Menštruácia

Ahoj da sa nieako vivolat menses ci dakujem asi nie co?

Ahojte baby. Uz mám trinasť a krámy nikde : (. A ani prsia nemam. Uz som s toho hotova ( totalne ) … všetky baby ju uz pomali dostávajú a prsia… ach maju velke… pls. poradte mi co mam robiť : (
Za každú
odpoveď vopred dakujem :wink:

Ahoj. Takze za prve nestresuj sa vsak predsa mas este stale cas. Ja som dostala sice uz v 12 ale tebe moze prist aj v 15 alebo 16. Ak ti nepride ani po 16 tak zajdi za gynekologom. Ale ked tak rozmyslam zalezi to od vkacrich veci ako napr. Kedy to dostala toja mamina alebo ci uz mas vyzvi tok. Tak sa mi

Cav takze zacneme tym ze je to normalna vecneboj sa ved tvoja mama je tiez zena ona to urcite pochopi… Aj tak to podla mna niekedy zisti… Ale ak sa jej to velmi bojis povedat tak chod do. drogerky kup si vlozky alebo mozes aj do lekarne. Ale neboj aj ja som sa to mojej mamine strasne bala povedat a teraz? Normalne sa o tom spolu bavime. Len sa netreba bat :slight_smile:

Ahojte mam 12 rokov a mam vytok prsia nemam a menzes tak isto nemam kedy to mozem cakat prosim poradte mi za rady vopred dakujem

Tiež by som rada vedela… : / mám 15, 5 a nemám… nie som anorektička ale som trochu chudšia, nemám ani poriadne ženské krivky… žiadna moja kamoška ani nikto koho poznám nemá také problémy s vyvinutím ženských kriviek. bojím sa, že prečo ešte nemám krámy… nechcem ísť ku gynekológovi, všeobecne nemám rada doktorov. prosím poraďte mi čo s tým? : (

Ahoj deny 88. O tvojej menstruacii by bolo dobre povedat mamine alebo opytat sa blizkej kamaratky alebo starsej sestri alebo sesterniceBudes mat z toho blbi pocit ale budes aspon nieco vediet. Co je hlavne aby si si zapametala darum tvojich kramov. Ak ti nahodou budu meskat a pred tym budes mat nechraneny sex tak si co najrychlejsie urob tehotensky test ale kedze mas este len dvanast tak to sa asi nestane. Poradila by som ti urcite sa porozpravat o tom z najblizsou osobou ktora si myslis ze. ti poradi naozaj dobre. Nevihadzuj nohavicky mohla by si casom zistit ze ti chybaju. Kupuj si vlozky alebo ak sa hambis popros o to maminu alebo sestru a stale nos aspon 2 vlozky stale zo sebou lebo sa moze stat ze sa ti spusti skorej a potom bude zle :slight_smile: urcite daj na moju radu :slight_smile: radim ti dobre. :slight_smile:

Ahoj deny 88. O tvojej menstruacii by bolo dobre povedat mamine alebo opytat sa blizkej kamaratky alebo starsej sestri alebo sesterniceBudes mat z toho blbi pocit ale budes aspon nieco vediet. Co je hlavne aby si si zapametala darum tvojich kramov. Ak ti nahodou budu meskat a pred tym budes mat nechraneny sex tak si co najrychlejsie urob tehotensky test ale kedze mas este len dvanast tak to sa asi nestane. Poradila by som ti urcite sa porozpravat o tom z najblizsou osobou ktora si myslis ze. ti poradi naozaj dobre. Nevihadzuj nohavicky mohla by si casom zistit ze ti chybaju. Kupuj si vlozky alebo ak sa hambis popros o to maminu alebo sestru a stale nos aspon 2 vlozky stale zo sebou lebo sa moze stat ze sa ti spusti skorej a potom bude zle :slight_smile: urcite daj na moju radu :slight_smile: radim ti dobre. :slight_smile:

Bmw menzes dostanes asi za jeden alebo dva roky ja mam 11 prsia 2cm vytok tiez.

Ano aj mija kamiska má 11a ma menzes. :wink:

Rada pre vsetky baby menzes budete mat skor ak ste trosku tucnejsia neskôr ak ste chudsia. Overene;-)

Rada pre vsetky baby menzes budete mat skor ak ste trosku tucnejsia neskôr ak ste chudsia. Overene;-)

Ano aj mija kamiska má 11a ma menzes. :wink:

Bmw menzes dostanes asi za jeden alebo dva roky ja mam 11 prsia 2cm vytok tiez.

Ahojte mám 13 a chcela som sa opýtať či môže by ť prvá me nstru acia taká slabá ze na vložke mám iba trošku krvy

Ahoj mam 12 a chcela by som mať už krami ako to mám urýchliť
Ale ešte som nemala

Ahojte, mám 12 a mám výtoky mám aj prsia ale menzes nie chcela som sa opýtať že kedy asi tak dostanem prvý menzes.

Ahoj myslím, že sa nemáš čoho obávať. Určite menzes nemáš tak dlho, že by si nemohol dovoliť prísť skor alebo neskor. Zo začiatku menzes mešká alebo príde skor ale može aj na čas prísť.

Ahoj baby tak mam 13. som dost chuda a nemam zatial kramy… je mi to blbe… no ale mam vytok uz rok ci tak niak, prsia 6 centimetrov takze skoro nic, ochlpenie mam aj dole aj pod pazucham a raz za mesia v rozostupe asi dvatsat daco dni ma pravidelne bolieva. podbrusok asi tri ci styri dni… moze to byt priznak toho ze za chvilu budem mat ? moja mama to mala v strnastich… pls. pomooooozte miii ! DAKUUJEMMM :slight_smile: ) ) ) ) )

Neviem ti poradiť…