Lydyia a co mam spravit, ked nemam cas si to vsetko citat? Ved pokial by som to precital, tak by som stratil minimalne 3 hodiny z mojho vzacneho casu! Nemozes mi poradit a napisat, co by mi pomohlo?? Velmi by ma to potesilo, keby si bola taka zlata a laskava
Už to všetko viem, keďže som včera bola v lekárni a aj tam som sa spýtala na užívanie a dobu užívania. Bola tam jedna zlatá lekárnička, ktorá mi všetko vysvetlila A zároveň aj tebe veeeľmi ďakujem za všetky rady! Neskôr sa ozvem, ak mi MigStress zaúčinkuje a budem z tohto môjho problému vyliečená!
katuska vidis, aj sama si sa vynasla staci si niekedy len otvorit usta a hned zistis vsetko, co potrebujes preto som aj ja taka mudra, lebo vsade otvaram usta a vyzvedam sa okey, budem rada, ked sa ozves, drz sa
ahojte… smiem vediet, ci tie tabletky mozu uzivat aj ludia, ktory predtym uz uzivali ine tabletky na spanie?..dakujem za odpoved
ahoj mne tu dávnejšie poradili a preto som sa rozhodla, že teraz poradím ja tebe pokiaľ si nejaké tabletky na spanie v blízkej dobe užívala, bolo by fajn, keby si sa poradila so svojím všeobecným lekárom. ide hlavne o to, že aké si užívala tablety, či to boli nejaké silné, návykové, atď. tieto, o ktorých sa bavíme sú síce šetrné, nie sú návykové ale aj tak by to nemuselo dopadnúť dobre v kombinácií s nejakými inými látkami.
paulii… som velmi rada, ze si mi odpisala…presne toto som si aj myslela, ze to budem musiet prekonzultovat s lekarom…snad sa k nemu cim skor dostanem, lebo vcera som tam aj isla a vsimla som si, ze ma dovolenku budem musiet teraz tyzden cakat…
tak to mi je ľúto, že budeš musieť týždeň čakať. teraz tie dovolenky sú hrozné a hlavne keď niečo potrebuješ vybaviť a just majú dovolenku - to je na porazenie
Viem, že by som to tak mala robiť ale som dosť hanblivá a málokedy sa niečo opýtam cudzích ľudí Preto všetko riešim radšej takto cez internet. Ďakujem ti, budem sa držať a potom ti píšem
si hanbliva? a mne prave naopak vobec neprides hanbliva. taka v pohode mi prides, ze sa hned vsetko na rovinu spytas. ale tak cez internet je kazdy hrdina - vieme o tom svoje predsa uz si ale prvy krok spravila a to je super, len tak dalej oki, budem rada a budem cakat pa zatial
paulii… presne!.. sice tam mala napisane, ze zastupujuci lekar je ten a ten ale k tomu som nechcela ist, kedze to nebolo nic take vazne… no v pondelok by tam uz mala byt moja, tak sa pojdem na to spytat a som velice zvedava, co mi povie… snad mi schvali tie tabletky…
Hehe, to som rada, že som ti taká neprišla ale po pravde som Snažím sa proti tomu bojovať, aj sa mi to darí ale aj tak mám ešte taký blok, že v niektorých veciach sa proste bojím opýtať a podobne. Ale to je vedľajšie, to tu rozoberať už ďalej nemusíme. Áno, prvý som spravila a druhý už taktiež a to taký, že som si kúpila MigStress a užívam ho. Mám už aj taký menší pocit, že mi tieto pastilky pomáhajú ale nechcem to zakríknuť, tak radšej nič konkrétne písať nebudem!
Ja som trpela nespavosťou a z ničoho nič mi to prešlo samé, takže sa veľmi teším
okey, ked to nechces rozoberat, tak to respektujem. hej? tak konecne prislo na to, ze si si ich aj kupila? parada kde si ich kupovala? v ktorej lekarni? veru, radsej nic takto dopredu nehovor, aby si to nezakrikla!
- ahoj -
tak to mozes byt stastna - lebo si jedna z mala ktora sa zbavi takychto problemov bez tabletiek - mne sa to nepodarilo - musela som uzivat tabletky na lepsi spanok - rozhodla som sa tak preto lebo som uz nemohla zit taka unavena a bolo to pre mna uz aj nebezpecne - no vdaka nim som
uz zase v poriadku
Som rada, že si taká milá a chápavá Jasnačka, prišiel ten čas, kedy som si uvedomila, že inak to nepôjde a že tým tabletkám sa jednoducho nevyhnem! Objednala som si ich z heureky
Kedy si takéto problémy mala? A ako si sa ich zbavila??
Ako som si tu nejake spravy precitala tak som skutocne rada, ze som doposial problemy so spankom nemala Neviem si predstavit, ze by som sa v noci neustale budila ci vobec nespala Ako sa poznam, bola by som nervozna ako pes Obdivujem vas!
pred cca polrokom som prezivala taketo problemy a poviem ti, ze to sranda vobec nebola - bola som uz so vsetkeho nervozna - no nastastie som sa potom docitala o tabletkach MigStress a tie mi zabrali a pomohli! - preco sa pytas? - vsimla som si, ze ty si ich tiez mala ale ze ti to preslo same - to mas velke stastie!
Áno, mne našťastie problémy s nespavosťou prešli samé ale zase na druhej strane som mala iné problémy, na ktoré som musela užívať tabletky. Takže sme si fifty - fifty ako sa hovorí Tak tieto tabletky poznám. Od firmy, ktorá ich vyrába som aj ja užívala jedny výživové doplnky. Veď oni ich majú kopu v ponuke na rôzne problémy. Ale to asi vieš a nemusím ti o tom písať, že?
Len buď šťastná a Bohu vďačná za to, že si nikdy nemala takéto problémy. A ani ti to neprajem!! Ja som si tým prešla a nebolo to med lízať!!!