Dobrí večer… mám ešte jednu otázku… je normálne ze biele mazlave skvrny po zaschnutí sú do hneda?
VOPRED ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ…
Dobrí večer… mám ešte jednu otázku… je normálne ze biele mazlave skvrny po zaschnutí sú do hneda?
VOPRED ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ…
Baby,
bojím sa, že menzes nebudem mať.
Bojím sa, že sa niečo pokazilo.
Mám 13… tak čo?
Ahojte baby!
Chcem sa spýtať, že kedy asi cca. príde prvý menzes:
Mám 13, Mám prsia, výtok cca. rok, ochlpenie pod pazuchami ešte nie.
výtok postupne zosilnieva, občas ma boli niečo pod bruchom, neviem či sú to už menstruacne kŕče.
Poraďte pls! !
Ďakujem: )
Prosím, odpovedajte! !
Ahojte baby, ja som menzes dostala včera 21. 11. 2014 a kedže som tu čítala všeliake veci tak by som vás chcela pooznámiť stým ako som ju dostala. Deň pred tým teda 20. 11. 2014 večer ma bolelo v podbruchu. Výtok som mala cca 1 rok, ochlpenie aj hore aj dole. No a keď som ráno vstala tam som mala celé nohavičky od krvi. No bolo to už hnedé pretože to bolo zaschnuté takže som nevedela či je to ono alebo nie. No a vškole som na 100% zistila že je to ono pretože som na nohavičkach mala krv. Keď som prišla domov tak som to nPísala mame a ta mi hneď napísala žr mi kúpi vložky. A potom to bolo vpohode. Naozaj sa to nebojte povedať mamine. Ona vie najlepšie čo je pre vás dobre.
Chanty aky mas e- mail ak si to precitas posli my spravu pls adelaabenny@centrum.sk pls. chcem si pd teba radu
Ak si toto precitas tak mi posli spravu na adelaabenny@centrum.sk
Mám 11 a už rok mám kŕče v podbrušku a bieli a trochu hnedý výtok asi pol roka. Ochlpenie mám hore aj dole a prsia my už tiež rastú. Dneska som si na nohavičkach našla krvavé bodky. Mám to už očakávať?
Ahojte baby!
Prosim poradte mi vytok mam asi cca pol roka a ochlpenie aj hore aj dole aj prsia. Ale co je horsie ze kazdy mesiac mam krce urcitu dobu ale nemam krami. MAM TO CAKAT?
PROSIIM ODPISTE
Mam 12 mam ochlpenie aj hore aj dole mam vytoky cca6 mesiacov prsie 7 cm boli ma podbrusie a krami nikde kolko mam este cakat kedy pridu?
Za odpoved vopred dakujem
Mam 12 mam ochlpenie hore aj dole výtok cca6 alebo 7 mesiacom prsia cca7 cm krami este nemam mozem sa spýtat kedy ta dostanem
Ps:zaodpoved vopred dakujem
Možno sa cítiš už psychicky pripravená ale tvoje telo ešte nie je fyzicky pripravené Mám 13, 1. krámy som dostala tento mesiac. Už som myslela že to nepríde a ono to prišlo Poradím ti takto: Opýtaj si mami kedy dostala ona svoje krámy (napr. 14 rokov) a podľa toho, ak budeš mať výtok asi 1 rok a viac, by si mala dostať menzes. Ja som mala výtok asi 2 roky, mama mala krámy v 15 rokoch a ja som nejaký ten stred Samozrejme nejde to vždy presne vypočítať kedy to dostaneš ale orientuj sa podľa svojho výtoku
Mam problem… dnes som to dostala, mam čerstvých 14 a ja neviem či je to vôbec ono, lebo mi ani nieje moczle ani nič a je to len naozaj maličký asi 1 cm fliačik. Neviem ako to povedať mame, lebo je mi jasné že ona to bude už každému hovoriť, a to ja nechcem… ako jej to povedať?
Ahojte! Ten výtok som dostala dnes ráno. Mám 11 rokov a moja mamka to dostala v 12. Môžem to dostať v 12 aj ja?
Ahojte mam 13 rokov a biely výtok a niekedy málokedy hnedý ale nemám menzes je to normálne ?
Aj ja mam 13 a menzes nikde aj ja sa hrozne bojím .
To sa nedá povedať niekto to dostane vtedy keď aj jej mama a niekto nie.
To sa nedá povedať niekto to dostane vtedy keď aj jej mama a niekto nie.