ahoj, kruzok si skor nevyberaj ako je predpisane - 3 tyzdne, ochrana by nebola zarucena. Ak potrebujes oddialit menzes, tak si skor daj dva kruzky po sebe - bez pauzy. Alebo druha moznost - 3 tyzdne kruzok + po vybrani si ihned zaviest kruzok na lubovnolny pocet dni (kolko potrebujes oddialit menzes)- nasledne 7 dni pauza a zaviest si novy kruzok.
precitaj si starsie prispevky, je to uplne individualne.
Ahojte…Práve som sa vrátila z preventívky a môj gynekológ mi predpísal nuvaring…Chcem sa opýtať vás,ktoré= s tým už máte skúsenosť,či je tento druh dobrý…Neviem si clekom predstaviť,ako to funguje,ale vyskúšam.
Nič sa mi nezväčšilo, nezmenšilo, váha ostala.:))) Je to skvelá vecička, žiaden problém s tým nemám…Používam to už 6 mes… Odporúčam
Prsia sa mi ( bohužiaľ;) nezväčšili.
Ja som o tom dosť naštudovala na nete…Aj také, že počas sexu si krúžok môžeš vybrať( ak vám vadí), najviac však do 3 hodín ( radšej však čo najskôr), potom opláchnuť a šup ho naspať…Ochrana je vraj zabezpečená…
Dobry den ,
Chcel by som sa informovat ohladne nuvaringu , priatelka ho ma asi 2 tyzdne a teraz mi povedala ze pocituje mierne spinenie (vo forme krvacania)
a obaja by sme radi vedeli co to je ? ci je to nieco normalne alebo zanedbatelne a ci to prejde, alebo ci to je len nieco co sa moze stat pri zaciatkoch,
dakujem a pokial to nieje moc tak by som odpovede poprosil na email.
Adam
e-mail nemas uvedeny v prvom mesiaci moze priatelka spinit, nie je to nic neobvykle. treba len pokracovat dalej v uzivani a v dalsom mesiaci by uz krvacanie byt nemalo. Ak ano - krvacanie aj v druhom a tretom mesiaci - treba navstivit gynekologa (lebo zrejme Nuvaring “nesadol”) a zmenit na iny druh antikoncepcie. Ale myslim, ze to prejde
ahojte,
mam jednu otazku zacala som brat nuvaring teraz ho beriem 5 tyzden aj s tyzdnovy odstupom ked som mala menstruaciu, len stala sa mi jedna vec ze pouzitie dalsieho kruzku som si dala o par hodin neskor, chcela by som vediet ci ma to chrani a ked som mala styk vlastne uz po uziti dalsieho kruzku.
Ahojte,
vie mi niekto prosím povedať, či je možné aby horúci kúpeľ ovplyvnil účinnosť nuvaringu? Lebo v príbalovom letáku sa píše že keď ho chcete oplachovať, tak studenou alebo vlažnou vodou…A nie horúcou… Čiže keď sa dostane horúca voda do pošvy, môže ovplyvniť účinnosť? Odpoveď na túto otázku som ešte nenašla nikde, tak ďakujem za vaše reakcie.
pozri pribalovy letacik
ja ho mám zatial len 3 týždeň, ale chuť na sex mi stúpla a dokonca mám dojem, že s ním je to omnoho lepšie… uvidím či sa to časom nezmení, ale zatial je to tak
Ahojte baby, žienky, chcela by som sa opýtať prípadne poprosiť o radu , či nemáte niektorá skúsenosť s užívaním nuvaringu s tým , že v minulosti mala problémy so zrážanlivosťou krvi, ja som mala zvýšenú zrážanlivosť krvi, čo takmer viedlo k embolii a chcela by som zacať úžívať nuvafing, len sa bojím ako by to pôsobilo z tohto hľadiska, prípadne či by mi to nespôsobilo trombozu v buducnosti. za odpovede ďakujem , ahojte
ahote, chcem sa spytat preco sa kruzok musi skladovat v chladnicke?? dik
ahojky mam stim skusenosti beriem ho uz 3 roky a lahko sa aj vybera z prstom takze nemussi sa bat
Prosím Vás moja žena má Nuvaring a pritom máme len sem tam sex a tvrdí že je to z liečebného faktu ako pravidelná a menej bolestivá menštruácia alebo je za tým iný chlap, prosím Vás poradte mi ???
Možem mať hned nechraneni sex po zavedení nuvaringuu??
ahojte este sa len rozhodujem ze z naplasti presten na Nuvaring…ale mam jednu otazku…vyberiem si kruzok dostanem menzes a potom zase zavediem po 7 dnoch kruzok, ale co ked mam este stale menzes…mozem naraz pouzivat kruzok a tampon???
Ďakujem velmi prekne
ano mozes…ja osobne som s tym ziadny problem nemala len si daj pozor pri vytahovani tamponu aby si nevytiahla aj kruzok…ale mne osobne sa nestalo ani to, cize no problem…
s tou pravidelnou a menej bolestivou menstruaciou pri uzivani hormonalnej antikoncepcie je to pravda…chlapa za tym nehladajte