla to a dnes uz problem z rakovinou neriesi. Zomrela. Samozrejme neviem to posudit, ale komplikacie nastali do mesiaca od prerusenia liecby.
Netvrdím, že nemáte pravdu. Sú ľudia, ktorí chodia bokom. Aj moja mama chodí bokom, pretože je smrteľne chorá. Je ubytovaná v Košútoch celý týžden a potrebuje tam chodiť dvakrát denne. Nie sme bohatá rodina, neprišli sme na bavoráku, ale pre záchranu jej života (lekári nám nedali ani len tú nádej) urobíme aj nemožné. A k tomu postihnutému dieťaťu. Neviem z vašich inforácii, prečo nechodí, ale poznám pani, ktorá je po mozgovej porážke. Bola dva roky bezvládna na posteli, lekári ju odpísali. Ako chodí k p. Popluhárovi, ešte síce nechodí, ale už sa pohybuje na vozíčku a začala dokonca chodiť aj do práce. Toto nie je úspech? Dám vám za pravdu, že s tými objednanými pacientami, ktorí tam celé hodiny čakajú by mal niečo urobiť. Treba len nájsť systém.
Pani Karolina, pan Popluhar objednava presne, ale mnohi pacienti si privedu rodinnych prislusnikov a znamych, alebo pridu len tak nahodni pacienti, ktori sice dostanu novy termin, ale uz to, ze pridu neohlasene v ten konkretny den predlzi cakanie uz davno objednanych ludi. K panovi Popluharovi chodime uz od februara a zda sa, ze nam naozaj pomaha, hoci lekari nam uz nevedeli pomoct (leukemia). Podla plnej cakarne usudzujem, ze nie len nasej rodine. Mna ale najviac prekvapila atmosfera v cakarni, ved ti ludia prisli s nadejou na vyliecenie, preco tu nadej spolu nezdielaju, ale jeden na druheho striehnu a zazeraju, aby sa nahodou nepredbehol? Nie su nahodou aj taketo pocity a stresy pricinou mnohych chorob?
Leukémiu už dnes veľmi dobre liečia lekári.
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o pomoc. V tehotenstve mi zistili HbSAg pozitivitu. Nakoniec sme prišli na to, že táto choroba mi bola diagnostikovaná v detstve, mala som 7 rokov a nikto ma na ňu neliečil! Mám chronickú formu a chcela by som sa jej zbaviť. Vedel by mi niekto s tým pomôcť, alebo poznáte niekoho, kto by mi pomohol? Ďakujem z celého srdca za odpovede. Martina
Pekny den, chcela by som poprosit, ci by mi nemohol niekto pomoct. Mam 5 rocneho synceka, ktory sa pocikava a nerozprava, lekari mu stale neuzavreli diagnozu, ale priklanaju sa k detskej mozgovej obrne. Mozog ma ale v poriadku, absolvovali sme rezonanciu, eeg mozgu a bez nalezu. Jedine co vieme je, ze don dostava malo kysliku. Syn reaguje aj rozumie co mu hovorim. Moze mat nieco zablokovane, neviem, ale velmi by som mu chcela pomoct. Dakujem.
Podľa čínskej medicíny je jazyk vstupnou bránou srdca. Boli ste na dôkladnom vyšetrení srdca? Skúste to. Držím palce.
Celý tento prístup - je málo muziky za veľa peňazí, ale každý sme nejaký a ľudovým liečiteľom evidentne stačí len dar reči a radi odporučia, čo im majú dať “urobiť” diplomovaný lekári. Lebo oni sami nemôžu nič. Ale nezabúdajte, s čímkoľvek prídete, že potrebujete - je vyšetrenie na vlastnú žiadosť a nie je hradené zo zdravotného poistenia, ale z vlastného vrecka. Ak sa na takýchto ľudí obrátite s problémom, ktorý potrebuje len zmenu prístupu k vlastnej osobe, tak “postihnutý sa rozhodne sám, ako investuje”, ale ak je to ochorenie, ktoré sa takto ovplyvniť nedá, tak potom je to trestný čin.
Môjmu synovi sa trasú ruky. Má 18 rokov. Poradí mi niekto, či sa to dá liečiť?
Martina, HbsAg pozitivita znamená, že ste celoživotným nositeľom tohoto antigénu, tiež to znamená, že to ochorenie, ktoré ste prekonali bola žltačka /hepatitída typu B/ a mohli ste ju kľudne prechodiť bez toho, aby ste mali nejaké konkrétne príznaky. Liečba neexistuje ani neexistovala, ak chcete do toho investovať a nejaký “dobrodinec” Vám sľúbi, že Vás toho zbaví, tak to bude len Váš problém a investícia. Ak Vám môžem poradiť, tak na akékoľvek vyšetrenie pôjdete, túto informáciu udajte.
Dobry den, bola som tam niekolkokrat, mne pomohol, odporucam.