Najlepsie cerstve maso

retazce riskuju dost mastne pokuty a aj napriek tomu sa neboja predavat nekvalitne veci, sama som skoro parkrat take kupila. nechapem to, ale asi by to boli velke straty, keby to odpisuju. naopak este sa mi to v ziadnej sukromnej masiarni nestalo, nikdy som nekupila nic zle.

A preto treba nakupovat tam, kde sa to nestava :wink:

ja by som najradsej vsetko kupovala takto od vyrobcov, hlavne co sa potravin tyka, no nie vzdy tu moznost mam. okrem toho, casto si tieto vyrobky drahsie, takze chapem, ze nie kazdy ma navyse peniaze v rozpocte. ale co je taka topka, co nikdy nekupite v supermarketoch, ze radsej to nebudete doma mat, ako to kupit tam?

u mna je to asi maso, hlavne teda kuracie. ked mam moznost, kupim ho radsej u masiara, lebo pri balenom nikdy poriadne neviem, ako dlho uz tam lezi…ale zas ze by som supermarketom neverila uplne vo vsetkom, to nie. skor mam par veci, pri ktorych som uz mala zlu skusenost a odvtedy ich radsej kupujem inde. :slight_smile:

mne sa v masiarni nestalo, ze by som zle kupila, to chodim do takej, ako kedysi boli, ked sme boli deti, ze ta tam tety poznaju.

Ale kazdy takto nenakupuje. A potom sa ludia cuduju, ze doma otvori to maso a ani kvalita nie je taka, ako ocakavali.

bolo by fajn, keby sme sa vratili do cias, kedy take male poctive obchody este fungovali, nevravim, ze chcem stat na banany pred vianocami v rade :rofl: ale je smutne, ze tie velke hypermakety znicili malych poctivych predajcov. nastastie nie vsetkych.

funguju, nevadi, ze je ich malo, ale su. podnikanie v dnesnej dobe nie je jednoduche, co si budeme hovorit. ale tak verim, ze sa to udrzi co najdlhsie.

Radsej menej, ale kvalitnych. Aj keby to malo byt dalej, nevadi. Asi sa oplati zajst. :upside_down_face:

za niektorymi si rada zajdem, len nech to zas nie je cez pol republiky. to uz zas sa ani financne velmi nepoplati.

To by muselo byť ozaj riadne vychýrené mäsiarstvo s kvalitným mäsom :slight_smile: