sklamal vas uz nuvaring? poznate niekoho kto pocas jeho "uzivania"otehotnel?PISTE prosim.
Môj problém s NUVARIG je ,že ho mám druhý týždeň a strašne ma začalo dole svrbieť a smrdí to ako ryby, páli možno to druhé znášajú ok. ,ale ja som už vyskúšala viac antikoncepcii a po druhom pôrode moje telo nič nechce normálne prijať.
ahojte babenky, ja KRUZOK pouzivam od marca a som spokojna, aj tie nalepky mi vela pomahaju,lebo mesiac preleti ako voda a ony mi pripomenu ze ho treba vybrat-a sposob je jednoduchy no trosku “nechutny”: rozkrocte nohy,potom vlozite prst dnu,mne sa najlepsie osvedcil stredny,kedze je najdlhsi a prosto si ho zahaknete a vytiahnete…potom oplachnete a zabalite do toho vrecka-obalu a sup s nim do kosa…
vsetko nieco stoji a toto mi za to stoji!!! moja vaha je stale rovnaka,plet skoro krasna a menstruacia pravidelna,kratsia a slabsia a zaklad je OCHRANA.
prijemne uzivanie a zaroven nazabudajme na pravidelne kontroly u gynekologov!!!
Priroda nas stvorila, tak sa kontrolujme ci sme v poriadku.
chcem sa spytat,zacala som pouzivat prvy mesiac nuvaring a teraz mam menstruaciu uz 17den,je to normalne?
ahoj.ja som si dala nuvaring dnes po prvy krat.no nie som si ista ci ho mam spravne.
Ahoj, mne gynekolog povedal, ze prvy mesiac po zavedeni Nuvaringu mozem spinit, ale ze toho sa vobec nemam zlaknut, ze v dalsom mesiaci by sa to malo upravit. Tak len skus pockat a vybrat tak 2-3 mesiace, a ak budes mat problemy, tak vymen za nieci ine.
Ahojte vsetci… Neviem ci tu o tom nahodou niekto podrobnejsie nepisal, ale chcela by som sa opytat ako je to s ochranou ak sa kruzok nachadza len pri vchode do posvy… Pouzivam ho 2 tyzdne a par krat sa mi stalo ze napr. po prebudeni bol zideni nizsie az priam tretinou vytrcal von. Inak som s nim spokojna. Nepytali ste sa nahodou niekto gynekologa ci to neznizuje ucinnost ??? Neviem ci sa na neho mozem spolahnut …
Baby prosím Vás…začnem užívať tento týždeň moju totálne prvu antikoncepciu… Takže si to dám prvy den cyklu a ked to budem mat “v sebe” 7 dni- potom sa už možem normalne milovať s priatelom??? Diky za opoved.
Citam ze si v GB a mas narok na nuvaring. Aj ja som v GB, Londyne, a ked som sa minule lekarnicky v boots pytala ake su tu moznosti, povedala ze ona sice o kruzku vie, ale v GB ho nedostat. Fakt to mas na predpis od GP? Diks za odpoved.
Ahojte. Ja mam Nuvaring 4-tý deň. A chcem sa spýtať či aj niektorá z vás ho cíti pri sexe. lebo ja som cítila nepríjemný oter toho kružku na sliznicu. a dosť to aj bolelo. neviem ci ten pocit vymyzne alebo to bude stále také. A chcem sa este spýtať ci pri N nie je vačšie riziko vzniku rakoviny krčka maternice.A este by ma zaujímalo s tým výberom krúžka pri sexe. CI je to spolahlivé aj ked sa ide naplno.Bola by som vdacná za odpoved. dakujem.
ešte sa chcem spýtať, či sa môzu pri N používať krémy ako Canesten a pod.Máte s tým niektorá skúsenosti?
Ahoj, mne gynekolog povedal, ze ho moze pri sexe citit, ale ze si ho mozem vybrat. Aj v letaciku je napisane, ze do troch hodin je to OK, tak si myslim, ze ked ti to vadi, tak ho kludne vyber.
Ked si ho vlozis prvy den menzes, tak si chranena ihned a nemusis sa chranit dalsich 7 dni.
Keby bolo pri Nuvaringu zvysene riziko rakoviny krca, tak by ho asi na trh ani nepustili. Aspon moj nazor. Inak ja ten kruzok necitim a priatel ho citil len raz. Zevraj sa sustreduje na ine veci ako na kruzok
V letaciku je pisane, ze na polohe vobec nezalezi. Hlavne, ze je v posve a ze ho necitis. Aj ja ho mam len na zaciatku, lebo ak ho dam vyssie, tak i tak sklzne dolu.
Ahojte baby.Môj gynekolog mi odporučil budˇ ochranu Nuvaring alebo Mirenu. Lenže ako to tak čítam asi viac mi bude vihovovať ten Nuvaring.Skoro každá tu opisujete len malé špinenie a vybratie toho krúžku kedy ja chcem .Chcela by som od niektorej kočky poradiť ,ktorá túto antik. má kedy sa ten krúžok presne zavádza a presne kedy vyberá, Mám z toho trošku miž ,maš ,dík .A ešte koľko naozaj na ten 1-mesiac stojí.Dík .Dena
Ahoj Denka. Ja som práve dnes začala s Nuvaringom. Zavedie sa jednoducho. Vyberá sa po 3 týždnoch a tyzden mas pauzu. Presné informácie máš v pribalenej brožúrke. Balenie na jeden mesiac ma stalo 504 sk.
ahojte.chcem sa opytat,že ak si nuvaring po 3 tyzdnoch vyberiem, či ma chrani aj počas tej pauzy,ked nuvaring nemam tyzden zavedeny???dik
Nuvaring užívam už dobrých 5 mesiacov. Prvý mesiac sa mi pravidelne dostavovali jemné kŕče a bolesti. No ďalšie mesiace som už mala bezproblémové. Tri týždne sa s tým vôbec nezapodievate a nemusíte mať strach, že nie ste chránená (ako pri tabletkách, keď ju zabudnete zobrať) Určite vyskúšajte!!
jasne,ze ta chrani uplne stale,super vecicka, pouzivam to uz dlhsie a no problem…a ak sem tam zavadzia tak ho v pohode vyber a ak ho das spat do troch hodin stale si chranena aj pocas toho kym ho tam nemas:)