Vedel by niekto, kto ma skusenosti, ake lieky alebo bylinky by zabrali na spankove myoklonie, cize trhanie tela. Budem vam velmi povdacna.
Ivetka, ja mám podobný problém s jazykom už asi 15 rokov. Prosím Ťa napíš mi, či Ti niekto pomohol a ako. Vopred ďakujem Jana.
V januari 2011 vyšla vo vydavatelstve Eugenika knižka “Liečiteľov sa netreba báť”. Tu nájdete kontakty na všetkých dostupných liečiteľov na Slovensku usporiadaných podľa krajov s článkom aj fotografiami priamo pri liečení.
Rada by som sa spytala Moniky, ze ci ta osoba, ktora bola tam liecena, ci je uz zdrava? Ak je to tak, treba sa spyatat, ze ci nevdaci tomu skor lekarom a pozitivnemu rozmyslaniu? Rakovina akehokolvek druhu sa nevylieci bez liekov a bez lekarskej starostlivosti. Podobne ako nador na mozgu sa bez operacie nezmensi a nezmizne. Nepokladam to za ohovaranie, ked napisem svoj nazor, ktory sa zaklada na pravde a ktory vychadza z osobnej a rodinnej skusenosti. Pristup typu: ked uz je vsetko zle a fakt neviem pomoct, tak poviem “to je preto, lebo neverite a ste skepticky” nie je spravny. Slubovat ludom nemozne a zavadzat ich, ze sa uzdravia iba vdaka nejakym smiesnym ritualom je tiez nespravne. Nech ma zle nepochopite - som zastancom homeopatie a liecitelov, ktory naozaj maju dar od Boha a vedia liecit. Ale pokladam za sarlatanov ludi, ktory kvoli svojmu osobnemu osohu nieze pomahaju, ale nicia zdravie nestastnych a zufalych ludi. Jeden clen z mojej rodiny chodil k jednemu nemenovanemu liecitelovi. Pobolievala ju hlava - dovod? Stres z noveho prostredia. Lekari po viacerych dokladnych vysetreniach, zopar MR mozgu nic nezistili. Nemenovany liecitel vsak zistil, ze ma sklerosu multiplex a ochrnie. Vysledok? Ta dotycna osoba hned na druhy den nevedela poriadne chodit. No ale sklerosa multiplex sa nedostane do takeho stadia za den, ked uz neviete stat na vlastnej nohe za den, hlavne este ked opredtym Vam nic nebolo. Dalsi vysledok? Po roku liecenia u nemenovaneho liecitle, zufala rodina, ktora nevie presvecit matku, ze je to s dcerou naozaj zle, hmotnost: 30kg, neschopnost vstat z postele a stat na nohach kvoli nizkej hmotnosti, rozhodnutie neist k lekarovi, pretoze dostala slub, ze nemenovany liecitel ju vylieci a potom, kedze tato osoba bola maloleta, tak nakoniec na natlak rodiny trojmesacny pobyt v nemocnici a 7 krat dvojita porcia jedla do dna. Nasledne operacia. Teraz je vdaka snahe lekarov da sa povedat zdrava. Lenze strateny rok zivota a rozvratenie rodiny kvoli slubovanie nemenovaneho liecitela nikto nevrati. Nemenovany liecitel vsak este do dnesneho dna vykonava svoju cinnost a je smutne, ze prave taketo prispevky, ktore hovoria cistu pravdu a snazia sa ludi varovat su zmazavane. Bohuzial, policia a urad verejneho zdravotnictva sa stavia k tomu tak, ze kym sa niekomu nieco nestane a nie je to dokazatelne, s takymito ludmi nevedia spravit nic. Len otazne je, ci treba cakat dovtedy, kym sa niekomu naozaj nieco stane? Nabuduce moze to byt prave Vase dieta, mama ci milovany clen rodiny.
Pani Eva, Ak by sa to dalo, velmi rada by som sa s Vami kontaktovala. Ja mam podobnu skusenost s tymto panom.
Mily “tatinko”, je mozne nejakym sposobom sa s Vami skontaktovat?
Dobry den prajem. Mate niekto skusenosti s p. Popluharom z Kosutov?
Neviem či práve ľudoví liečitelia sú správne definovaní, ako “alternatíva”, ale moja skúsenosť je viac než pozitívna. Možno je problém v nás, ako ľudských bytostiach a vnímavosti k ich schopnostiam. Mal som potiaže s lumbálnou platničkou a návštevy neurolóa ma stáli cca 60-90€ denne za liečku v podobe koreňových obstrekov a kokteilu chemického svinstva v infúzii. To to trvalo skoro 4-týždne v prvom prípade aj recidíve lumbalgie po dvoch mesiacoch. Navštívil som úplne “na slepo” liečitela Dr. Janiša v BA a ten ma za cenu nedelného nákupu zbavil neznesiteľných bolestí a parézy ľavej nohy za 20 minút! Samozrejme ma poučil, že platnička je úplne zničená a musím ísť na operáciu, lebo on je na konci svojich možností. Aktuálne som desať dní po operácii a chystám sa za ním, aby som mu zatriasol rukou a povedal mu svoje ďakujem za skvelý, ľudský a profesionálny prístup. Problém našej kultúry je v tom, že sme pasívni a očakávame, že tradičná medicína nás vylieči a vyrieši všetky zdravotné problémy bez nášho pričinenia. Taktiež sa spoliehame na “dobré injekcie”, ktoré nám bez pričinenia prinavrátia mladosť a zdravie. Pokiaľ naša krv nestrieka na dva metre, nič nás už nevylieči. Aj tieto diskusné fóra slúžia na to, aby sme neboli ako telence a nečakali na zázrak, ale aby sme selektovali vždy a za každých okolností, vo všetkých životných a zdravotných situáciach to, čo nám skutočne môže pomôcť, minimálne zmierniť bolesti. Potom sa môžeme zamýšľať nad ďalším postupom. Vývojové, resp. genetické vady a nedostatky nedokáže odstrániť ani jedna zainteresovaná skupina, preto sú tak emočne ťažko vnímané. Čo sa týka popisu chorôb a interakcie s liečiteľom, ľahko si ho otestujete, stačí sa nepriznať k potiažam, ktoré vás trápia a priviedli k nemu. Nech vám ich popíše on. Ak sa netrafí do vášho akútneho problému, vždy máte možnosť odísť. Držím palce všetkým, prajem vám vela zdravia a úsmevu do ďalšieho života.
Milá Iveta. Pána Šímu nepoznám, ale Popluhár z Košútov je obyčajný podvodník. Inseminátor, kto sa hrá na “boha” a zahráva so zdravím dôverčivých ludí. Je pravda, že má skutočné výsledky, za rok postavenú vilu z milodarov podvedených ovečiek. Klientelu už nepúšta do svätine svojho královstva, ale ich balamutí v garáži. Môžem povedať, že je to obyčajná garážová firma, ktorá podvádza ludí za milodary.
Dobrý deň, priateľov otec bol za ľudovou liečiteľkou, ktorá podľa fotky vedela určiť, že priateľ mal ako dieťa žltačku (čo ma až tak neprekvapilo, keďže novorodeneckú žltačku má takmer každé jedno dieťa), ale takisto odhadla, že má priateľ jednu nohu kratšiu ako druhú, dokonca aj presne povedala ktorú. A diagnostikovala, že bude mať rakovinu dvanastorníka a že má užívať každé ráno lyžicu olivového oleja, to mu vraj pomôže. Poprosím Vás o Váš názor k tomuto celému, som z toho zúfalá, neviem, či tomu veriť alebo čo ďalej, ďakujem Vám.
Melinda, pomohlo Ti nieco s Tvojimi problemami? Ja som na tom rovnako.
Ani tam nechodte, boli sme tam a akurat sme dostali z neho zachvat smiechu, ja som mala tiez problemy s platnickou, takze som si pochodila aj po lieciteloch a tohoto vam urcite neodporucam.
Dobrý deň Martinka, keďže viem, že náhody neexistujú, tak na začiatok len spomeniem, že všetko má nejaký dôvod. A ešte Vám pripomeniem, že ľudia majú slobodnú vôľu ako naložia s tým, čo im prichádza do života. Pani liečiteľka je asi trošku aj jasnovidná, viem, že sú takí medzi nami. Trošku ma vždy zarazí, keď niekto povie “A” a nedopovie aj “B”, alebo svoje tvrdenia berie ako nemenné. Sama na sebe ste zistila, že hlavne zasiala strach. A strach je jednou z príčin vzniku chorôb. Tak Vás poprosím, neučte sa báť. Ja beriem chorobu ako dar, dar niečo v svojom živote zmeniť a byť lepším. A choroba prináša aj čas, tak potrebný na zmeny. Skôr si myslím, že presnejšie mala povedať, že ak nebude priateľ chcieť meniť svoj život, tak mu hrozí choroba. Ak Vám môžem poradiť, pozrte si duchovné príčiny chorôb, myslím, že netreba robiť reklamu žiadnemu autorovi, veľa je na internete a ak budete pátrať aj v kníhkupectvách, určite nájdete správnu knihu. To všetko Vás a verím, že aj spolu s priateľom prinúti premýšlať. A hlavne meniť život skôr, ako príde choroba. Život je zložený zo zmien, ale aj neustáleho učenia. Dalo by sa veľa písať, polemizovať, súdiť alebo obhajovať. To, že sú medzi nami lekári, liečitelia a aj tí neveriaci, to všetko má svoj dôvod. Míňať čas na diskusie, alebo skôr spojiť sily pre zdravie ľudí? Nezúfajte, spojte svoje sily, ak bude všetko sprevádzané láskou, prídu aj výsledky. Želám zdravie.
Dobrý deň, všetko sa dá liečiť, alebo skôr pomôcť naštartovať samoliečiacu funkciu tela. V prvom rade treba zistiť príčinu ochorenia, môže to byť psychosomatického pôvodu, narušenie CNS, alebo aj problém s chrbticou. Želám zdravie.
Aj muzika je liečivá pani doktorka, ale máte pravdu, že ľudia majú slobodnú vôľu, aby sa rozhodli ako budú nakladať s vlastným zdravím. Skôr ako diplomy bola liečivá sila prírody a aj Platón vravel: “Nemali by ste sa pokúšať liečiť oči bez hlavy, alebo hlavu bez tela a takisto by ste sa nemali snažiť o vyliečenie tela bez duše.” Želám zdravie
Zvysit prijem horcika az na stav kedy prezenie, vtedy trosku mnozstvo znizit a uzivat dlhodobo aspon 2 mesiace, nez si ho telo doplni.
Tak toto je úžasne napísane. Je to tak.
Dobry den, mam problem, ktory ma trapi uz takmer rok a ma stupajucu tendenciu. Moj problem: Bolesti chrbta, krizov, uz aj trpnutie prstov na nohe, velka unava, apatia, nechut do cinnosti, co predtym som nepoznala. Pokial mal niekto podobne problemy a pomohol mu niekto alebo aj sam, tak prosim pomozte mi. Dakujem
Ahoj, lyžicou olivového oleja nič nepokazí, je to zdravé a neškodné, ale moc by som neveril ľudovým liečiteľom, pokiaľ nevysvetlia presne, ako na to prišli. Ak ti povie presne, ako k tomu záveru prišiel, konzultuj s lekárom a potom uver. Niekedy ani lekári nie sú prví, kto objaví správnu diagnózu, ale musí tam byť zravý rozum.
Dobrý deň p Anna. Vás trápí strach. Pre to máte tolko problémov. Ale sú tam aj iné problémy, ktoré môžeme spolu vypátrať. Ja už viem, že čo je vám, ale druhá otázka je tá, že či ste pripravená prijať to, čo vám mám povedať. Prosím, keď naozaj chcete sa vyliečiť prídte do Nových Zámkov a spolu s vami budeme na tom pracovať, aby ste boli zdravá, fizycky, psiychicky. e-mail: laszlo47@azet.sk. Prajem vám pekný deň. László.