Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či mám nárok na zťp preukaz ak mám tieto diagnózy : Neurofibromatóza typ 1
skoliosis Th-l, gr I. b, reciduvujúce funkčné blokády Th chrbtice C-B syndróm
kardiopulmonálne komp
stp. extirácii neurofibromov ( hrudnik vlavo, prsník vlavo, pravý členok, glutea vpravo, brucho pri pupku, ruka predlaktie)
stp. tE ante nos
alergia na nikel
stp pyelonephritis acuta 2012
myopia
Som invalidny dochodca na…
problemi psichi. musim absolvovat nemocnicu 2xročne
problemi psichi
Som invalidny dochodca na…
problemi psichi. musim absolvovat nemocnicu 2xročne
problemi psichi
Dobrý deň. Mám 38 rokov a chcel by som sa poradiť ohľadom nároku na invalidný dôchodok. Moja diagnóza je: hrudná chrbtica - diskopathia Th 5-8, fok. protruzia diskov Th 5-7, paramed. Th 5 / 6, medioparamed vpravo Th 6 / 7 s naliehaním na miechu. Pozitívny na tetánium, prejavovaný pri vyššej fyzickej námahe kolapsom. ( odpadnutie, bolesti chrbtice). Ďalšia diagnóza je syndróm karpálneho tunela oboch rúk spojené s opuchmi rúk v častiach od lakťa po prsty a trhnutie. Operovaný ľavej ruky s karpálnym tunelom - neúspešne. Momentálne som na PN po dobu 9 mesiacov.
Za odpoveď vopred Ďakujem.
Dobrý deň, prosím vás o informáciu, mám nárok na invalidný dôchodok, som po operácii chrbtice, kompresné zlomeniny - fraktúry, hrudníkových stavcov 3-4, vložené titánové tyče. Ďakujem
Peter
Ja som dostala čiastočný inv. dôchodok ešte pred prvou operáciou, absolvovala som v júny už tretiu
Dobrý den chcem sa opytat či mám nárok na invalidny dochodok AK sa liecim na sarkodiozu druhého stupna dakujem
Presne tak, pan Jaroslav si na svoj dochodok určite svoje roky odrobil, odviedol dane, ako aj odvody do sociálnej a zdravotnej poistovne… ti ktorí to zneuzivaju su mladi romovia, ktorým bol napriklad invalidny dochodok priznaný pred 18 rokom a tym padom im socialna poistovna nemoze tento dochodk zrusit, kedze im bol priznany ako detom…
Dobrý deň, vie mi niekto povedať, že koľko percent je za diagnózu f32. 2 a f10. 7, dakujem
Dobry den v roku 2011 my zistili papiralny ca rakovina stitnej zlazy. 2x ma operovali 4x radiojod teraz ma čaka 5 raz. citim sa stale unavena je mi zima stale. mam preukaz ztp 85%. mam narok na invalidny?
Dobri den. Chcem sa opitat ze ci mam narok na invalidni doChodok. operovali ma na mozog, mal som epilepticki zahvati,
Pán Dezidér, prosím Vás ako ste si vybavili invalidný, na kolko percent Vám ho ohodnotili? Ja mám tiež psychycké problémy a chcela by som to vyskušat, či mám nárok na invalidny dochodok. Dakujem.
Zdravim… tiez mam to iste… teraz ma caka len druhy krat radiojod… ci mate nan narok urci lekar, ale vacsinou s nasou diagnozou davaju plny invalidny… a to ste si uz mala podat v roku 2011… vela zdravia a stastia prajem
Dnes má psychické problémy každý druhý človek. To nie je ešte dôvod na invalidný dôchodok. A Dezider nie je tvoj ošetrujúci, ani posudkový lekár, aby ti to pevedal, ty múdra.
Ľudia, prečítajte si viac stránok tejto diskusie a zistíte, že tu vám nikto neodpovedá, len sa všetci pýtate. Keď tu prečítam niekoľko príspevkov mám dojem, že by sa to mohlo volať “Čo dokáže ulica”, alebo “Aj múdry schybí”.
Ahoj Lukáš, myslím si že máš nárok na in. dôchodok, len ty sa neboj a nedaj sa odsrtašiť čo komentoval dole Jozef, prajem veľa šťasťia
Dobrý Ďen chcem sa spitáť že či môžem mať Iánvlidny dôchodok uz aj od 15 rokov
Som 40 ročna mam sm a 60% znizeny pracovny pokles teraz som operovana na krcnu chrbticu vlozene 2 implantaty a opreracia menisku laveho kolena ake je ohodnotenie v % k celemu invalid dôchodku. teraz mam ciastocny inval. dôchodok. môzem dostat cely… dakujem
Mam narok na uplny invalidny dochodok po TEP laveho kolana doposial mam 70%?
Som po operácii chrbtice SPONDILOLISTEZU4 / 5, STENOZA SPINALNEHO KANALA L3 / 4, L4 / 5 L5 / S1, SPONDYLODEZA CONCORD L4 / 5, L3 / 4 8mm L5 / S1 7mm, PARCIALNA ARTREKTOMIA L3 / 4, L4 / 5, L5 / S1, EXCIZIA medzistavcovej platničky L3 / 4, L4 / 5, L5 / S1… Toto som opísala zo správy, som velmi unavená a málo pohyblivá. nezvládam robit bežné ukony, mam strach že v práci som už skončila, pretože som dlhodobo PN. mám nárok na invalidný dôchodok? pomôže mi niekto?. dakujem za odpovede.