zuzka Macinec chodi t.c,najdes tu na nete zadaj Macinec do googlu pa dufam ,ze som ti pomohla
ahoj v stredu rano odchadzam z mesta wr.neustadt,cestujem na vychodne slovensko,vlastnym autom a sama…da sa dohodnut,napis na mi na mob.0904 449 519,alebo na mail.suzanely@hotmail.com budem rada ked nepojdem sama
Ja som až pri Insbrucku, a k St.Poltenu idem na jeden seminár , ktorý konči okolo 17hod. večer, takže sa potrebujem stade dostať na východ…ale dakujem…
kto chce poradit ako vybavit detske pridavky v Rakusku, napiste na email, dnes som tam volala, tak poradim ake potvrdenia k tomu ,pekny vecer…
Zuzka,Cichy zo Stropkova chodi stredy.Zvaža ženy od švaj.hranic tak si myslím že aj tak neskoro popoludní by ťa zobral,ak bude mať volné.Každopadne tu maš číslo na neho0907519364.dufam že ti to pomože dostať sa štastlivo domov.
Čaute kočky!Môžte mi prosím,poradiť ak ukončím pracovný pomer na Slovensku a chcem začať pracovať na živnosť musím si ju zaviesť hneď od nasledujúceho mesiaca alebo sa môžem oťukať v Rakúsku istý čas a až potom na živnosť? Vďaka!
ahoj a aky mas e-mail
Ahoj Zuzka, ja odchadzam z Poltenu o 17.00 do Ruzomberka.M
Ďakujem Zuzka
To by bolo super, aspon do Bratislavy alebo k vlaku…mozem mi prosim napisat na meil mirabel44 zavinac azet.sk zavinac neviem dat na rakuskej klavesnici.Dakujem
Zuzka ak mas rak.tel.prezvon mi na 0904913319 a ja ti cinknem.m
Pozor aj na rakusku agenturu Pflege gruppe, cakala som tam dva mesiace na robotu a mala som problem dostat sa potom k vlastnym papierom.Tvaria sa seriozne ale robotu taktiez poskytnut nevedia.
rodina nech kupi specialne podlozky na miesta kde vznika tlak a dobry je aj specialny olej Dekubitus…
čo tu všetky dievčence isto predpokladali, ale viem že nie v každej rodine je to pri ležiacom pacientovi samozrejmosť, je antidekubitný matrac najlepšie s kompresorom - rodine ho preplatí aj poisťovňa, neviem či každá, ale treba sa opýtať, ja používam na umývanie Menalind Pflege Bad, krém tiež Menalind, ale moja striedačka používa rakúsky Lasepton - takže to striedame a cez deň lacnejší Penaten /najlepšie vyjde také balenie v dóze 500 ml a ak nie sú otvorené rany vzadu do medzery dávame mastný Melkfett s Ringelblume /dostať v Schlecker za niečo cez 3 eurá, na umývanie ak je stolica riedka tak Menalind alebo Tena Schaum - ale hlavne čo napísali už ženy - lebo čím budeš mať viac trpezlivosti pri obracaní, tým menej roboty s preležaninami
caute dievcata potrebovala by som poradit na danovy bonus kde poziadat alebo kto to vyplaca SK alebo AT dik
Ahojte. Nejde niektorá zajtra na seminár do Altlengbachu cez Isl?
Ahoj Zuzka, pracujes cez nich?
Janka,tak uz sem daj ten mail.Ponukas sa,ze poradis a ja prave v tychto dnoch zacinam doma vybavovat potvrdenia na pridavky,takte kazda informacia je vitana.
Ano, aj ty? Napíš mi na meil mirabel44@azet.sk.
A akú má konkrétnu dg. vie sa sama trochu otočiť , ak nie doležité je polohovať na pravý bok na lavý vypodložiť vankúšmi, aby nepadal nazad, hygienna a tak.