Opatrovateľky v Rakúsku

Moja priateľka Marika tam zajtra cestuje. Pracuje tiež v Isl a zajtra ide na seminár.

ahoj.ja som tiez z he,tiez by som rada sla do rakuska…mozes mi dat kontakt na tu pani Turcanovu.dakujem.moja mailova adresa renataangusova@gmail.com

Ďakujem Vám za rady, veľmi ste mi pomohli.
Už som mala pacienta, ktorý mal dekubity ale nebol ležiaci. O tej novej pacientke viem len toľko, že je ležiaca a má osteoporózu. Prajem Vám všetko dobré.

bola si aj ty na pohovore vo viedni???ako si spokojna?

prepacte ale nemali by ste zavadzat ludi. Poplatok 5O Eur sa plati pri podpise ponukovej karty ako je uvedene aj na ich internetovej stranke a to vtedy ked uz mate istotu ze vycestujete do rodiny. Cize praca je uz dohodnuta a vy mate vycestovat.

Dakujem za povzbudive slova!Uz mi je trocha lepsie, v noci som do pol 3tej nespala.Ta potvora zenska robi v at.5mesiacov a ja 5rokov.Nemcina no hruza je to hatlancina z kazdej strany neurcitok,ale ma tu dceru a ta sa skamaratila s mojou domacou a takyto podraz-fuj je mi z toho na grc…,spracovali aj babku ktora bola spokojna a stabilizovana.dufam,ze si coskoro nieco najdem podnikla som uz par krokov,no uvidime mozno,ze stastie bude aj na mojej strane.tak pekny den vam vsetkym,ktory citate tieto stranky!

Monika súcisatím s Tebou, ja som z Popradu 5 rokov pracujem v Rakúsku, mám prax 25 rokov na Slovensku v nemocnici ako dipl.zdravotná sestra a 5 rokov v Rakúsku. Tiež sem prišla na zástup jedna čašníčka s praxou 5 mesiacov ako opatrovatelka v Rakúsku z Trebišova a narobila tu takú pohromu že musím odíst, je to neznesitelné. Takže prikláňam sa ku všetkým príspevkom ktoré napádajú východniarky aké sú. Tak čo pani Vierka v Dorbnirne, spoznávate sa v tomto príspevku. Naozaj toto si robíme len my východniarky !!!

oprava - preklep Monika spolucítim s Tebou - mám súcit

Ahoj,
si asi jedna z mála, ktoré sú spokojné. Môžeš poskytnúť prený kontakt n aagentúru? pracuješ na žl?
ďakujem Jana

Ahoj Julia,som tu nova a neviem sa v tom az tak rychlo zorientovat,hladala som si temy ,ktore by mi pomohli pri zodpovedani mojich otazok,zial bez uspechu,chcela by som sa spytat,ze ak som zivnostnik na sk,a idem pracovat ako opatrovatelka do at,co mi treba vybavit,naco mam narok,ci platim odvody aj v at…atd.Ak by si mi odpovedala aspon z casti,bola by so velmi rada…dalej mozme pisat aj cez moj email

Sisa,zrejme si si nevšimla rok kedy Júlia písala 2008, nemam živnosť teda žiaľ Ti neporadím ale snáď sa niekto nájde.Určite nie si taka hlúpa,aby si platila dvakrát to isté.Tamara

pre:EVA1 ahoj Evi dakujem pekne , vpondelok som bola znovu na socialke uz tam bola druha pracovnicka a ta mi zahadne povedala ze sa sa to da , ten co tam bol predtym ma len odbijal ze musim mat na slovensku zivnost uz teraz viem konecne co potrebujem. Dakujem ti velmi pekne za pomoc.

Vie mi niekto poradit nejaku zodpovednu agenturu, ktora aj vybavi pracu!Mam zaujem ist opatrovat, mam kurz ale vonku som este nebola…Ďakujem!

Renka, Janka, ja by som nesla cez agenuru, ktoru by som nemala overenu.Mala som dost vela dobrych ohlasov na nu, preto som skusila,a je to ok.Treba jej zaslat na mail zivotopis po nemecky,a ona mi potom zavolala. je to myslim info@connekt.sk

A este, ano, na žl robim,nelegalne uz ani nahodou.

Ahoj Timea!, snad by som Ti aj vedela poradit, ale jednako nerozumiem Tvojej poziadavke? Preco si chces robit DP v januari /bezne ho staci podat do konca aprila/ chces DP mat tak popredu? Za ktory rok ma byt to Tvoje DP?

Ahojte babenky,ktorá mi poradí.Mám v AT pozastavenú živnosť-pacientka zomrela a ešte som si ďalšiu nenašla.Na ako dlho ju môžem mať pozastavenú?Pozerala som sa na register podnikatelov a tam som riadne evidovaná.

ahojte babenky ja som tu nova ,tiez robim opatrovatelku uz rok a pol a som rada ze je tu takato stranka pre nas ,xcela by som sa spytat ze kedy podavate danovepriznanie v rakusku…diky za odpoved

Dobrý deň,potrebujem od 7.11.2009 rodinu na 2 týždne do Rakuska,mám trojročnú prax a dobré znalosti nemeckeho jazyka.Ďakujem

ahoj, ak potrebujes E 106, tak si podaj Antrag na SVA do spadajucej oblasti./t.j. napr. ak pracujes v Breitenfurte spadova oblast je Mödling/ úplne jednoduchým spôsobom .
Tým to žiadam o tlačivo E106.
a hore svoje meno a adresu kde pracujes.
To je všetko čo máš urobiť. Doma si to odnesieš na zdravotnú poisťovňu aj so živnostenským listom/kopia/.
pozdravujem veľa šťasia.