Národná Pokladnica recenzie

Aha tak to by ma ani nenapadlo, díky za info.

No je to tak, ono vždy urobia určitý počet, takže keď dojdu tak už sa viac nevyrobia. raz sa mi tak stalo, že som čakal a keď som sa chystal objednávať tak už bolo vypredané. Proste rýchlo sa vypredala. Od vtedy kupujem hneď ako nájdem niečo čo proste musím mať. A tak isto aj s tými lacnými mincami, tam objednávam hneď a snažím sa kontrolovať každý týždeň či niečo nové nepribúda. Takže zatiaľ sa mi podarilo objednať každú.

No aj mne sa presne toto stalo, minule som si vyhliadol jednu kolekciu a nejak som sa pozabudol, o pár dní nebola. Ale som len nováčik, nakupujem od minulého roka, takže zatiaľ ešte toho moc nemám. No našťastie som vybral niečo iné, takže som si urobil i tak radosť:-) Ale ten Vznik republiky je pekná zbierka, tiež som pozeral, len ja ich mám vybratých viac tak sa musím rozhodnúť ktorú chcem viac.

Tak ďakujem, že ste mi dali vedieť, aspoň som o niečo múdrejší. Inak druhá minca zo zbierky je už doma, takže ešte posledná mi chýba a mám komplet. Ale zatiaľ spokojnosť, všetko chodí načas a mince sú krásne.

Poradili by ste nejaký pekný darček pre štyridsiatnika na narodeniny? On pár vecí zbiera, viem, že má známky aj nejaké medaile staré, čo mu dal ocino. Tak by som ho chcela nejak potešiť.

Tak to by mohla mať úspech nejaká kolekcia mincí, záleží koľko si ochotná zaplatiť. Ale doporučil by som ti Slovenské osobnosti, tie sú teraz v ponuke a je to pekná kolekcia. Sám som ju minule objednal.

to sa kde take nieco objednava? predpokladam, ze za horibilne sumy.

Ďakujem za radu, a prosím ťa ako sa to objednáva. Môžem iba zavolať? Nechce sa mi vypisovať nejaké formuláre.

Kľudne zavolaj, sú milí, poradia ti a vysvetlia čo a ako. Je to asi najrýchlejšie. Ja som tiež na začiatku volal ale teraz už všetko objednávam online.

Priamo na stránke Národnej Pokladnice, proste online obchod. A tie ceny nie sú tak strašné, je tam veľa aj lacnejších a zaujímavých mincí, ktoré mimochodom aj ja najčastejšie objednávam. Ale samozrejme sú tam aj kúsky za pár stovák. Takže každý kupuje podľa možostí.

A k comu je to dobre? Naco mi to doma bude?

Tak ja to mám ako koníčka, proste niečo čo ma baví a napĺňa., tak ako niekto zbiera známky, pohľadnice atď. Ja som sa zameral na mince kde sú nejaké osobnosti, udalosti čo sa dávno odohrali, proste história…každá minca ma vždy poteší bez ohľadu na to koľko stála. Sú takí, čo nakupujú len investičné mince, no len na to treba troška viac financií. Takže ja som sa uskromnil aj s lanejšími, našťastie ich býva u nich v ponuke dosť.

Zdravím, zberateľ ešte nie som ale konečne som sa odhodlal a objednal som prvú mincu z ich stránky. Je to tá medená American eagle. pôvodne som chcel niečo lacnejšie ale nemohol som si pomôcť keď som ju zbadal. Každopádne mi už prišla, takže chválim aj rýchle doručenie:-) Môžem sa opýtať ako často nakupujete? Mne teda príde nemožné aby som kupoval každý mesiac, hlavne keď objednám niečo podobné ako túto teraz.

Čaves. Pekne si vybral, je to zaujímavá minca, mám ju doma. Ja nakupujem tiež podľa toho ako sa mi dá. Niekedy si dám posielať mincu mesačne zo zbierky a to mám tak na pár mesiacov. Potom keď napríklad môžem tak si doprajem aj dražšiu. Ale nakupujem rôzne aj tie najlacnejšie. Každá ma poteší, veď predsa je to o tom aby to bavilo a nie že musíš za každú cenu nakupovať každý týždeň alebo mesiac. Takže podľa možností.

Tak dík. Ja som si myslel, že každý je taký bohatý, že nakupuje pravidelne:-) A to si vybereš zbierku a potom ti pošlú mincu každý mesiac? Som myslel, že proste objednám zbierku a celú naraz pošlú.

Nie neboj, taký boháč teda nie som. Normálne si vyber nejakú čo sa ti páči a zavolaj tam s tým, že si praješ posielať jednu každý mesiac. Je to super možnosť. Využívam to dosť často. A zase 40 Eur alebo tak nejak nie je za mesiac veľa.

Vďaka za tip, takže prvá minca zo zbiekry objednaná:-)) Volal som tam ešte minulý týždeň, na linke bola fajn pani, tá mi všetko vysvetlila, takže som aj hneď objednal.

Super, tak hádam sa bude páčiť. A akú zbierku si vybral?

Rozhodoval som sa medzi Naše Slovensko a Slovenské osobnosti no Naše Slovensko sa mi páči viac tak som začal tou. Potom ak by bola ešte v ponuke tá druhá tak aj tú by som objednal. A prvú mincu mám už doma :slightly_smiling_face:

Pekne si vybral, zbierku mám aj ja doma. Kupoval som ju minulý rok. Tak nech ťa to baví.