Tak to je super nápad, aj ja som tú bankovku kupoval, dokonca mám aj starú stokorunáčku, tú si teda pamätám aj s mincami, je to pekná spomienka na staré časy tak verím, že bude mať úspech.
My by sme tiez mali mat doma nejake stare peniaze, ale vela toho nebude
Tak treba popozerať čo tam máte, možno sa nájde niečo čo má cenu. Veľa ľudí má doma hodnotné veci a ani o tom nevie:-))
Tiež rozmýšľam, že by som si urobil nejakú peknú zbierku mincí. Z Národnej pokladnice som objednal minule prvýkrát. majú tam pekné mince a ceny sú celkom rozumné. Samozrejme záleží na zložení ale aj z tých bežných kovov som videl zaujímavé. Ja to chcem len pre zábavu.
Tak určite, nemusíš zbierať len drahé mince. Ja mám z tých lacných strašne veľa a sú krásne a pekne spracované. Každá zobrazuje či človeka alebo nejakú udalosť, takže pre mňa je to tým zaujímavé. A čo si objednával?
Objednával som pápeža, no som rád, že som stihol, pozeral som a už je vypredaný. A chcel by som sa pustiť do nejakej zbierky. Napríklad tá symmboly šťastia sa mi páči. Po výplate by som ju chcel objednať.
No tak to je super že sa ti ešte ušlo. Ja mám všetkých tých pápežov doma, ale je pravda, že sa vypredali rýchlo kôli záujmu. Inak zbierky majú pekné, veľakrát máš k nim aj pekný obal aby si to mal pokope. A pokiaľ teda nechceš kupovať celú zbierku naraz tak si môžeš zariadiť posielanie po jednej minci. Je to fajn možnosť, tiež niekedy využívam.