Ahojte. Ja beriem nuvaring 3 mesiac, ale mám pri tom taký menší problém, a to taký, že partner ho pri sexe cíti. Nemáte s tým niekto skúsenosti?
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci mozu antibiotika nejako ovplyvnit nuvaring…vcera som dostala menstruaciu a hned som si kruzok zaviedla, ale rano mi lekarka predpisala antibiotika, pretoze som dostala anginu…dakujem…
vybera sa takisto uplne jednoducho a lahko…uzivam ho 2 roky a som maximalne spokojna
TAZKO TO PRIZNAVAM ALE SOM NA TOM TAK ISTO AKO VY…
antibiotika Nuvaring neovplyvnuju
tak si ho pocas milovania vyber a po nom oplachni a opat vloz
baby neviete ci som s nuvaringom chranena aj pocas menstruacie? zatial pouzivame s priatelom kondom ale…naco ked je to ucinne aj vtedy? tak cakam odpovede. diky:)
no my sme mali s priateľom zo začiatku tiež s tým problem trocha, ale nuvaring mozes vybrat za 24 hodín na 3 hodiny von takze ked zavadzia kludne vyber potom oplachni studenou vodou a dat spat.
ono tam pisu ze tak o dva tri dni by si mala dostat po vybrattí ale ja vyberam v nedelu a dostavam vo stvrtok doobeda presne skoro na hodinu
Boooooze holky si precitajte letak a netrieskajte sprostosti ked same neviete, ak zavadzas nuvaring prvy den menstruacie uplne prvy krat tak od zavedenia niesi este cca 7 dni chranena treba pouzivat kondom niekto sa radsej chrani dlhsie pre istotu ale ked uz uzivas mesiac a pride druha menstruacia uz si aj pocas nej chránená… a nabuduce baby davajte rady ked ste si iste a nie ked jedna teta povedala
ahojte dievcence
tak to tu vsetko citam a celkom sa mi ten nuvaring pozdava… mam len jednu otazocku, ktora sa tu na fore neobjavila… od tabletiek som v minulosti vzdy pribrala 3-4 kila, ktorych som sa nezbavila, az kym som tabletky zase nevysadila… pribera sa z nuvaringu? a co plet? posobi na akne?
dakujem za vase odpovede
Nuvaring je ucinny 24 hodin denne kazdy den v roku takze aj pocas menstruacie, teda kondom je zbytocny
Myslim, ze priberanie aj vplyv na akne je uplne individualny u kazdej zeny. Ja som osobne ani u tabliet ani u kruzku nepribrala, ani pocas uzivania ani po vysadeni. A k akne sa tiez neviem uplne vyjadrit, ale myslim, ze nejake malicke zlepsenie tam bolo :-)) zazrak urcite nie…ale mozno na tvoju plet to bude mat ovela lepsi vplyv. Vyskusaj…ja som bola teda s kruzkom spokojna (viac ako s tabletami).
Ja nepisem veci, ktore jedna teta povedala…to by som si teda nedovolila. Je to u kazdej HAK - ak sa zavadza v 1. den menzes, tak ochrana je okamzita. Niekto sa pre istotu este 7 dni chrani, ale nie je to nevyhnutne. V pribalovom letaku je to pisane tak vseobecne - zavedte si v 1-5 den cyklu a chrante sa 7 dni - nie je to rozdelene, ak v 1. den tak sa chranit nemusite, ak ostatne, tak ano. Ale v inej oficialnej brozurke o Nuvaringu je to uz rozpisane. “Pockajte na zaciatok menstruacneho krvacania a zavedte si kruzok do posvy v 1. den menstruacneho krvacania. Mozete to urobit aj neskor - najneskor vsak do piateho dna krvacania, ale v tomto pripade pouzite v priebehu prvych 7 dni pouzivania kruzku aj doplnkovu barierovu metodu antikoncepcie (napr. kondom).”
dakujem
Ahojte, chcela by som sa spýtať. Ja beriem nuvaring už ž mesiac a som s ním veľmi spokojná. Aj priateľ bol, pri sexe nič necítil ale v poslednom čase sa sťažuje na bolestivé trenie, akokeby má ten krúžok inú polohu. Neviem si to vysvetliť. Myslíte že by som si mohla počas sexu krúžok vybrať a potom si ho zase vložiť?lebo je to dosť drahe a ked s tym nemozem mat sex tak mi to je nanič. Veľmi pekne dakujem za odpoved
myslela som 6 mesiac
mozes si ho vybrat max. na tri hodiny, potom oplachnut a vlozit spat
ahoj mam taky problem …chcela by som si posnut menstruaciu…mozem nuv vybrat o tyzden skor, ako by som ho mala povodne vybrat a potom dat novy po 7 dnoch? dik
Ahojte., moja gynekologička mi predpísala Nuvaring… chcem sa opýtať tých ktoré ho užívajú či registrovali zmenu na váhe, či pribrali, a či sa Vám zväčšili prsia. Ďakujem za odpoveď. Slávka.