Tak to je super nápad, aj ja som tú bankovku kupoval, dokonca mám aj starú stokorunáčku, tú si teda pamätám aj s mincami, je to pekná spomienka na staré časy tak verím, že bude mať úspech.
My by sme tiez mali mat doma nejake stare peniaze, ale vela toho nebude
Tak treba popozerať čo tam máte, možno sa nájde niečo čo má cenu. Veľa ľudí má doma hodnotné veci a ani o tom nevie:-))
Tiež rozmýšľam, že by som si urobil nejakú peknú zbierku mincí. Z Národnej pokladnice som objednal minule prvýkrát. majú tam pekné mince a ceny sú celkom rozumné. Samozrejme záleží na zložení ale aj z tých bežných kovov som videl zaujímavé. Ja to chcem len pre zábavu.
Tak určite, nemusíš zbierať len drahé mince. Ja mám z tých lacných strašne veľa a sú krásne a pekne spracované. Každá zobrazuje či človeka alebo nejakú udalosť, takže pre mňa je to tým zaujímavé. A čo si objednával?
Objednával som pápeža, no som rád, že som stihol, pozeral som a už je vypredaný. A chcel by som sa pustiť do nejakej zbierky. Napríklad tá symmboly šťastia sa mi páči. Po výplate by som ju chcel objednať.
No tak to je super že sa ti ešte ušlo. Ja mám všetkých tých pápežov doma, ale je pravda, že sa vypredali rýchlo kôli záujmu. Inak zbierky majú pekné, veľakrát máš k nim aj pekný obal aby si to mal pokope. A pokiaľ teda nechceš kupovať celú zbierku naraz tak si môžeš zariadiť posielanie po jednej minci. Je to fajn možnosť, tiež niekedy využívam.
No už sa stalo, skúsil som zavolať a povyzvedať čo a ako. A presne slečna mi navrhla, že môžem využiť aj takúto možnosť tak som nadšený. Už som si dal aj jednu mincu poslať tak snáď čoskoro príde.
Super, tak nech ťa to baví.
Díky, prvá minca dorazila a som spokojný, teraz budem netrpezlivo čakať na ďalšiu:-) No len to chvíľu potrvá kým budem mať celú zbierku komplet - ale stojí to za to.
Kupujete tie mince online alebo osobne v obchode?
Je to len online obchod, osobne sa nedá. Ale mince máš pekne pofotené na stránke, niekde sú aj videá, takže vidíš presne ako vyzerajú. Zatiaľ som teda nebol zo žiadnej sklamaný, vyzerajú super.
Tiež som chcel vidieť tie mince osobne ale skúsil som raz objednať online prvú a bol som spokojný, minca bola krásne spracovaná takže som to už potom ani neriešil a objednával ďaľej. A pár ich už teda mám:-)
Díky, ja si rád veci osobne pozerám, som proste taký. Online moc nenakupujem.
Veď jasné každý sme nejaký:-)
Objednávala som dávno mincu so štvorlístkom a je krásna. Má tam ten pravý pozlátený štvorlístok. Ale už ju dlho nemajú, chcela som ju kúpiť kamarátke.
No stáva sa, že keď je veľký záujem tak sa to rýchlo vypredá. Tiež som ju kupoval hneď ako sa objavila v ponuke. Je dobre častejšie pozerať na stránku lebo sa to často obmieňa. Mali ešte jednu so štvorlístkom ale tá je tiež vypredaná. Inak je tam pekná kolekcia symboly šťastia, tú som minule objednal a má krásne mince.
Tak tie sú fakt krásne, len asi každá z tých mincí stojí tých 45 eur nie celá kolekcia.
Áno je to cena za jednu mincu ale ak by si chcela vybrať len jednu tak nie je problém, aj tak môžeš objednať. Ale potom je najlepšie zavolať a povedať im to. Inak by sa stalo, že ti potom pošlú aj ostatné mince z kolekcie, Alebo keby si mala záujem o celú kolekciu tak si daj posielať raz za mesiac jednu alebo tak, aspoň ťa to nebude toľko stáť naraz. Je to fajn, pár krát som aj ja tak objednával.
Symboly šťastia mám aj ja objednané, sú to pekné mince a tiež mi posialajú každú mincu zvlášť každý mesiac. Ešte mi chýbajú dve do zbierky a mám ju komplet.