ahoj, ja som dostala danovy bonus na deti, ked som podala danove priznanie na slovensku, bonus mi bol nasledne vyplateny od danoveho uradu, ale za aku dobu, to uz si nepamätam. m
co za seminar, ak sa smiem spytat?m
Grundkurz, ideš aj ty?
Na sk sa dá dostať daňový bonus aj keď poberám rodinné z at?Na sk mám pozastavené…Či to sa týka len tých čo dostávajú rodinné prídavky na sk?
ja som pocula ze pridavky ked sa poberaju v AT na slovensku sa moze poziadat danovy bonus
uz som ti napisala email 
Ahojte. Viete mi niekto poradiť? Pracujem ako opatrovateľka v Rakúsku na živnosť. V Januári si potrebujem urobiť Daňové priznanie na Slovensku ako živnostník v zahraničí. Aké potvrdenia, papiere k tomu potrebujem. Čo všetko vlastne potrebujem. Prosím poradte mi. Ďakujem.
Suche Altenpflegerin (24 Stunden-Pflege) mit sehr guten Deutschkenntnissen für eine Frau 78 J, Alzheimer-erkrankt und inkontinent in der Nähe von Graz, Unterkunft und Verpflegung vorhanden, Bezahlung ist € 400,-- pro Woche plus Fahrtspesen. Ausbildung wird erwünscht bzw. wäre von Vorteil–0664/4381103,posuvam tuto ponuku,lebo neviem dobre nemecky
ahoj,velmi rada sa zpojim do zdruzenia
Ahojky pracujem v AT tretí rok ale napriek tomu by som potrebovala odbornú pomoc ktorá sa týka detských prídavkov a Familiahilfe.Musím dodať že pracujem na živnosť ale cez agentúru ktorá má sídlo v LC ale v tomto prípade mi nevychádzajú v ústrety tvrdia že každý kto žiada o prídavky si to musí vybaviť osobne na FA sa nebavia s niekým cudzím.Inak robím vo Viedni v 4.Bezirku zistila som si pod ktorý FA patrím zašla som tam trikrát aj osobne.Efekt žiadny. Ako rozvedená čo som doložila aj rozsudkom súdu by som mala dostávať prídavky každé dva mesiace od januára tohto roku som nedostala nič.Zdovodnili to rým že dieta musí byť prihlásené na prechodný pobyt v AT nikto z mojich kolegýn nemá dieta prihlásené ved je to nemožnosť a dostávaju príspevky.Mala som doložiť danové priznanie za minulý rok aj to som urobila hoci som pod hranicou príjmu 7OOO Eur a vtedy sa danové nepodáva lebo oficiálne robím len od 23.7.2OO8. Chcela by som poprosiť každú ktorá ma nejakú informáciu ako postupovať pri podávaní žiadosti presne tlačivá ktoré k tomu sú potrebné lebo ja som to už vzdala mám pocit ako keby tie peniaze naschvál nechceli vyplatiť a bojím sa že kvoli administratívnej chybe prídem o ne lebo v agentúre mi jednoducho nevedia poradiť a niektoré veci ktoré s tým súvisia ani nevedia.Vopred dakujem za odpoved Zuzana
Ahojky velmi rada by som sa zapojila v AT robím tretí rok od minulého roku na živnosť potrebovala by som odbornú pomoc ohladne rodinných prídavkov pracujem na živnosť ale cez sprostredkovatelskú agentúru v LC ale nevychádzajú mi v ústrety v tejto oblasti dakujem Zuzana
som tu dnes prvý krát tak som sa pomýlila o pomoc žiadam ja aj som autorka príspevku
Dobry vecer.Prosim pekne zeny opatrovatelky budte take dobre a napiste mi tie co opatrujete cez aku agenturu sa oplati ist,myslim tym ktora vybavi alebo Vam vybavila pracu…Dakujem pekne.
Dobrý deň,
spomínate novú školu v BA pre opatrovateľky, aká je to škola a kde presne? Študovať 3 roky opatrovanie? Veď toľko trvá bakalárske štúdium ošetrovateľstva na VŠ, a diaľkové štúdium je možné len pre tých, čo absolvovali zdravotnú SŠ. Bežne opatrujeme v Rakúsku s opatrovateľským kurzom, ktorý organizuje SČK.
jana
ak si das do vyhladavania v diskusii tak vlani sa o tom tu vela popisalo a vsetko mas vysvetlene
Ospravedlňujem sa.Tlačivo E 411 potvrdzuje soc. odd. o rod. prídavkoch na SK. Tlačivo E 4O1 spoločné bývanie obecný, alebo mestský úrad. Tlačivo E 402 potvrdenie školy deti nad l8 rokov.
Ahoj, ja tiež poznám túto agentúru VaV, tiež som u nich čakala asi 3 mesiace, ale potom mi našli rodinku a teraz som veľmi spokojná. Možno tam skúste často volať, ja som ich otravovala skoro každý týždeň. Ináč sú veľmi slušný a milí. Tak neviem.
Ahojte baby… Chcem sa opytat,je tu niekto z rakuskej agentury Fischer??? dakujem…
ja som tu cez zensku co sa vola fischer…na agenturu som sa nepytala ako sa vola…
Ahoj,ja pracujem tiež cez Fischer.A Ty tiež?