Najlepsie cerstve maso

Ked nic necitas ani nepocuvas, ako vies urcit, co ano a co nie? Vsak niekde si si tie parametre alebo prisady musala nastudovat…

Podla mna je v poriadku byt informovany a vediet, co clovek konzumuje. Ano, je pravda, ze netreba verit vsetkemu, co je na internete, ale aj teraz napriklad bola taka kauza, ze sa nasli cervy ci larvy /neviem presne/ v nakladanom mase v jednom nemenovanom retazci a zostala som dost znechutena. :face_vomiting:

Ano, to som tiez zachytila a ono to ani nemusi byt chyba obchodu, praveze si vobec nemyslim, ze to bola ich chyba, ale v tomto ma prsty dodavatel…V takom malom poctivom masiarstve by sa to isto nestalo. :slight_smile:

To sme asi vsetci zachytili, dokonca aj obchod dal k tomu stanovisko, ale u nich to nevzniklo, kedze oni to maso nijako neprebaluju. Chodi to priamo od vyrobcu uzatvorene.

Moze byt…Kazdopadne ja by som sa na to az tak tragicky nepozerala, ale maso uz daaavno takto nekupujem. A uz vobec nie nakladane, to je co za vymysel :slight_smile: :smiley: Uff…

Nakladane maso ani neznie ako nieco, co by som si realne niekedy chcela dat na obed napriklad :sweat_smile:

och, po tom co som videla na internete, veru velmi zvazim, ci si nieco take este vobec niekedy kupim.

Netreba kupovať druhotriedne potraviny a hotovo. Fakt ma ešte stále dokáže prekvapiť, čo ľudia vedia konzumovať. Stačí, keď stojím pri pokladni a platím, tak si všímam, čo ľudia pokladajú na pás a občas sa pomyselne chytám za hlavu.

ako povedala vcera moja mamina, som stara na to, aby som si kupovala nekvalitne veci.

a podla coho viete rozoznat, ze je maso v obchode kvalitne alebo nie? ja to takto na pohlad nevidim ako laik…

Tak uplne nekvalitne maso aj smrdi, ale to uz je tak na hrane pokazenosti :rofl: