mne sa stalo podobne (posun o 7 hodín), gynekologička mi vtedy povedala, že prvých 7 dní používania treba používať kondom, potom to bude ok. Ak je to posun o 24 hodín, tak to už neviem…
ahojte,prosim poradte mi niekto,chcem uzivat nuvaring no uz dva tyzdne cakam na menstruaciu a stale nic,nie som tehotna len som v zahranici.minule leto ked som bola skoro tri mesiace v zahranici tak som menstruaciu nemala vobec,je to zevraj zmenou prostredia.nie ze by mi to vadilo,len som si tu nasla priatela a chcem si to tu uzit no co ak nebudem mat zase cele leto menstruaciu?mozem si dat nuvaring aj ked ju nemam?
skus napisat na www.onaona.sk - tam je poradna gynekologa a gynekolog ti aj presne odpovie na tvoju otazku.
ahojte…mam taku mensiu otazku,nuvaring pouzivam uz dost dlho a nemam s tym ziaden problem…az na to ze pri sexe mi vadi tak si ho vyberam…a raz som nanho zabudla a nechala ho u partnera…ale doma som si uz vzala novy…a teraz neviem co s tym starym lebo som ho pouzivala len 3 dni…mam ho vyhodit alebo je este pouzitelny???
no ja by som ho uz viac nepouzila
Ahoje, vite mi poradit ako je to s prechodom z peroralnej antikoncepcie na nuvaring? Kedy si ho vložiť?
kruzok si zavedies v den, kedy by normalne zacala uzivat dalsie balenie tabletiek po 7 dnovej pauze - chranena si okamzite
Čaute, mám otázočku…Asi pred pol rokom a viac som používala antikoncepčný kružok Nuvaring, všetko prebiehalo ok…teraz by som ho chcela opať zaviezť , ale ešte nemám pravidelnu menštruaciu a tak čakám už vyše dvoch mesiacov…V návode sa píše, že si kruzok mam zaviezť 1-5 den menstruacneho cyklu, ale kedže zatial nemám, tak sa chcem opytat, či musím čkaat na menstruaciu alebo si ho možem zaviezť aj tak…Doplním, počas užívania Nuvaringu som mala menštruáciu pravidelnu…dakujem
ahojte…chcem sa opýtať, kedže nikde v príbalovom letáku som o tom informáciu nenašla… zaviedla som si nový krúžok… zdalo sa mi však, že na jednom mieste je akoby biela škvrna, vnútri toho krúžku…ťažko sa to vysvetľuje… neviem, či to nemôže byť porucha kružku, a či si mam zaviesť nový, alebo ponechať tento…
Ahoj, ja na tvojom mieste by som zasla za gynekologom, ktory ti odborne poradi ako dalej. Kedze uz nemas menzes dva mesiace, pravdepodobne ti pichne vyvolavacku a s krvacanim si mozes nasadit kruzok. Pretoze ak si ho vlozis bez ohladu na krvacanie, nie si okamzite chranena.
ahoj ja uz pouzivam nuvaring vyse 3 rokov a chcem ti len povedat ze si nuvaring zaved ked zacnes krvacat, naozaj je to potrebne si zaviest medzi medzi 1-3 dnom krvacania
Myslim, ze to nie je porucha, ale miesto, kde sa spajaju dva konce tycinky do kruzku pri vyrobe. Podla mna to je OK, aj ja som si to viackrat vsimla. Ak nie je zmenena farba ani nevidis nejake viditelne poskodenie, kruzok je v poriadku. Ja by som ho ponechala.
Dobry den rada by som sa informovala ako to je ked som uzivala nuvaring cca pol roka aj to som mala medzi tym pauzu cize mesiac bez kruzku no teraz ked som s touto antikoncepciou skoncila sneazime sa o babo no akosi sa nam nedari Chcem sa opytat ci to moze byt zapricinene touto antikoncepciou alebo nie kedze jedno dieta uz mam a zadarilo sa nam na 1 sup ako dlho by som mala pockat ??? kym sa da vsetko do poriadku?.Dakujem za odpoved
Ahjky pouzivam Nuvaring uz asi rok a pol, predtým som hormonálnu antikoncepciu nepouzivala vobec.Najprv bolo vsetko v poriadku, vycistila sa mi nadherne plet,nepribrala som ani kilecko, chut na sex bola, dokonale…lenze poslednych par mesiacov ma vsetko rozladi, stale len placem chut na chut na sex mam malokedy… riesila si nejako tento problem? ja neviem ci ju mam prestat brat alebo…
Nemam osobnu skusenost, ale ak vysadite akukolvek HAK, tak cakat sa vobec nemusi a mozete sa hned snazit o dieta (hormony z kruzku resp. tabletiek sa “vyplavia” za par hodin z tela od zavedenia posledneho kruzku (uzitia poslednej tabletky). Zena je plodna len niekolko hodin v mesiaci a to, ze sa vam zatial nepodarilo otehotniet nesuvisi s pouzivanim kruzku. Ak sa vam to nebude darit niekolko mesiacov poradte sa s gynekologom.
Ahojte…mne sa dnes stala taká nepríjemná vec…momentálne používam už 2.balenie Nuvaringu a nikdy som s ním nemala problém…no dnes som si nedopatrením vybrala krúžok o týždeň skôr (asi o 12tej na obed) a prišla som na to asi o 9tej večer…hneď ako som na to prišla, znova som si ho zaviedla…lenže teraz neviem, či môžem mať pohlavný styk bez kondómu a ak nie, tak dokedy musím čakať…ak niektorá z vás o tomto niečo vie, tak prosím poraďte ďakujem
prestuduj si poriadne tu pribalovu brozurku, tam je navod ako mas postupovat, ak si vyberies kruzok skor ako mas.
ahojte zienkx, chcela by som sa vas opytat, samozrejme slusne ako ste na tom s milovanim, ja mam pocit, ze od kedy mam nuvaring stratila som chut na sex…??? co s tym robit, na tabletky prejst nechcem…
baby chcem sa vas opytat asi ako hlboko to mate zavedene v sebe? lebo ja to mam asi len jeden centimeter, sice to necitim, ale zda sa mi to velmi nizko a vysie mi to uz nejde. Ma to aj tak spravny ucinok?
ahoj ja som na tom bola presne tak isto