ak ho necitis, tak ho mas na spravnom mieste, ucinok je zachovany
ja ho zavadzam tako najadalej dam prst. a ked mam styk s partnerom, tak potom ho mam hlbsie,ale v klude ho citim prstom.vsak ako pisu, vagina je rozne dlha ale asi najviac cca 9 cm, a ukazovacik ma 7 cm, tak ho musime vylovit a nasunut
ja som chut na sex nestratila. skor je pre man prijemnejsie zacinat ja nahore, lebo zprvu sa ten kruzok vzpriecil a dost neprijemne som ho citila…po 3 mesiacoch si nasiel miestocko akoby, a je to ok.
chcela by som zareagovať na vyberanie krúžku,tiež som sa bála,ale hned ako som si ho zaviedla som si skúsila vybrať a možem povedať že sa mi lepšie vyberá ako zavádza.
ahojte baby,
po dvoch tyzdnoch pouzivania som zacala spinit a potom sa to zosilnilo v krvacanie, kruzok mam vybrat az za 2 dni… len chcem vediet ci je to normalne
ahoj, ja mam tuto HAK prvy krat a tiez mam na kruzku ten spoj co popisujes…je to urcite ok
Mne lekar hovoril, ze prvy mesiac s kruzkom mozem spinit, ale ze sa nemusim nicoho obavat.
Ahojte, taká praktická otázka. Neviete, či sprchovanie do pošvy môže oslabiť účinky? či voda vo vagíne nespôsobí, že nuvaring rozpustí viac hormónov alebo tak…
Ahojte kocky! chcela by som sa spytat ci som po prvom mesiaci uzivani nuvaringu chranena pocas menstruacie a prvy tyzden po nej, alebo nie… nemate s tym niekto skusenosti, uzivam ho estelen prvy den, dakujem
urcite nie
Ak si ho zavedies po prvykrat v prvy den menzesu, tak si chranena okamzite.
Ahojte, ja by som sa chcela spytat kedy dostavate po vybrati menstruaciu… kolky den? Pretoze prvy mesiac pouzivania som dostala hned na druhy den po vybrati a teraz druhy mesiac cakam uz 3 den a nic…
Ahojte, chcem sa opytat, kolkokrat sa moze pocas pouzivania Nuvaringu vynechat menstruacia za sebou. Dakujeeem
Ahoj, ja si ho vyberam v nedelu a menzes dostavam v piatok alebo sobotu. Iba 1 den, predtym som mala 7 dni.
mne lekárka povedala, že prvý mesiac od začatia užívania sa mám chrániť aj niečim iným … tak neviem
chcem sa spytat či mate baby aj vedlajšie učinky, lebo ja mam nafuknute brucho. čo s tim? s kružkom saom inač spokojna. Je to jediny kružok na trhu? moni
Nuvaring je jediny svojho druhu na trhu
to je blbost. Ked si das NUV v 1 den menstru. nemusis sa chranit vobec a ked si ho das 2-5 tak sa chranis iba tyzden.
Nie
Ano suhlasim… Ja ho uzivam uz 2 roky a je to jedinecny produkt a hlavne ma velky prinos pre moje zdravie, lebo ked som uzivala tabletky to bola hruza, bolest hlavy prs a podobne poznate to…