Opatrovateľky v Rakúsku

Ahoj, dúfam, že nájdu.Bola som na pohovor a ešte sa mi nikto neozval. Ako dlho asi trvá, kým sa ozvú? Ty tiež pracuješ v Rakúsku?

Ahojte.Prosim Vas nemate overenu nejaku agenturu z PO alebo aj ineho mesta o ktorej viete,ze najdu pracu opatrovatelky??Prosim dajte vediet.Dakujem vopred vsetkym.Pekny den

Podľa mňa je dosť zavádzajúce písať zárobok 1800 eur za mesiac.
Čo tak to upraviť na 900?
Veď buďme troška reálny
A tiež poplatok 50 euro je veľmi zaujímavý!

Ivetka,chcem sa ťa opýtať na ten pohovor,či si bola v Blave,čo sa ťa pýtali,a tak…aj ja chcem ísť,bojím sa skúšok z nemčiny,od stresu poviem menej ako viem…

Ahoj, nebola som v Blave. Robili pohovory v
Košiciach.Dali nám urobiť test z nemčiny a kto ho zvládol, toho zaregistrovali.A teraz len čakám a dúfam, že sa ozvú. Čo vieš o tej agentúre? U mňa to bol totiž prvý pohovor.

nespolahliva,pracuodvola 1-2 dni pred odchodom. Platby meskaju a dokonca nieco ostane nevyplatene. telefon vypina, neberie.
Plat dobry ale riziko velke.

Ivetka,ďakujem ti za odpoveď,ale bohužiaľ,neporadím ti,som tiež nováčik,nemám skúsenosti s agentúrami.

Ahoj, a kedy sa chystáš na ten pohovor?

Mila pani Ingrid.
Je fajn, ze mate starost a verim, ze jej mama ma nie len starost ale aj zodpovednost uzivit sa, ved je bez muza a treba platit.Keby bolo dostatok prilezitosti doma, zeny by nemuseli chodit von.Pochopi to len ten, co to sam prezil alebo preziva.
no da sa aj podat pomocna ruka.Zalezi na nas kazdom ako sa k veci postavime.Vela lasky…

ahojte
prosim ma tu niekto skusenost z agenturou ATENA?

aj ja chcem ist cez nich, vies daco viac?

bolo o nej popísané už veľa,ale nič dobré.

No moja zlata,to je hrozná práca,…ženy to majú vždy lepšie,ako chlapi,lebo mi dostáveme len tie najtažie prípady.Jeden klient bol narušený a zlomil mi chrbticu.No tak dakujem pekne sa starať o starých,odobralo mi to veľmi veľa energii z môjho života …turnusy boli 5-6-tyžd…čo je podla mna o nič…naj 2 a 2 týždne…takže nemám dobre skúsenoti,išel by som aj teraz robit…lebo je to dobrý zarobok…ale už mám strach…

Ahoj som Alena zaujal ma tvoj článok , chcela by som pracovať v Rakusku ako opatrovateľka . Neviem ako si sa tam dostala ty , či robíš cez niejaku agenturu alebo si sa tam dostala sama. Nevieš mi sprostredkovať niejaku prácu ? Mám opatrovateľský kurz . Nemčinu ovládam pasívne .

Sú seriózni, odporúčam Ti ich. Akurát chcú od teba strašne veľa papierov a dokumentov. Ale stojí to zato. Martina

mam28 rokov pracoval som ako opatrovatel v rakusku a v nemecku no zomrela my babka v rakusku a od tej doby som doma prosil bysom ta
o pomoc v tejto prace moj telm je 0915072063
alebo 0534822017 dakujem tesim sa na dalsiu
spolupracu

Vy asi neviete čítať, Katka Vám tam jasne napísala email, tak jej píšte a nečakajte, že ona bude písať, alebo volať Vám.

ahoj no zivnostensky list mas mat vo svojom vlastnictve ty a nie agentura . kopiju ziv, listu maju mat len oni. Ani ziadnu plnu moc nemaju mat nad vasou zivnostou. Vy podniakte na vlastnu zodpovednost a je ubohe od agentur ze vam ponuknu na rok pracu v AT a po roku vam zrusia zivnost a nedostanete sa tam minimalne 3 roky a to len koli tomu aby ste nahodou neobisli agenturu a neostali robit u rodiny kvazi oslobodena od poplatkov a vykoristovania agentúrami.davajte si riadny pozor !!! a ziadny kurz nepotrebujete , to je len vymysel agentur koli dalsim financiam od AT. Kopec opatrovateliek robia pekne na zivnost a bez kurzu. Nemienim vyhodit za kur 300 eur len co vam ukazu ako treba podavat prvu pomoc a podobne veci.

Dobrý deň,ktorá dobrá duša by mi vedela pomocť alebo aspoň poradiť nejakú rakúsku agentúru?Nemčinu ovládam na slušnej úrovni, mám 5-roč.skúsenosti s opatrovaním,opatrovateľský kurz však nemám.Snažím sa sama,niečo si nájsť,no nejako sa zatiaľ nedarí.Cez slovenské agentúry nemám chuť ísť. Poteší ma každá dobrá rada.Vopred vďaka.happi13@zoznam.sk

Dobrý deň.Ktorá dobrá duša by mi vedela pomocť alebo aspoň poradiť nejakú fajn rakúsku agentúru?Mám 5-roč.skúsenosti v Nemecku,takže s nemčinou by nebol problém,nemám však opatrovateľský kurz.Snažím sa sama,niečo si nájsť,no zatiaľ neúspešne.Cez slovenské agentúry nemám chuť ísť. Poteší ma každá dobrá rada.Vopred vďaka. happi13@zoznam.sk