Tiež mi ju akurát pred včerom doručili, bolo to ešte rýchlejšie ako normálne chodia. Ale je super. Teraz mám 3 mince pre šťastie:-)
Môžem sa opýtať či tam sú nejaké podmienky nákupu, že by som sa nejak zaväzoval na dlhšiu dobu?
Nie, nie nezaväzuješ sa, proste si len prečítaj tie podmienky. Je to jasne vysvetlené. Mincu môžeš aj vrátiť bez problému keby sa ti nepáčila. To sa mi teda ešte nestalo, zatiaľ som bol s každou spokojný. jedine, keď kupuješ mincu z kolekcie tak ti môžu poslať ďalšie z tej zbierky ale to sa dá tiež bez problému stopnúť.
Super ďakujem za info, ja práveže vždy niečo prehliadnem a potom to tak vypadá:-)
Tak ja som sa naučil všetko poriadne preštudovať a zatiaľ som teda nikde nenaletel. A plánuješ niečo objednávať? Ja som už dlhodobým zákazníkom a mám teda už toho dosť. No som spokojný, majú dobrú kvalitu a ani ceny nie sú zlé.
Vieš čo, teraz som akurát objednával tú mincu zadarmo, takže som zvedavý či pošlú. Vypísal som to, nejak som to tam preklikal cez tie druhé ponuky a vyšlo to že zaplatiť 0 Eur:-). Ale našiel som nejaké pekné mince a aj celé kolekcie čo by som si chcel objednať plus nejaký úložný box na mince som našiel tak aj ten. No ale začnem pomaly aby som si prišiel na nejaký ten systém objednávania, čo sa mi vyplatí a tak.
Neboj, určite to príde, ešte sa mi nestalo, že by neprišlo alebo že by meškalo. Vždy to príde na čas. A čo sa týko toho objednávania tak by som ti poradil dať si posielať mince z kolekcie postupne, tiež to tak robím a príde mi to lepšie ako objednať všetko naraz. Ale to záleží na financiách.
Tak už je doma, akurát včera som ju našiel v schránke:-) Vyzerá super.
Ahoj, máš nejakú fotku tej mince? Tiež by som ju chcela ale bojím sa objednať -moc neverím, že by bolo niečo zadarmo.
Táto mica bola fakt zadarmo, musíš ale preklikať ponuky čo ti pri objednávaní vyskočia. Proste odklikneš nie čo nechceš a nakoniec ti výjde nulová faktúra. Mne ju poslali do dvoch týždňov. Príde ti aj potvrdenie na mail.
Ďakujem, vyzerá veľmi pekne. Skúsila som objednať a po pár pokusoch to vyšlo. Mám na maily faktúru na 0 Eur tak sa teším keď príde. Škoda, že sa nedali aj dve objednať.