Opatrovateľky v Rakúsku

už máte tú zmluvu? ako ju chcete doručiť?

vie mi niekto poradiť,čo sa týka materskej v rakúsku? dakujem

ahoj Evi, nevies ako to je, ked studujem doma a pracujem v rakusku? doma sa nemusim nikde nahlasit? a potom pri danovom priznani to nevadi, ze som student? studujem dennu formu nie externu…dik zanet

Jej webova stranka hroza a klamstvo na klamstvo!!!Podme citat, pani Turcanova!

ako študent patríš do kategórie osôb, za ktoré ZP poistenie na Slovensku platí štát - v ostatnom sa na teba vzťahujú povinnosti ako na študenta, živnostníka na Slovensku - neviem ako robíš v Rakúsku, či na živnosť alebo si zamestnaná- od toho sa odvíja tvoja povinnosť resp.čiastočného uplatnenie výnimky na platenie poistenia tam.

ahoj, ja by som chcela ísť tiež cez VaV agentúru…čítala som na tomto fóre o nich aj pozitívne reakcie…a zaplatila si im tých 50eúr?neviem sa teraz rozhodnúť…vopred ďakujem

Ja už čakám štvrtý týždeň na prácu a viem,že somňou zhruba minimálne 10 žien, ale za tie štyri týždne čo čakám a volám a nedvíííííííííha akeď dvíha nemá ešte prácu…už prijala čo aspoň ja viem okolo 5 nových, hlúpučkych a naivných ako ja žien…no a 5x500=2500 Eur a na nás čo sme jej zaplatili, s prepáčením sere…ale nie nadlho.Ja obetujem tých pár eur a napíšem aj upozornenie na Turčanovú do novín,aby už sa jej konečne kleplo po prstoch a aby si nebola až taká istá,že aj naďalej bude terajšie aj budúce opatrovateľky takto oblbovať a za 2-3 turnusy zhrabne 500 Eur.Pani Turčanová začnite sa venovať tej kope opatrovateliek ktoré vám zaplatili a ležia na stole a potom ak máte až toľko robôt že si dovolíte prijímať nové opatrovateľky djte im prácu.Ináč sama na svoju chamtivosť doplatíte…

Ahojte zeny, robim ako opatrovatelka v rakusku treti rok, a citam vase prispevky…som cez turcanovu z bb, a musim napisat, ze ja som spokojna, a som jej vdacna…vzdy mi pomohla,…dala tri rodiny…ked mi dedo a babka zomreli… mam 85 na den teraz, bo mam manzelsky par…som spokojna,neplatim nic viac…len jeden krat.

Ahojte dámy.Potrebujem rodinu, dnes mi oznámila striedačka že babka zlomila kĺb v nohe takže je to na dlho v nemocnici.Viete mi dať nejakú náhradu?Pracujem rok v Rakúsku.Pomôžte.0914279978

Potrebovala by som nastúpiť ihneď do nejakej rodiny, som tam už rok a dnes vzali babku do nemocnice a vyzerá to na dlho.Na agentury sa nemienim obraciať, viete prečo.Prosim skúste mi pomôcť.Jana 0914279978

Inka nenapísala si email, kde Ti mám poslať Formulár E 106.Pa.Marika

Pozor na agenturu JOMA , su neseriozni, beru poplatky vysoke , a nie jednorazovo!!! Odisla som od nich ku Kaciankovi, a to bolo este horsie!! zdierac! potom som presla do Connekt, turcanova, BB, a doteraz robim v rodine od nich, nemala som problem, a ked nieco som potrebovala,pisla som veducej smsku, a ona do HODINY zavolala, a co som potrebovala, vyriesila. Takze ja som zufrieden.

Tinka prepáč až teraz som si všimla Tvoj príspevok.Nemám problém, veď je aj ponuka na nete. Volá sa p. Feherpátakyová Mária-mobil:0918961180.Za vybavenie RP berie 50 Eur a za spravovanie živnosti 15 Eur mesačne.Pa.Marika

Aj mne povedali, že babka zlomila klb. Mala som zajtra nastúpiť. Niejake podivné s tými klbmi. Bola v nemocnici.

Pozor! Anjeli starsich zoberu poplatok, robotu nedaju, a poplatok nevratia!!! Klamari…!

Milé kolegyne.Mali ste už ležiacu pacientku? Mohli by ste mi poradiť, čo a ako robiť pri takom prípade. Ďakujem.

Ahoj Iveta, ja Ti určite môžem odporúčať agentúru VaV. Ja som cez ničh išla pred pol rokom, tiež som im platila 40 EUR pred odchodom, ale to mi už prácu vybavili, všetko mi vysvetlili a zabezpečili. Po prvom turnuse som im zaplatila ten zvyšok do 350 EUR. Všetko bolo dodržané ako sľúbili, v ničom ma neoklamali!!! Som prekvapená, že tu niekto píše o ních takéto veci. Mne pripadajú ako úplne super agentúra. A poplatky 330- 390 EUR je z toho, čo som si ja zistovala poplatky u ostatných agentúr perfektná cena. Je mi jasné, že sem skôr napíšu ľudia, ktorí sú nespokojní ako tí, čo sú spokojní, lebo tí majú už iné “problémy”. Poznám ženy s Prešova, Popradu, Ružomberka, s ktorými cestujeme v jednom aute, všetky sú od VaV a ešte som nikoho nepočula na nich povedať niečo zlé. Ahoj Marta.

Ahojte. Potrebujem sa dostať v stredu večer zo St.Poltenu na východ.Neviete mi prosím poradiť nejakého šoféra ktorý chodí stredy poobede, alebo nejde niektorá vlastným autom na východ? Dakujem

idem vo štvrtok naobed smer BA-NR-LV-VK

Tak hlavne polohovať, meniť polohu približne každe dve-tri hodiny podľa potreby.Dať pozor na preležaniny hlavne na zadku, pätách, chrbte, teda tam kde sa kosti najviac tlačia o matrac.Dostatok tekutín…Veľa štastia…