Tuto bandu doktorov nemam rad mam aj tc zhruba nedet clapec tomas kucera uz chlap stara cukraren naproti okr sala ved obiednavka na tc a 2 kolarovo pod benz benzinkov zena viac madarsky maria tothova lepsie obiednat a obiednavka viacej pritomnostov pomenej prirodne pani i po fotke na dialku prispevok len dobrovolne podla uvazenia odpisujem z ok. br tu na ser. uz nebudem dovi
Pre vsetkych, ktory hladate pomoc v chorobe, alebo mate ine problemy, hladate liecitelov prosim pozrite si webovu stranku. www.braco.me
Najblizsie stretnutie s Bracom je 01. 11. 2015 Wieden
dalsie 12. 12. 2015
Chcela by som sa s Vami podeliť o vlastnú skúsenosť. Dlhé roky som trpela depresiou a v žiadnom zdravotnom zariadení mi nevedeli pomôcť. Nakoniec som pri sledovaní televízie M... v relácii reflex natrafila na Liečiteľa Józeka. Následne som ho vyskúšala a spravila som veľmi dobre. Jeho liečba a dar sú skutočným vykúpením. Okrem tela, ducha dokáže ukázať aj cestu na zložitých križovatkách života. Na vlastné oči som videla ako pomohol ľuďom s rakovinou, depresiou, mozgovou príhodou a bolestiach pohybového aparátu. Na základe výsledkov sme sa rozhodli vytvoriť mu stránku aby pomohol aj ostatným, ktorý o to stoja... http://lieciteljozek.webnode.s....
S pozdravom Ľubica
Dobry den hledam lecitelku Irmu Pusnikovou, kdysi pochazela z Košic prosim pomozte.
pozdravujem, ja mam velmi dobre susenosti s pani katkou z Po - pomohla dostat sa z depresii a zdravotnych tazkosti, nielen mne ale aj mojej rodine. za mna odporucam :-) ak by mal niekto zaujem kontakt na nu je 0904226383 a sidli na sabinovskej ulici.
hladam pre manzelku liecitela , ma problem s tahanim oči , nespavost a malo je , viete mi niekto poradit ?
Chcel by som sa touto cestou podakovat za cas a uspesnu liecbu od liecite Jozeka z Polska s ktorym som sa stretol v BA. Viem, ze okrem mna pomohol ludom s rakovinou, depresiami, mozgovymi prihodami a infarktom. Naozaj velmi pekne dakujem. Vyhodil som za dobu co som hladal naozajstneho liecitela kopu penazi a viac menej isli von oknom. Toto bolo skoro zadarmo a kedze uz nemusim brat lieky mam to hned naspat na doplatkoch v lekarni. Este raz dakujem. http://lieciteljozek.webnode.s...
Dobrý den som mladý 21 r liečiteľ .. Pomaham ludom uz 5 rok uspesne
Dobrý dem som mladý liečiteľ . Rad pomozem
Zdravím .. Rad pomozem
Dobry den, ak mate pochybnosti a potrebu pomoct svojmu telu a dusi napiste mi. Nemam rad ked ma oslovuju ako liecitel avsak pomaham. Pracujem s energiami a silou zivotnej energie, chcem pomahat a nepytam za to peniaze, zdravie sa nekupuje. Dokazem vam napravit mysel, zlepsit zdravotny stav a utlmit bolesti fyzickeho tela. Na dialku to dokazem tiez avsak len po dohode, mam kancelariu v Kosiciach. viac info mailom cafedelmar111@gmail.com
Ja mam dobre skusenosti s gloriou-jarkou pridam aj kontakt keby ste mali zaujem 0902853549
Dobrý den,neviete nejakeho dobreho liecitela z Košíc?Mojej tete piska v hlave a lekari to nevedia vyliečiť,ďakujem
Dobrý deň, prosím vás, o pomoc, hľadám v KE a blízkom okolí, niekoho kto očisťuje-odrába, a lieči samozrejme. Je to dosť vážne. Vopred ďakujem, len seriózne. email:janka.19@zoznam.sk
neviem či je to jeho syn, to nevie nik, ale poznám ho.......No jedno viem iste, že sa hrá na
liečiteľa, aby si dobre zarobil na dôvere a naivite dôverčivých ľudí. A určite sa mu aj darí, lebo nevie čo s peniazmi......
Dobrý den, prosím, pošlite mi kontakt na tohto pána liečitela, mam problem s očami. dakujem fogyzuby@azet.sk
Chcela by som upozornit na jednu dobru liecitelku z BA ktora ma liecila na dialku lebo som nemala moznost prist za nou. Pomohla mi pri bolestiach ktore sa uz nedali vydrzat . Jej meno je gloria Jarka a vdacim jej za vela . Ak by ste ju aj vy chceli vyskusat pridam aj kontakt lebo viem ako tazko sa hlada dobri liecitel 0902 853 549.
Neviem či práve takýto liečitelia ti pomôžu!
Zdravim Matus mozte mi napisat ako liecite a ci liecite aj na dialku?
Na dialku liecit nedokaze nikto ale akoze pokus mal dobry Nechapem takychto ludi ze preco vobec otravuju ved nikto nedokaze zdiagnostikovat nejaku vaznejsiu chorobu cez telefon. boze