Nuvaring

V chladničke sa skladuje v lekárni. Mimo chladničky (do 30°C) sa môže skladovať 4 mesiace od zakúpenia. Ak ho teda plánuješ nepoužiť dlhšie ako 4 mesiace od zakúpenia, odporúčam chladničku.

Dobrý večer, potrebovala by som poradiť ohľadne Nuvaringu. Kamarátka s ním bola veľmi spokojná tak som sa rozhodla, že ho skúsim aj ja. V piatok som začala krvácať, tak som si Nuvaring zaviedla, ale na ďalší deň som krvácať prestala, nasledovali len ružovkasté výtoky. Stalo sa to už niektorej z vás? Lebo v príbalovom letáčiku som našla len čo robiť ak sa menštruácia nedostaví po tých 3 týždňoch užívania Nuvaringu. Pred tým som žiadnu antikoncepciu nikdy nebrala. Navyše ma svrbí pošva, lenže tento problém som mala už aj pred užívaním Nuvaringu, gynekológ mi povedal, že je to mykóza a predpísal mi na to aj krémy a vaginálne kapsule, ale nemala som pocit, že by sa mi to nejako zlepšilo. V každom prípade neviem, či mám to svŕbenie pripisovať Nuvaringu, kedže som ho už mala aj pred tým. Nemali ste podobné problémy? A ak áno, nestačilo vám pár dní, kým si telo zvyklo? Pýtam sa, lebo by som bola nerada, keby musím Nuvaring vysadiť a zase hľadať vhodnejší spôsob antikoncepcie. Ďakujem :slight_smile:

Ja uzivam nuvaring vyse dvoch rokov a som maximalne spokojna neuzivam ho koli sexu ale koli neprekonatelnym menstruacnym bolestiam lutujem ze som sa nan nedala skor lebo teraz bolesti nemam skoro ziadne a ak minimalne prvy den menstruacie a aj na tie zaberie tabletka a pred tym som sa od bolesti plazila, vracala som, trpla toto je pre mna taky maly zazrak. Prve dva mesiace boli trochu tazsie kym si telo na hormony zvyklo som bola strasne precitlivena plakala som z nicoho nic ale teraz je to fajn iba sem tam ma chyti nervozita a vybuchy emocii da sa to prezit :slight_smile: len jeden problem zacal u mna teraz i ked som ho vobec nepripisovala nuvaringu az po clankoch ktore som si precitala na nete zacinam mat po jej vybrati ked je cas na menstruaciu strasne kazdodenne bolesti hlavy dufam ze to nebude pretrvavat dlhodobo. Prajem vam aby aj pre vas bol nuvaring pozitivom do vasho zivota :slight_smile:

Ahoj, nejakych 45eur na 3 mesiace… na mesiac nejakych 16e tusim

Ja mám tiež podobný problém, nuvaring som si akurát zaviedla po prvýkrát a síce ho nejak extra nepociťujem, mám ho veľmi nízko. A akokoľvek sa ho snažím prstom zatlačiť hlbšie, tak to jednoducho nejde, lebo sa mi to kĺže, viete niekto poradiť?

Mám rovnaký problém. Včera som si zaviedla prvý krúžok ale mám to strašne nízko, hed si na ňho dosiahnem. Nie je to ani príjemný pocit, cítim ho, ale hlbšie si ho už dať neviem. Som z toho taká nepríjemná, viete mi pomôcť? ďakujem

Mám rovnaký problém. Včera som si zaviedla prvý krúžok ale mám to strašne nízko, hed si na ňho dosiahnem. Nie je to ani príjemný pocit, cítim ho, ale hlbšie si ho už dať neviem. Som z toho taká nepríjemná, viete mi pomôcť? ďakujem

Ahoj tiez pouzivam Nuvaring som snim nadmieru spokojna zaujal ma tvoj problem s mikozou… rada si citam rozne blogy na mikozu je dobry anesten krem a hned to prejde a ak to bude pokracovat urcite vyskusaj osupat strucik cesnaku a zaliat vriacou vodou (2dc salka) nechaj vyluhovat 2-4min. a vypit… nie je to chutne ale mam to overene a zabera to 100%

Predám 2ks Nuvaringu, skladované v chladničke-nesadol mi. Cena je 12, 00eur / ks… poprípade dohoda. Môžem zaslať poštou na dobierku. Kontakt: jeliman71@gmail.com

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať či je ešte volný krúžok mala by som záujem o oba kusy. ďakujem

Vždy, keď som si Nuvaring kupovala, bol studený - pani v lekárni ho vyberala z nejakého chladiaceho priestoru… ale nevedela mi povedať, že prečo musí byť na chlade. Možno kvôli uvoľňovaniu hormónov pri izbovej teplote? - ale to je len môj dohad, pretože prostredie v pošve je po fyzikálnej stránke aj o niečom inom, ako len o teplote… Nuvaring momentálne nemám, ale chcem nasadiť znova, bola som s ním spokojná. Okrem toho, ja som ho dostala aj preto, aby mi vraj nerástli myómy - rast mali brzdiť pomaly permanentne sa vylučujúce hormóny. A tento účel bol tiež splnený.

Ja tiež predávam 1 ks, ak by si mala ešte záujem :slight_smile:

Ahojte, predám 1ks nuvaringu za 10e
S užívaním som bola nadmieru spokojná - ľahko sa zavádza a ešte ľahšie vyberá. Nežiaduce účinky som nepostrehla (okrem zmeny nálady na začiatku užívania)

Ahojte pýtate sa, že ako je možné otehotnieť počas používania. No jednoducho. V letáku sa píše, že prvé obdobie si máte dávať pozor. A máte použivať aj kondóm. A inač si máte dávať pozor aby Vám nevypadol. Inak ak si nedokážete prečítať letáčik tak liek žiadny ani nepoužívajte.

Dobrý deň Alenka, ponúkate ešte na predaj Nuvaring?

Predám 2 ks NuvaRing-antikoncepčné kolieska. 3 mesačné balenie som kúpila za 39. 95€, mám aj blok z lekárne. Tieto 2 ks dám za 20€ (osobný odber) , ak poštou, + poštovné.

Kontaktovať ma môžte na e-maily maja.s1@azet.sk

Zdravim! neviem ci mate este zaujem o NuvaRing. Mám na predaj 2 ks NuvaRing za 20€. mate zaujem? ak ano napiste-maja.s1@azet.sk

ahojte zienky, predam 1 kus Nuvaringu. Brala som ho, ale nesadol mi. Zostalo mi preto 1 balenie, ktore mam doteraz skladovane v chladnicke. Cena za 1 kus je 12 eur. Môžem zaslať poštou na dobierku.
Kontakt: arosemari295@gmail.com.

ak by ste mali na predaj nuvaring, dajte mi vediet, dakujem

akombakom@freemail.hu