Ahoj mám 12 a ešte som to nedostala. Prosím o radu ako by sa to dalo urýchliť aby som to dostala. Prosím odpíšte.
Ahoj ani ja to ešte nemám a mohli by ste nám pomôcť ako to dostať skôr. Pomôžte nám ako to dostať keď to ešte nemáme. Prosím odpíšte.
Asi budes v tom
Ahojte.Mám 11 rokov a budem 6-tačka a ešte menzes nemám. Ja mám výtok už rok. No ešte pól roka pred tým som mala furt pocit, že mám mokré nohavičky a, že niečo so mňa teče, ale nič som na nohavičkách nemala žiaden výtok. Myslíte si, že aj to bol už výtok? Prsia mi začali rásť už pred 1. rokom. Podprsenku nosím iba ja a moja jedna spolužiačka. A ochlpenie mám už rok ale iba v rozkroku. Moja mama si nepametá kedy to dostala ale moje sestry (dvojičky) to dostali keď mali 12. Najprv jedna a o 1 alebo 2 týždne druhá. Viem, že sa to nedá určiť presne ale myslíte si, že to dostanem do pól roka (vtety budem mať narodeniny, 12) alebo aspoň do roka (vtedy budem mať 12 a pól) ? Ďakujem za odpoveď. Big Grins
Nič to nie je do roku či dvoch od prvej menštruácie sa ti to ustáli
Ďakujem… v Júly som som už dostala… dufam že dostanem aj tento mesiac… a maš email… rada by som si s tebou pisala… (ak chceš )
Baby, neriešte kedy ju mať budete. Radujte sa, že ju nemáte. Ja som bola rovnaká ako vy, ale teraz sa chcem vrátiť do tích časov, kedy som ju nemala ;D Verte, raz ju mať budete - len si užívajte čas, kedy ju nemáte-
A nebojte sa povedať nič svojej mamine a ani sa jej zdôveriť. Okrem toho, že vás obsluhuje (znie to smutne, ale aj na nás hádam raz dôjde, baby ;D ) je to aj naša psychologička a aj učiteľka, ktorá nás okrem pomáhania s úlohami v prevej triede naučí hygiene a aj líčiť sa (ako mňa pred pár mesiacmi) nebojte sa
*chcem povedať, že nás naučí všetko nielen hygiene a líčeniu
Ahojte baby dnes je môj najlepší deň v živote mam prvé krámy.
Už som sa začínala báť že to ani nedostane pretože mam už 14 a stale nič neprichádzalo. Nemáte sa čoho báť mňa to síce trochu bolí ale dá sa to vydržať. a keby nie tabletka je po ruke. Mamine som to povedala bez večších komplikácií. Zaškolila ma a je to.
Ahoj ja som to dostala až mesiac po 14 rokoch. Urýchliť sa to nedá.
Nič sa neboj aj ty ju raz dostaneš.
Ahojte baby!
Mam 12 rokou som siedmačka mam cca 1 rok vytok ochlpenie a prsia rastu podbrusko bolieva a krami nigde moja mama to dostala v 13 kedy to mozem dostať.
Za odpoveď vopred ďakujem😃
Ahoj
Môžeš to dostať aj v tedy keď tvoja mama alebo nie vieš to sa presne nedá určiť moja mamato dostala v 10 a ja v 13
Nedá sa to nijak urychliť, , ja som dostala 11 a mama 12. Tiež som to chcela nejak urychliť ale to nejde : ( Neboj dostaneš to ked budeš dostatočne vyzreta. Nezaleži na tom ako si vyspela z vonka ale ako zvnutra…
dočkaš sa
Ahoj, ja mam 13 a za chvilu 14 a tiez je to moj naj den akurat vcera 12. 9. Som to dostala a som stastna… a to je normalne ze mi to pride az 12?
vopred dakujem za precitanie a pripadnu odpoved…
Ahojte, ja som to dostala len vcera 12. 9 cize sa nemusite vobec bat to pride samo ked to ani necakate ja som sa tiez vala ze mi to nepride lebo uz to maju vsetci takze sa nebojte…
Ahoj mam 12 menštruaciu som dostala vo piatok (16. 10) a bolo to nečakané bola som už kamošky nevedela som ze ju mam a zakrvavila som jej celé obliečky prišla som domou čapla vlošky aj šla ku nej po tom som prišla domou a povedala to mame mama povedala že ich mam silne ani ma to nebolelo chcela som len povedať ze to pri de necakane
Ahoj. Ja mam tiež 13. V mojej triede to majú 3 dievčatá a ja mam asi nábeh. Ak chceš pod na e-mail rada sa podelim zo skúsenosťami a rada sa aj dačo dozviem.
Ahoj Miška nebude to trvat dlho ked mas uz mas aj výtok je to rok po ochlpeny a vytoku ahoj :-*
Ahoj Miška nebude to trvat dlho ked mas uz mas aj výtok je to rok po ochlpeny a vytoku ahoj :-*
Ahoj. Mám 13 a nie som moc vyvinutá. Začali moc rásť prsia a začalo moc aj rásť ochlpatenie tam dole. Začínam mať každý deň biely výtok. Je do normálne?