Máte pravdu, všetko je na… . ale prečo je tu tá stránka a pre koho? to mi je ale záhada?
Aké mate zdrav. problémy ked ste dostala inv. dôchodok už pred operáciami? dakujem za odpovede.
V čom ti máme pomôcť? Vybaviť ti invalidný?
Aj ja som po operácií chrbtice, mám koxatrózu, artrózu, liečím sa na štitnú zľazu, mám zlatého stafylokoka, ktorý mi robí veľké problémy a nie som na invalidnom, ani nechcem ísť.
Nedaj sa vysmiať, veď vrcholoví športovci po operácií menisku znovu športujú.
Raz to príde že nebudete môct sa ani pohnút a dlhodobo sa vám nebude dat íst do práce, tak potom budete rozmýšlat trochu inak. teraz ste pravdepodobne v pohode aj ked máte tolko diagnoz, máte zabezpečenú finančnú stránku… ale čo ak príde ten den, čo vám neprajem, bolesti dlhodobého charakteru, malo ohybnosti… budete sa napchávat dalšími liekmi? tak to potom bude dalšia diagnoza na pečeň. len taký tu môže písat ktorý má naozaj velké zdrav. problémy moja / moj zlatý xy, inak by tuto stránku nevyhladával.
Ano zišlo by sa, nemám žiadny príjem, nemám na chleba a pn-ka je minimálna, všetko ide na bývanie. je to vôbec na invaliditu? na to som sa aj pýtala, pokial túto stránku navštevujú aj nejaký odborníci, lebo v skorších príspevkoch som sa dočítala aj odpovedí.
Ina, želám vám len vela štastia a zdravia!
Ja som po operacii driekovej chrbtice spinalneho kanala L4L5mam presne takyto priebeh som stale unavena a nevladzem preto som si poziadala o prehodnotenie zdravotneho stavu posudkovym lekarom a som uznana na 45% dochodku poziadajte obvod. lekara o prehodnotenie zdravot. stavu
Marcelka, ak mi možte napísat kedy vas operovali a kolko mate rokov, velmi ma to zaujíma, určite mame spoločné problémy ohladne chrbtice, moja op. bola trochu náročnejšia, lekár sa čudoval že vobec chodím, ten kto nemá problemy po oper. možem len pogratulovat! Dakujem Anna
Dobry den. CHcela by som sa spytat ci mam narok na polovicny invalidny dochodok narodila som sa Vrodenou tromfoboliou a stale sa mi robia tromby. Uz som pomaly rok doma co si picham inj. a posudkova ma posiela do prace tak by som chcela vediet ci mam narok alebo nie. Dakujem za odpoved
Prečítajte si: Zákon o peňažných príspevkoch na kompenzáciu ťažkého zdravotného postihnutia č. 447 / 2008 Zákony pre ľudí. Podľa týchto tabuliek si nájdete či máte nárok na invalidný alebo nie a na koľko. Aj ja čakám.
Chod sa liečit! ty zúfalec!
Dada, uviedli ste zákon o kompenzácie ťažkého zdravotného postihnutia. Zákon na posúdenie poklesu zárobkovej činnosti je 461 / 2003, príloha č. 4. S vrodenou trombofíliou máte len malú resp. takmer žiadnu šancu na dôchodok.
Na tejto stránke vám nikto neporadí, či vám invalidný patrí. Podajte si žiadosť na kompetentný úrad a nevypisujte tu. Je to trápne, ako sa tu pýtate, ani sami neviete koho. A nikto vám neodpovedá.
Jediná ktorá je trápna ste vy XY, ani meno nemáte, asi sa zanho hanbíte! tak potom načo odpovedáte ked nemusíte? KRAVA ved ste mi odpovedala!
Lina je kr… a nepodojená
Lina zavidí aj choroby ludom preto tak odpisuje! daj sa podojit a ukludni sa ti kr… a
Hanka, máte syndrom karp. tunela?
Dobry den. Chcem sa opytat ci mam narok na plny invalidny dochodok ked mam kazdy den epilepticke zachvaty a nador na mozgu. Chodim aj k psychiatrovi koli psychickym porucham. Som na polovicnom invalidnom dochodku.