Ahoj, reagujem na tvoju otázku.
nepotrebuješ nič nahlásiť, nakoľko dávaš na konci roka daňové priznanie a tam je to uvedené. Ak presiahne určitú výšku tvoj zárobok, tak na budúci rok budeš podľa toho odvádzať daň.
Pozdravujem veľa šťastia.
chcem sa opytat ci je mozne sa zamestnat ako opatrovatel alebo ina praca pre muza som zrucny instalater viem varit upratovat a ine prace okolo domacnosti.za vasu odpoved vam vopred dakujem.
Ahoj Julia, ako si to myslela s tým združením?
mária
ahoj,teda dobry den,chcem sa spytat ako sa najlepsie dostanem do mesta kde pracujes ,idem tam na vikend z bratislavy,ci mne nevies poradit,najlepsie vlakom,dakujem
Čítam príspevky, cítim s Vami p. Monika, mne sa tiež niečo podobné stalo t.r. striedačka zo stredného slovenska, ktorá v rodine bola 6 mes.po mne a ja 20 m. ma vysankovala brutálnym sposobom a miesto mna do rodiny dostala svojho priatela. Bohužial také vedia byt slováčky.
Čitateľka
Som spokojná s rakúskou agentúrou Hilfsverk Wien, kontakt +43(1)40442-0 alebo
24stunden@hilfswerk.at Pracujú tam aj slovenky.www.betreuung.at
ahoj ozvi sa mi prosim mam podobny problem a neviem ,ako postupovat
ahoj ozvi sa mi prosim mam podobny problem a neviem ,ako postupovat
da sa zistit na neakej str.ci mam poplatene vsetky odvody?..alebo,mozem poziadat SWA o bezplatny vypis uctu?
cavte baby, vie mi dat niekto informaciu o agenture INGELL alebo GEMEINSAM DURCH DEN ALLTAG?dik za kazdu odpoved
ano da sa poziadat aj priamo aj vam ho vytlačia ak ho budete potrebovat a všetko bezplatne aspom v grazi som pochodila velmi dobre
to uz je pekna sila aby si ludom radila nad cim maju pouvazovat!ty pouvazuj ci nahodou nekvikas
dobry vecer!
ja sa pokusam zamestnat ako opatrovatel do rakuska ,ale asi mi nepraje stastie ,pretoze agentury beru len peniaze a slubuju hory-doly.chcem sa vas spytat cez aku ag.ste isli vy?
ja som z trencina .
vopred dakujem za akukolvek odpoved!
peter
Na opatrovateľskom kurze som poznala 40r muža, ktorý opatroval v Rakúsku, takže by to nemal byť problém.
riona7@azet.sk ak si kliknete na tu zltu obalku, tak tam je moj email, prepacte ze som sa tak dlho neozyvala
Ponuka do Feldkirchu je uz obsadena.
Pekný deň.
Má niekto skúsenosti s agentúrou Hilfswerk alebo BestCare?
Pekný deň! Chcem sa opýtať, či niekto nepracujete cez Michalovsku agenturu Chrisma? Ako to cez nu ide? Prosím ozvite sa mi na mail. Dakujem.
ahoj,uz tu o tychto agenturach bolo popisane dost,neplatia vela, ale pracu ti najdu,na zaciatok to staci
pekný večer,
chcela by som sa informovať,moja mama má 60 rokov a nedávno absolvovala kurz opatrovateľky,ovláda čiastočne nemecký kazyk a taktiež opatrovala dlhodobo otca ( starého otca ),možnosť odchodu ihned
vopred dakujem,
kontakt:0948 00 43 66