Mam nárok na invalidny dochodok?

Cely ID DOSTANETE Už IBA NA SMRTELNEJ POSTELY, RESPEKTIVNE, AK PONUKNETE POSUDKOVEMU XXXX EUR A NEMUSITE MAT ANI DOKUMENTACIU

Dobrý deň prosim Vas môže mi poradiť či mam narok na polovični invalidni keť mam chorobu s povolania.

Tak to sa teda čudujem aká ste sprostá! bud je to všetko blafované alebo nemáte zdravotné problémy! skôr či neskôr to na povrch vypláva a potom sa budete čudovat vy moja zlatá, že čo to robí s ludmi! HA, HA, HA.

Nie všetci! každý máme iné problémy!

Milá pani SISA.
Z vášho vrecka nepôjde ani EURO.
Pre cigánov, ktorí stoja pri dverách každý deň a hľadajú si akékoľvek zámienky aby nepracovali na to pochopenie máte a dotujete ich každý deň?
Ty istý vojdu do kancelárie a majú na všetko nárok, lebo z nich úradníčky majú strach, náhodou príde biely a nemá na nič nárok, prípadne Vám dajú za úlohu doniesť aspoň 10 papierov z celého Slovenska, tak to radšej necháte tak a nechcete nič.
Tie choroby a postihnutia cigánov kto im za to môže?
Oni sami, lebo sa medzi sebou rodina j… ú a majú na to nárok lebo majú postihnutého a treba sa starať.
Tie peniaze aj tak minú na čučko, ty sa opijú a vzniká kriminalita a od nich pokračujú ďalej choroby.
Tak tu neútočte ak chce niekto peniaze od štátu, tiež ma na to nárok.
Vy už určite máte vybavené kompenzácie a nikto na Vás neútočí pre to

Tak to sme dvaja, ja nou trpim uz 12rokov, beriem lieky uz 12 rokov, k tomu sa mi teraz pridala znicena platnicka. Chcem sa do toho pustit, chcem ziskaz aspon polovicny dochodok, ale pocul som ze to nie je ziadna vyhra, okolo 100e mecacne

Dobry den, chcel by somsa opitat ci by som mal narok id. mam diagnozu hypertrofia lavej komory vysoky tlak, holesterol karpel kanal a mam problemi shrpticou a s ruky mi trpia neustale dakujem.

Posudkový lekári si to vždy vyrátajú tak aby vám nemuseli dať ten invalidný, sú to ludia ktorí berú a nie dávajú tým čo na to majú nárok!

Dobrý deň, mám 57r. a chcem sa spýtať či mám nárok na invalidný dôchodok. Som 3 roky po celkovej operácii maternice z dôvodu rakoviny endometria st. I. Okrem toho mám karpálny tunel 2. stupeň už 3 roky. Som 7 rokov nezamestnaná, žijem sama. Na UP ma posielajú na invalidný.

Mate svätu pravdu ani si neprečitaju chorobopis a už Vam určia kolko bodov dostanete, ale ked budete rozpravať o peniazoch tak budu ochotni, ja osobne ked pôjdem na komisiu zoberiem si do vrecka male pero, ktore natača obraz aj hlas aby som mal dôkaz na sude

Zdravim… mozem poprosit o radu, ci sa mi vobec oplati podavat ziadost na ID a ci by som vobec mala narok na jeho schvalenie? Som na PN od aprila 2014 zo zavratmi pri ktorych mam pocit na vracanie, alebo aj vraciam, unavu, spavost a niekedy aj piskanie v uchu. Proste je mi zle a mavam aj problemy s krcnou chrbticou. Dnes mi diagnistikovali na zaklade MR a ten najvacsi nalez na krcnej chrb. je hernia disku C5-6 s kontaktom a tlakom na struktury duralneho vaku a na korenove struktury v pravo paramedialne. Zasahuje intraspinalne medialne do hlbky 5, 3mm. Disk C4-5 je tam protfuzia s moznym kontaktom na duralny vak a diskC6-7-protfuzia sinklinacia obojstranneparamedialne s moznym kontaktom a tlakom na ventralny okraj struktur na duralny vak a korenove struktury Zasahuje intraspinalne medialne do hlbky 3, 5mm. A z toho su vraj tie moje zdr. problemy. Posielaju ma na konzultaciu s neurochirurgom, ale este to nemam vybavene… Okrem toho uz roky mam problem aj v krizovej oblasti z ktorej mi to prechadza do nohy a este sa liecim na vysoky KT a znizenu funkciu stitnej zlazy. Prosim o odpoved. Dakujem

Zdravim… mozem poprosit o radu, ci sa mi vobec oplati podavat ziadost na ID a ci by som vobec mala narok na jeho schvalenie? Som na PN od aprila 2014 zo zavratmi pri ktorych mam pocit na vracanie, alebo aj vraciam, unavu, spavost a niekedy aj piskanie v uchu. Proste je mi zle a mavam aj problemy s krcnou chrbticou. Dnes mi diagnistikovali na zaklade MR a ten najvacsi nalez na krcnej chrb. je hernia disku C5-6 s kontaktom a tlakom na struktury duralneho vaku a na korenove struktury v pravo paramedialne. Zasahuje intraspinalne medialne do hlbky 5, 3mm. Disk C4-5 je tam protfuzia s moznym kontaktom na duralny vak a diskC6-7-protfuzia sinklinacia obojstranneparamedialne s moznym kontaktom a tlakom na ventralny okraj struktur na duralny vak a korenove struktury Zasahuje intraspinalne medialne do hlbky 3, 5mm. A z toho su vraj tie moje zdr. problemy. Posielaju ma na konzultaciu s neurochirurgom, ale este to nemam vybavene… Okrem toho uz roky mam problem aj v krizovej oblasti z ktorej mi to prechadza do nohy a este sa liecim na vysoky KT a znizenu funkciu stitnej zlazy. Prosim o odpoved. Dakujem

Zdravím vás, oplatí sa vám podať žiadosť o ID, ja tiež s chrbticou bol som operovaný v 29. 10 2013-hernia disci-L4 / L5 vľavo, teraz min. rok v auguste som bol na KO po novej MRI-mám zase problém RECIDIVA v tom istom mieste aj inde (hypertrofia, atrofia, syn. cystička) tlačí všetko na dur. vak aj korene, hrozí mi po príp. op. ochrnutie! ja davam viac rokov ziadosti o ID, a nič… No teraz urcite mi priznaju ak podám nanovo! Vy chodze čím skor za NRCHIR. konzultovať, máte tiež dosť toho… Majte sa!

Ja som 15rokov na polovicnom dochodku vauguste2014 mirobili trojnasobny baipas mal som dva infarkti jeden pred a druhi po operacii 20 1 2015som bol pred posudkovov komisiov tak za epilepsiu som bol uznati na40 percent aza baipas len na 10 percent pritom moj znami bol operovany takisto ako ja jemu dali celi dochodok

Som druhy mesiac po transplant. oblicky 13. 02. konci PN moje olicky su policist. mam 52rokov a odrobene 30 rokov kolko % mam narok na invalidny?

Dobrý den. Mám CVID (tažký humorálny imunodeficit. Preto ma do práce nikde nechcú, lebo môžem lahko ochoriet. Mám nárok na invalidný dôchodok. nedostávam žiadne dávky, neviem čo dalej. poradte mi prosím. Vopred dakujem za vaše korektné a ústretové jednanie.

Mam narok na ID ak mam neuropatiu mozny incip SKT a lumbalgiu

Chodím na chemoterapiu, mám diagnostikovaný Hodgkinov lymfom 4BKS, mám nárok na plnú invalidnú? Ďakujem

Dobrý večer, prosim Vas o radu. Mam 34 rokov a od narodenia vôbec nepočujem na jedno ucho. Do teraz mi to nerobilo žiadne problémy. Ale zamestnala som sa vo fabrike kde je velky hluk. Mam narok aspon na čiastočny invalidny dochodok. dakujem

Ja som tiež ztp, psych, poruchy, takže je narok na invalidny dôchodok, sama psychologička ma odporučala s lekarom, len treba chodit na pravidelne kontroly a brat lieky