Ľudoví liečitelia

Vdaka pan Martin ,že ste reagovali na môj problem,aj ja som si myslela že problem bude prave v traviacom systeme,ale mam za sebou všetke vyšetrenia čo sa tykaju žaludka aj sondy a tie vyvratili moje podozrenie,sice je tam lahši zapal žaludka ale to asi nieje dôvod mojich problemov…a ešte k antibiotikam,z tymi mam velmi zle skusenosti prave antibiotika mi naburali cely organizmus,po uživani ATB som stratila chuť do jedla,hnačkovala som ,behom jedneho tyždna som schudla 5 kg neskutočne som bola slaba,unavena prave kôli tymto problemom som bola 6 tyždnov na marodke…ale je to chvala bohu za mnou …ale ta moja nepekna tvar stale ma trapi a velmi už ozaj neviem na koho sa mam obratiť …dakujem za vaš prispevok …pekny den…

ešte raz som sa k vam vratila…vedeli by ste mi pomôcť?

Anka v prípade zaujmu mi napíšte na mail,leamar@centrum.sk,tu by som to nechcel preberať,s pozdravom M

Poznáte niekto pána Pintera z Dvorou nad Žitavou? Liečil niekoho?

na psoriazu - skus bylinkarku z trnavy. pani sprusansku. zaobera sa cinskymi bylinkami

nebudem polemizovať odkiaľ to je,pozrite si orgánové zóny na tváry a porovnajte s vašou, na ktorých miestach sa najviac vyskytuju…
Nie všetky anti biotika zaberaju,mali ste hned prerušiť liečbu pri takých reakciach,ake ste mali,a zmeniť atb,a zároven doplnať s probiotikami,veľa šťastia M

vedel by mi niekto poradit posladnej dobe nemozem zaspat len sa prehadzujem na posteli jeto hrozne

nie nemusí

pan Martin vedeli by ste aj mne pomoct mam problem zo žaludkom, bližšie na meil ak možem…

Ahoj,mám problém s úzkosťou …aj to vedia vyliečiť liečitelia…ako depresiu?

môžte mi napísať na mail janka.soroziova@azet.sk a ktorý liečitel je podla Vás najlepší a nežiada za to nehorázne vela €. dakujem

Zdravim vas pan Martin.Neviem čo mam napisať na vaš prispevok …jednym slovom bola som šokovana…porovnala som si organove zony na tvary a musim povedať ,že presne moje problemy asi ozaj maju korenie niekde v traviacom trakte a v plucach ,už dlhši čas pocitujem bolesti v chbte stale som si vysvetlovala že je to chrbtica alebo som trocha prepracovana až teraz uvažujem a tom že môžu to byť aj pluca …chcem vam velmi pekne podakovať ,že ste ma nasmerovali tymto smerom určite si dam urobiť všetke vyšetrenia …ešte raz velka vdaka…a ešte k tym ATB ja som liečbu neprerušila ale naopak ja som vybrala tri balenia ATB ktore ma totalne položili na kolena…prave preto teraz by som chcela skusiť liečbu niejakym inym spôsobom lebo jednoducho ATB sa bojim…pekny den vam želam…

Pani Bea nech sa páči ozvyte sa,spravedlnujem sa za neskoru odpoved

:o) som rád že ste na to prišli sama,hrubé črevo ovplyvnuje pľuca a naopak,a že vas boli chrbat je vysledkom toho,nezameriavajte sa len na tieto orgány treba liečiť celého človeka,toto sú len najslabšie miesta kde sa vám problémy začali ukazovať,aj reťaz je taka silná ako jej najslabší článok
veľa šťastia M

uzkost je strach bez konkretneho predmetu,ktora suvisi s roznymi spustacmiv zivote.doporucujem skor sa s nou zoznamit,kde v akej situacii a co ju spusta a zvysuje a naucit sa s nou zit,ovladat ju,riadit,regulovat.Sebapoznanie svojich reakcii tela aj duse,pomoze akceptovat seba,mat sa viac rad apod.uzkostni ludia maju tendenciu nemat ziadnu uzkost,zbavit sa jej,co je spociatku nerealne, ale postupnym sebapoznanim seba,svojej minulosti,detstva a mnohych spsutacov,svojich rekcii sa moze uzkost vzdialit a objavuje sa len v stresovych situaciach alebo pri zatazi telesnej alebo dusevnej. liecitel moze zredukovat momentalnu uzkost.myslim vsak, ze spoznat sa , musi kazdy clovek spravit sam za seba a prijat seba aj so svojimi reakciami.uzkost je forma strachu a strach je prirodzena emocia,len jej miera sa moze regulovat a naucit sa s nou inak pracovat a zit ako doteraz.V tomto sebapoznavani a praci so svojimi a uzkostami a strachmi pomahaju psychologovia,psychoteraputi,ktorych najdete na zzz.sk alebo v zozname slovenskych psychoterapeutov,psychologov…
Rita Svihranova .
psychologicka,psychoterapeutka,

Ahoj niekto ti uz odpovedal na tu depresiu-
? Ja mam tiez tento problem

vie mi niekto poradiť mám problém s čelovými dutinami mám bolesti v oblasti čela mám za sebou 5 operácii dutín dakujem.

kto by mi poradil trpím chronickým zápalom čelovýh dutín 5 krát mi to operovali a stále s tým mám problém dakujem.

Genialny liecitel je p.Jan Pravda z Nitry.Ambulanciu ma pod hradom,od zeleznicnej stanice,popri nemocnici na ulici Robotnickej.Kontakt najdete na stranke www.janpravda.sk. Objednava sa len vo stvrtok na c.0915 989 239.Na jeho stranke najdete aj uprimne reakcie ludi, ktorym pomohol.Ja ho mozem tiez len doporucit, je to velmi silny a nadany clovek.Pracuje s drahymi pristrojmy,ktorych zhotovenie je financne velmi narocne, do svojej prace investuje vela casu, energie a preto su po nom vysledky.Pokial ide o to ze niektori nazyvate liecenie pracou, tak u neho je to dar, poslanie a je pochopitelne ze to nemoze robit zadarmo.On ma tiez svoj dlhorocny sen, postavit velku pyramidu, aby nas mohol liecit skupinovo. Kazdy mame sny…:slight_smile:

Je pravda ze treba rozlisit liecitela od sarlatana,to nie vzdy vieme.Ale nie je pravda ze kazdy liecitel je podvodnik.Tie pristroje, ktorymi lieci su financne narocne,zadarmo sa to robit neda. Mozno pri prvej navsteve a ked trpiaci vidi ze mu je lepsie, tiez by to mal ocenit. Liecitel ktory vie pomoct sa na to musi pripravit,nic sa neda robit zadarmo a verim, VERIM ze ludia na Slovensku by to zneuzivali.
A pokial je liecitel liecitelom, sam vidi ako je na tom clovek nielen zdravotne ale aj financne.