Najlepsie cerstve maso

Pokial fakt nie je pokazene, len takto sa to da. Ale potom uz toho asi vela nevyreklamujes, ked ho spracujes. Povedia ti, ze to bolo nespravnym skladovanim…

Neviem, či som niekedy reklamovala mäso…

Ja sa viac spolieham na vlastny dojem uz pri kupe, farba, vona, datum a hlavne kde to maso kupujem. Ale realne reklamacia masa je podla mna skor vynimka, vacsina ludi to fakt neriesi takto oficialne…

a hlavne si myslím, že asi nie všade by to akceptovali… :slight_smile:

Ja by som asi reklamovala len vtedy, keby bolo naozaj evidentne niečo zlé. Inak je pravda, že väčšina ľudí to radšej vyhodí a nabudúce už ide kúpiť mäso niekam inam…
Preto sa mi viac osvedčilo mať jedno-dve overené miesta, kde kupujem pravidelne. Určite je to oveľa lepšie, ako stále skúšať náhodné balené mäso z rôznych obchodov. :persevere:

Takú reklamáciu mäsa je aj problém vyriešiť, veď ti môžu povedať, že sa to tebe pokazilo, zle si skladovala, alebo kúpila a behala s tým po slnku…

tak toto sa mi este nestalo, z obchodu ide maso rovno do chladnicky…

Hej ved a tak je to spravne :wink: Maso je jedna z tych veci, pri ktorych sa snazim ist po kupe rovno domov. Hlavne v lete si na to davam pozor, lebo staci dlhsia cesta autom alebo este nejake dalsie vybavovacky a uz to nie je idealne…

A tiez mam radsej par overenych miest, kde viem, ze som doteraz nemala problem. clovek si casom najde obchod alebo masiarstvo, kde mu kvalita vyhovuje a potom uz nema velmi dovod experimentovat. :innocent: :star_struck:

Tak to keby sa pol dna promenadujes s masom, rovno ho mozes vyklopit do kosa. Obzvlast v lete, lebo inak by si si zarobila na riadny pruser. Ake maso najradsej kupujes?

U nas sa vela papa bravcove (nie je nad kvalitne a dobre pliecko) a hovadzie tiez :slight_smile:

my to mame rozdelene, kazdy clen rodiny ma rad iny druh masa, takze aj tie nakupy su vzdy zaujimave. :smiley: ale tak co, no…su aj horsie veci :smiley:

to si ani neviem predstavit to varenie, nie ze by som bol nejaky sefkuchar, ale rad varim. dufam, ze vasa rodina nema 10 clenov :smiley: to by ste si mohli rovno restauraciu otvorit. nakupujete vzdy z kazdeho druhu masa, aby kazdy jedol to svoje?