Odmeniť deti za vysvedčenie? Určite áno. Prinášame tipy na prázdninové darčeky, s ktorými si užijú leto

to znie dobre, lebo vpodstate je to vyuzitelne dlhsie obdobie a netreba to hned menit. ja som na vianoce pokupovala take bezne veci, ale rozmyslam, ze ked budeme oslavovat okruhliny, asi by som sa po takom niecom pozrela…

Nepripada vam, ze tie deti stale nieco dostavaju? :smiley: Za vysvedcenie, Vianoce, MDD, meniny, narodeniny… Pomedzi to sa este nieco dalsie urcite najde :smiley:

jasne ze vela dostavaju, ale podla mna o tom detstvo je. vsak nie je nad to vidiet, ako sa im od radosti rozziaria oci, ak dostanu nieco, po com strasne tuzia. ja rada obdaruvam najma deti, lebo ta radost je taka cista nefalsovana. ale nehovorim, ze kupovat im hlava nehlava na co si ukazu a urobit z nich rozmaznanych spratkov, to zas nie.

Ten tvoj komentar tak ale zo zaciatku znel. Ze rozmaznavas vsetky deti v okoli :smiley: Akoze v podstate suhlasim, ale potom je zase druha stranka veci, ze doma sa to potom len kopi a ani vsetko nevedia vyuzit.

ked tym detom sa tak lahko kupuje, to je potom jasne, ze z kazdej strany dostavaju same darceky. treba predsa oslavovat s nimi vsetko,co sa da :wink:

Tak zase ale nie je darcek ako darcek. Ked sa kupi len nejaka drobnost, tak to sa tak neda ani vnimat. Ze napriklad len nejaka cokoladka, alebo nejake auticko. No dobre. To beriem. Ale drahe darceky, velke darceky, tak to u nas jedine na narodky a na Vianoce. Inak nehrozi.

velke darceky su aj u nas skor zalezitostou vianoc a narodenin. btw, co ste kupili nakoniec detom tieto vianoce?

My sme taký trošku netradičný darček na naše pomery zvolili a rozhodli sme sa pre smart hodinky. Ale nie preto, že by to bolo také, že ona ich musí mať a potrebuje a podobne, ako to býva. Ale sme uvážili aj sami, že to bude asi dobrá voľba, aby sme mohli byť v podstate neustále v kontakte, keď bude treba.

to muselo byt radosti, ked ich zbadala. a su presne ako na obrazku farebne? nahodou fotku na ruke nemas, prosim ta? lebo mne sa vsetky zdali take obrovske na detsku ruku.

Treba si normalne porovnat rozmery hodiniek. To sa pri nich uvadza. My sme sa podla toho rozhodovali. My sme velke napriklad nechceli a hladali sme co najmensie. Lebo dcerka je drobnejsia celkovo na svoj vek a jednak by velke hodinky vyzerali komicky ale boli by isto aj neprakticke.

viem, ze sa to uvadza pri hodinkach, ale ja si to neviem velmi predstavit, ake to bude v porovnani s detskou rukou :slightly_smiling_face: lepsie je, ak to vidim nazivo. tak vy ste sa orientovali podla velkosti co uvadzaju?

My na vysvedčenie kupujeme len maličkosť. Na polroka nič ale na konci roka nejaký malý darček.

Ale ved to treba podla mna. Zasluzia si tie deti. Hlavne teda pokial je to vysvedcenie dobre. Vsak makali cely rok a nejaka drobnost za odmenu potesi a moze motivovat. My si tiez predsa kupime nieco pre radost, alebo ked sa nam nieco podari, tak tiez pocitujeme potrebu odmenit sa za dosiahnuty uspech.

To fakt niekto na vysvedcenie kupuje velke dary ako hodinky? Aj na take polrocne?

tak ako vidis, tak kupuje :smiley: ale stale lepsie, ako davat len peniaze, to mi pride celkom trapne.

je to podla mna aj motivacia, aj taka radost z toho, ze clovek nieco dosiahol a zasluzi si odmenu. len treba mat najma pri detoch taku zdravu hranicu.

a ta je kde podla teba :smiley:

Ako motivacia postacia aj mensie veci, nemusia to byt zrovna dary hodne narodenin. Kam az sa to potom vysplha, budu chciet auta, byty, domy…?

Skromne si dovolim tvrdit, ze ano. A ja som to napriklad tiez chcel. To ze som to nedostal je druha vec :smiley:

Tak kto by nechcel dostat byt alebo dom :joy: Skor je to o tom, nedat detom vsetko co chcu, lebo to z nich vyrastu pekne rozmaznani spratkovia.