Nuvaring

Cafte, tuto nedelu si budem kruzok prvykrat vyberat na kramikovu pauzu :slight_smile: cakala som vsetky mozne vedlajsie ucinky, ale necakala som napriklad, ze sa po 2 tyzdnox uzivania prestanem nadmerne potit a zacem mat neuveritelnu chut na sex!!! Wau!! uzasnee…nepribrala som ani kilo, priatel sice hovori ze sa mu zda ze sa mi zvacsili prsia, no sama som to nepostrehla. Pri sexe kruzok v sebe citim, co nie je na skodu kedze sa viac vzrusim…juj… :wink: je pravda ze kazda holka ma iny organizmus, cize treba vyskusat ako to na ktoru zaposobi…drzim palceky…

babi citala som na jednom fore, že kočka používa nuvaring sice len prvy mesiac ale ze jej to smrdi ako pouzity kondom :slight_smile:
fakt je citit daky zapach?

baby skusala niektora z vas sex pocas tych prvych 7dni co ste mali kruzok v sebe??ak ano stalo sa ze chalanovi to trosku uslo?? plosiim poradte mi co mam robit …bojim sa ze som v tom:( …

V PRIBALOVOM LETAKU JE NAPISANE: “NuvaRing sa má zaviesť v prvý deň prirodzeného cyklu ženy (to znamená prvý deň jej menštruačného krvácania). Zavedenie je možné aj na 2.-5. deň, ale počas prvého cyklu sa odporúča používať doplnkovú bariérovú metódu v priebehu prvých 7 dní používania NuvaRingu.” CO TO NIKTO NECITA? to znamena, ze ak si zavedies v 1. den menzes, chranit dalsich 7 dni sa uz nemusis.

V PRIBALOVOM LETAKU JE NAPISANE: “NuvaRing sa má zaviesť v prvý deň prirodzeného cyklu ženy (to znamená prvý deň jej menštruačného krvácania). Zavedenie je možné aj na 2.-5. deň, ale počas prvého cyklu sa odporúča používať doplnkovú bariérovú metódu v priebehu prvých 7 dní používania NuvaRingu.” to znamena, ze ak si zavedies v 1. den menzes, chranit dalsich 7 dni sa uz nemusis.

ale ty nepises, v ktory den si si ho zaviedla, a keby aj nie ten prvy, tak uz s tym nic nenarobis.

priateľa som sa pýtala a on ho vo mne vôbec necíti a ja tiež nie… Keď som ho začala používať bála som sa, že to bude pri sexe nepríjemné, ale nie je. Nemáme zatiaľ žiadne problémy.

caf, ja som absolutne ziadny zapach necitila…ale moze to byt individualne…

chcem sa spytat ako je to z uskladnenim tych kruzkov? jedna znama to drzala v chladnicke a ked som citala pribalovy letak a aj na krabicke je napisane ze teplota pri uskladneni nema previsit 30stupnov tak teda kde sa ma skladovat?

Mam otazku, bola som si vybrat nuvaring z lekarne a odlozila som ho do nocneho stolika. Bol tam asi tyzden, pokial som neprisla na to, ze sa ma skladovat v chladnicke. Tak som ho tam hned aj dala ale neviem, ci nebudu znizene jeho ucinky. Prosim poradte mi, ci sa budem musiet chranit aj niecim inym alebo je vsetko ok. Dakujem

baby a nehrozi ze ked mam kruzok pocas menstruacie a davam si tampony ze ho vytiahnem spolu s nim???ete ho nemam ae rozmyslam ze by som si ho dala predpisat tak sa informujem :slight_smile: a ete som xcela ze co stoji?:)diiiik

ahojte baby…nuvaring mam treti den a chvilkami mam pocit akoby mi vychadzal von…velke plus je ze nemam bolesti pri menzese ako inokedy ale ked idem na wc alebo sa sprchovat tak ho citim na kraji posvy…ako hlboko sa ma dat? vobec ho necitim, ale mam pocit,ze je dost na kraji, no hlbsie sa mi neda dat…nevyjde mi von,ak nie je moc hlboko? prosim poradte,lebo aj nechty som si okusala taka som z toho nervozna :smiley: dakujem!!!

ja som si ho dala teraz predpisat,a pytala som sa na to doktora, ci nevypadne…a ze nie, lebo ona sa tam rozlozi a prisposobi a tak tam drzi, takze to podla mojho doktora, zevraj len o pocite. Mna by ale tiez zaujimalo, ze ako to je s tym tamponom, to som sa zabudla opytat, tak ak by niekto vedel, nech da vediet

kruzok sa ti samozrejme moze vybrat spolu s tamponom, tak treba davat pozor. A ked sa vyberie, tak sa i tak nic nestale, treba ho len umyt vodou a zasunut spat.

v chladnicke ho maju uschovavat len v lekarni, ty ak si ho z lekarne vyberies, tak ho kludne mozes mat pri teplote do 30 stupnov, takze kludne aj v zasuvke, ale maximalne 4 mesiace. Ak si ho vsak das do chladnicky, tam ho mozes mat az po dobu expiracie, t.j. ako ho maju aj v lekarni.

tinka s tamponom je to uplne v pohode…ja nepouzivam vlozky,len tampony a cely cas som mala aj kruzok aj tampon…a bolo to uplne ok…raz sa mi stalo ze sa mi vytiahol aj kruzok s tamponom…ale umyla som ho vo vlaznej vode a dala naspat…takyto druh antikoncepcie sa mi zacina velmi pacit…je to bezproblemov :slight_smile:

cena je zhruba 40-50 eur, zalezi od lekarne na 3 mesiace. Niekde sa oplati kupit 3-mesacne balenie, ako balenie na 1 mesiac. Ale prvykrat odporucujem kupit si na skusku 1 kruzok, lebo ti nemusi hned sadnut a nemusis byt s nim spokojna a potom zbytocne vyhodis peniaze za tie zvysne dva.

ahoj nuvaring stoji cca 500 sk ale ja som s nim velmi spokojna .Samozrejme ak pouzivas nuvaring tak mozes aj tampon ja osobne to tak robim no este sa mi nestalo, zeby sa vytiahol aj ten kruzok.Ja som zatial s takouto formou antikoncepcie velmi spokojna

Rada by som bola, ak by mi niektora napisala, ak mala podobne skusenosti.Nuvaring som si prvykrat dala pred 18 dnami. Hlavny problem, ktory mam a popisuju aj v pribalovom letaku ako caste priznaky - emocionalna labilita. Som celkom na nervy, az akoby depresia, placem za vsetko, vsetko sa ma citovo hrozne dotyka, cele dni som out.Lekarka doporucila neprestat a dat si aj dalsi mesiac, vraj by to malo odozniet. Mali Ste niekto podobne skusenosti, moc ma to zaujima.Ci to odislo?
A takisto mam krvacanie uz tyzden, ale v poslednych 2 dnoch az tak, ze si musim dat tampon. A to si mam kruzok vybrat az o 4 dni.Dakujem za rady.

Ahoj, aj ja rozmysla ze si ho dam, lebo moja hlava derava zabuda dat si tabletocku :slight_smile: No a presne to iste napadlo aj mna ze dam si tampon a ako to tam bude obidve xi xi xi a ako to vytiahne ci to nevyjde ale doktor mi povedal ze tak isto ako manzelov penis ze sa nemusime nicoho obavat .-))ze to len tak nevypadne. a tiez by ma zaujimala cena.dakujem