Národná Pokladnica recenzie

Tak to máš kompletku čoskoro. Ja som tú zbierku kupoval naraz, raz za čas sa mi stane, že proste neviem čakať. Ale tiež veľakrát si to dávam posielať postupne, viac sa na to potom teším.

Tak jasne, pokiaľ sa dá tak prečo čakať. Ale je super, že majú takúto možnosť posielania postupne. Určite keď dozbieram túto tak zase pozrem nejakú čo by som zase mohol zbierať.

Ja som túto stránku objavil len nedávno ale majú veľmi pekné mince aj medaily. Kúpil som len dve mince zatiaľ ale budem určite zase nakupovať. Rozhodujem sa medzi dvoma kolekciami tak snáď po výplate by som už objednal. Budem to mať taký predvianočný darček.

No prečo nie, ja si robím radosť mincami aj na vianoce. Niekedy si objednám sám dáku mincu a hocikedy mi kupuje aj rodina. Oni už vedia, že mi tým urobia najväčšiu radosť. Ja len navrhnem z ktorých majú vybrať a potom sa len nechám prekvapiť.

Tak to je super nápad, ani by ma to nanapadlo. Ja už som síce tú kolekciu objednal a už mám aj jednu mincu doma. Ale pozrem niečo aj na tie Vianoce, alebo navrhnem žene nech radšej niečo takéto aj so svokrou kúpia. Lepšie ako niečo čo dostávam každý rok:-))

Veď jasné prečo nie. Daj im ako ja na výber, nemusia byť najdražšie. Alebo si to kľudne objednaj sám a oni ti to zaplatia. Aj to som už pár krát spravil. Ja som teraz žene u nich kupoval ten šperk s anjelom. Prišlo mi to milé a ona má rada anjeliky tak dúfam že poteší.

Tak objednané, snáď to ešte príde. Kúpil som ten Orient express, sú tam mince, známky a aj parádna kazeta. Žena zaplatila a už len zabalí:-)) A svokra neprotestovala, vravela, že to vyzerá dobre.

Tak super. Tú zbierku som videl, je pekná. Možno časom aj ja objednám. Tento rok som už toho dosť naobjednával. A určite to stihne prísť. Oni sa snažia aby si to do Vianoc dostal. Predsa len máš ešte skoro dva týždne do Vianoc.

Tak už aj prišla, ešte skôr ako som čakal, takže som rád. Niečo zase po novom roku objednám.

Je to fajn obchod, kupoval som už pár krát.

Majú aj nejaký obchod v meste, že by som si išiel mince poobzerať? Numizmatika ma vždy fascinovali, už veľakrát som si vravel, že by som zbieral nejaké mince.

Je to len online obchod, takže musíš len tak nakupovať. Ale musí, povedať, že nikdy som nebol sklamaný z mince keď prišla. Vždy zodpovedala tomu popisu, či obrázkom, čo majú na nete. Takže som si zvykol takto nakupovať a som spokojný.

Aha, takže len online, no myslím, že by som mohol niekedy skúsiť. A majú nejaké podmienky čo by bolo fajn vedieť? Z takýchto obchodov som zatiaľ neobjednával tak aby som bol pripravený či niečo očakávať.

Vyplníš len formulár, tam treba zatiknúť čo chceš a čo nie. Stačí si to len poriadne prečítať. Ak by si objednával mincu z kolekcie tak sa môže stať že ti začnú posielať aj ostatné, ale to môžeš bez problému zrušiť. Vyskúšaj najprv nejakú samostatnú a uvidíš či budeš spokojný. Minca príde väčšinou za dva týždňe, ale stalo sa že poslali aj skôr. Majú pekný výber, tak snáď niečo nájdeš.

Díky moc, skúsil som objednať ale po telefóne, tam som im priamo povedal čo chcem a čo nie. Očakávam to za pár dní. Ale ochotne mi vysvetlili čo a ako, vlastne presne čo si popísal ty.

Tak som rád, že som poradil. Snáď ti to už prišlo. A objednával si mincu či nejakú kolekciu?

Nakoniec som vybral kolekciu Vznik republiky. Je tam málo mincí a nie sú ani drahé. Prvú mi už doručili a som teda spokojný. Ďalšia by mala prísť ďalší mesiac. takže budem mať prvú zbierku mincí.

Tak to je pekná kolekcia, je tam síce menej micní ale na začiatok super voľba. Ja som ju tiež objednával asi pred mesiacom. Tak verím, že sa ti bude páčiť.

Veď práve, ja som chcel vyskúšať ako to u nich chodí a tak. Takže zatiaľ super, časom potom vyberem aj nejakú väčšiu zbierku, tých je tam namraky čo som pozeral.

Noo výber je dobrý a pravidelne niečo nové pridávajú. Hlavne pokiaľ máš vážny záujem o nejakú konkrétnu zbierku tak neváhaj. Môže sa stať, že sa rýchlo vypredá a budeš mať po. Ja to už tak robím, lebo raz som zaváhal a už nebola.