Ľudoví liečitelia

ahoj Rado mozes sa mi ozvat prosim ta na mail,potrebovala by som detaily.

dakujem

urcite by Vam pomohol lieciel z Prahy, vynikajuci diagnostik Pavol šíma, pozrite si na internete, pokial mate problem len s dutinami, je tam presne popisany postup, netreba ist za nim do Prahy.
ak by ste potrebovali tel. cislo priamo na neho, viem Vam ho zohnat.zavolajte mi na c. 0915 595 565
poznam ludi, kt. su s nim v kontakte a maju osobnu skusenost s jeho schopnostami.

mne velmi pomohlo, ked som si prestudovala stranku NOETIS a podla miesta Vasho bydliska kontaktujte, ak pochopite, na akom principe terapia prebieha, niekoho, kto bude na internete. Nie su to ziadni amateri, prave naopak, studuju 5 a viac rokov a az potom mozu metodu vykonavat. Mam to overene na vela, vela mojich znamych.

Pavol Šíma z Prahy-vid internet alebo pan Popluhar-pri Galante, je uzasny, nepyta peniaze a ma skutocne vysledky.0917 610103
drzim palce,Iveta

Skuste pana Popluhara, posobi pri Galante-0917 610 103, nepusta sa do toho, co nevie ovplyvnit, ale dokaze pomoct vo velmi zlozitych situaciach.
pozrite si aj na interne clanky o zazracnom lane v Luna magazine-alebo knihu Lanovy olej od Johany Budwig.Velmi vela sa da opvlyvnit zmenou postoja, myslenia a stravy samotneho syna. Velmi Vam drzim palce.

Pokial chcete riesit problem so psoriazou, ide o dlhodobejsi proces, ale da sa vyriesit. Viem, co hovorim. Dolezita je pricina-co psoriazu sposobuje.Su to virusy… Nie je tu priestor na vysvetlenie, zavolajte mi, ak chcete, na c. 09O2 976 614. Iveta

Ja by som navstivila pana Popluhara pri Galante, vie presne odlisit, ci je problem v psychike, v nejakom bloju alebo pomozu lekari liekmi, ci operacnym zakrokom. 0917 610 103

skuste sa nakontaktovat na praktika rekonektivnho liecenia,nic neslubujem ale skusit mozete.ja tiez s touto technikou liecim

navstevujete p.Nemcovu pravidelne alebo odkial mate tieto skusenosti?

ta adresa je dobra??p.grun@atlas.cz??

ahojte,neviete mi poradiť nejakého oskúšaného liečiteľa,ktorý by mi vedel odstrániť cysty v prsníkoch? Ďakujem

Pravidelným masírovaním dutín a vytláčaním hlienov z nich sa úplne zbavíte problémov so zápalmi a ani nepotrebujete na to žiadnych ľudových liečiteľov, ktorý iba presúvajú zdravotné problémy z jedného miesta na druhé. Na tejto technike je nevýhodou iba to,že je spočiatku veľmi bolestivá, ale táto bolesť je zanedbateľná pri iných problémoch s dutinami.Stačí iba trochu trpezlivosti a malá inštruktáž.

ahojte,prosím vás vie niekto kontakt na pána Vladimíra Michalca z Piešťan? Je to tiež liečiteľ-vďaka

aké má príznaky? už sa v minulosti liečil?

ahoj

Citim s Vami,nebojte sa lekarov,ani liecitelov! Nikoho-iba Boh si zasluzi nas Obdiv a respekt! Poradim Vam;Vezmite morsku sol,a vysuchajte si s nou tvar!.Cistu,nepouzitu sol nasypte do kutov vo vasej spalne na biely papier a 1kg aj pod Vasu postel.Absorbuje to,co ma,absorbovat. Tvar si umyte cistou vodou a splachnite.zadovazte si bylinku “CISTEC”-v odvare z nej sa kupte! Skoro za rana chodte k lesnemu potoku-jarku,vezmite z breha tejto tecucej vody-cierne bahno z okraja jarku-jej breha.Staci 2dc.Doma si vezmite 1/4 presne tolko morskej soli a vysuchajte si tvar-piling! Urobte tak 4 krat po sebe. Cierne bahno vyhoji,voda z jarku odplavi,to co je treba odplavit!.Ocistite si pecen,spravnou dietou,a viac sa tym nezaoberajte,Bude po probleme. Ak mate dostatocnu vieru v uzdravenie,mozte aj napisat vas problem na papierik,ten poskladat a zasunut do dreveneho plota.Zaveste to od seba prec! Priroda si stym poradi.Vdacne

a má živnostenský list, lebo asi nemá.

mam problem s jazykom.podla lekara sa mi rozpada sliznica,jazyk mam zvrasneny a stale na stipe.Maniekto skusenost s takymto problemom?

Viem poradit na psoriazu vo vlasoch.Sampon Dermipsor je mozne ho kupit v lekarnach u nas ak ho nemaju tak ho vedia objednat alebo sa da kupit v Madarsku v lekarni.Mam s nim velmi dobru skusenost,po 4-5 umytiach mi psorka z hlavy zmizla a to som sa s nou trapil velmi dlho a skusal vsetko mozne.

ja mam tiez problem s hlienmi ale mne zatekaju do hrdla a neviem sa ich zbavit iba preglgam a stale su tam tak sa mi to taha ako nejake sople prepacte za vyraz uz neviem co mam vyskusat.Dakujem vopred za nejaku dobru radu.

ja mam problem zo zatekanim hlienou do hrdla na ORL krčne mi povedali ze mam lavu nosnu prepasku prehnutu a to mi vlastne preto zatekaju tie hlieny do hrdla doporucili mi operaciu ale som o tom vela citala a niekomu sa to vrati po 3mesiacoch znova prosim o radu co mam robit.Dakujem.